Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@Ceyhun Özkan bende de ziraat bankamatik ve garanti banka kartı vardı. İkiside mastercard. Garanti visa kredi kartıyla denedim arkadaşımın alışverişi sorunsuz tamamladı kargoları bekliyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar deneyebilir.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Scudo
@Baran Saldanlı benim bi kere başıma gelmişti pc'de olmuyordu telefondan girdim siteye öyle sipariş vermiştim

Arkadaşlar merlin'den spd+pedal almayı düşünüyorum ama merak ettiğim şey merlin takip numarası veriyor mu aldığımız üründe ptt den takip edebilmek için? Wiggle'dan alışveriş yaptım ürünüm sorunsuz geldi ama takip numarası vermemişlerdi.

@ubakyuz Veriyor takip numarası ama biraz zaman alıyor 3 5 gün sonra rahatllıkla takip edebiliyorsunuz =)

PTT Kargo Takip sitesine girebilen var mı? Bayram tatili nedeni ile mi site kapalı yoksa benim dns ayarları mı şaşırdı :)
Telefondan da durum aynı.

Vallahi tam anlayamadım ama 20 gündür falan ne bi güncelleme ne bişey var, bayramdan sonra güncellerler dedik öle duruyor, önce trackpack ordan da jerseypost diye bi link bırakmıslar.

Bayramdan sonra ptt'den güncelleme alan var mı? Bayram öncesi wiggle'dan yaptığım alışveriş Türkiye'ye gönderildi fakat hala ülkeye ulaşmadı.

• Beğen
Tepkiler: H.T
9 eylülde sipariş verdim hala daha gelmedi.. ptt kargo takipte yurt içine girdiği gözükmüyor. en son işlem 14 eylülde yapılmış. jersey ppost yurt dışına sevk edildi yazıyor. trakpakten bakıncada kurban bayramı holliday yazıyor 18ine kadar ama 18i geçti hala bi işlem yok. Neden sizce?

@H.T
Bayram yoğunluğundan olabilir bende de henüz bir hareket gözükmüyor.Ayın 17 sinde çıkmış gemi normalde 10 gün gibi bir sürede geliyordu.Bayram tatili olunca iş yükü de arttı tabi ki paketler yığıldı ancak ptt nin sistemi neden çalışmıyor anlamış değilim.

• Beğen
@Ertan M. Ben girebiliyorum siteye gönderi takibine bakabiliyorum hocam siz neden giremediniz ki

6/9/16 aldığım ürün 17/9/16 giriş yapmış ülkeye.Ptt ancak bugün görebildim.

@rasitkoksal
ben de ayni tarihte alisveris yaptim ama en son islem 7 eylul yurtdisi'na gonderildi diyor ve hala ses yok

Bayram,yılbaşı vs. hem biz de hem yurtdışında çok yoğun oluyor.Çok geç iletim ve bolca kaybolmalar oluyor.Kollamak lazım galiba biraz :(

İngilizcem de yok ki şöyle sitem dolu bie e-mail gönderebilsem:)

Ben bir adet
  1. Mavic Aksium Elite II ve
  2. Shimano R540 SPD-SL Pedal aldım.
Yola çıktılar ben bakıyorum adres bilgilerime Doğru gösteriyor TRAKPAK diye birşey açılıyor, orda baya eksik bilgi var sadece mahallem ile ülkem yazıyor acaba bir hata mı var bir sorun olur mu ?

En son işlem 14 eylül diyor nerde kaldı bu kargo yahu.. İngilizcesi sağlam olan bi arkadaş mail atıp soramaz mı acaba?

@H.T Takip no'nuz kaç?

Ben 20 Eylül'de jant seti sipariş ettim, dün sabah gümrük kontrolüne girdi yazıyordu.

Mail ile gelen takip no'yu yazarsanuz kontrol edelim.

• Beğen
@Atila Filmer tracking number:EE000324704JE
Shippers Ref:WEB8341532
ilginiz icin tesekkurler.

Geri