Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metin Bisiklet'in İlgisizliği

Evet carraro çok iyi bir markadır. Sadece bazı dağıtımcıları kaba saba adamlar. reyhan hanıma katılıyorum o konuda.. müşteriye guzel davranmak zorundasınız cunku musterı velinımettır onlar gelmese sız aç kalırsınız. şükürsüz esnafın gozu asla doymaz. boyle yapmaya devam ederse..

Scudo
Bir Salcano bisiklet aldım, yaklaşık 20 gün oldu ve zinciri bozuldu. Ben de yetkili servis diye Metin Bisiklet'e götürdüm. Gerçekten hiç bir şeyi garanti kapsamına almadan yapıp parasını istedi )kişinin adı Ayhan, Metin Bey'in yanında çalışıyor, mecburen verdim. Ama sonradan Salcano'yu aradığımda kendilerine tamir için masraf faturası yollandığını öğrendim benim bisikletim adına. Dolayısıyla iki kere para almış oluyorlar.

Bilenler bilir, Salcano'nun 30 gün bakımı var, bunun için gittiğimde 2,5 saat beklettiler. Bu arada neler gördüm inanamazsınız, sadece bir hava basmak için 10TL isteyip, para üstünü bekleyen adamın görmezden gelinmesinden tutun da(adam çaresiz ve söylenerek para üstünü alamadan gitmek zorunda kaldı), bisikleti tamir için arabayla getirip 1 saat sonra alacak aileye heryerine baktık, iç lastikte diken vardı yeniledik, zincirlerini onardık, fren tellerini yeniledik diyen adamın aslında o 1 saat boyunca gözümün önündeki bisiklete hiç ellenmeden 60TL. masraf istenmesine kadar, bir sürü akıl ve mantık dışı işlemler.

Sizlere tavsiyem Metin Bisiklet gerçekten ahlaksız ve insanların bisiklet sevgisini paraya dönüştürmeyi şiar edinmiş bir yer, ben kendilerinin bana yaptıkları işlemlerden dolayı fatura vermemelerine sinirlenip Vergi Daire'sine bildirimde bulundum. Zamanında kazık yiyenler de bir an önce harekete geçsinler, bu adamların ekmek yenmeleri engellesinler. Gitmeyi düşünenler olursa da bu yazıyı okuyup umarım gereken tedbiri alırlar ve gitmezler.

Ben de ücretsiz bakım için gitmiştim. Adamlar hoşgeldin diyeceği yerde birkaç kere selam vermek zorunda kaldım beni farketsinler diye ve ilk seferde işimi yaptıramadım, adamların yerine ben çözüm bulmaya uğraştım dedim bugün cumartesi yoğunsunuzdur yarın sabah kaçta açıyorsanız o saatte geleyim, 9'da gel diyen adam ertesi sabah daha dur dükkanı açmadık diye bir de terslemeye kalktı, elemanlar 11 gibi gelir dedi vs. vs. işi yokuşa sürmeye kalktı, sonra uyduruktan iki fren ayarı yaptı, viteslere baktı 10 dk bile sürmeyen bir bakım işlemi yaptı. Dedim bulaşıp sabah sabah ifrit olmayayım, bir daha kapılarından bile geçmem.

yukarıdaki yazılanlar doğru ise ki ben doğru olduğunu düşünüyorum ,çok terbiyesizce hareketler peki gidip demediniz mi hem benden para alıyorsunuz hemde salcanoya işlem yapmış gibi gösteriyorsunuz vs ,biraz üstüne gitmek gerekir bu işlerin

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
İyi ki decahtlon gibi firmalar açılıyor da böyle kişiler yavaş yavaş yola geliyor.Pompa için ufak silikon bir parçaya ihtiyacım vardı karaköydeki
firmaya gittim adamlar sevine sevine sendeki parça bozulmuş ehe ehe ehe bak yenisi bizde var sana 15 e veririz dediler...Karaköydeki parça
satan firmaları biraz gezdim sonunda contacıdan bulup 5 tanesini 1 liraya aldım.
Yasal bir sorunu yoksa bu firmanın dükkanının fotoğrafları eklense daha iyi olur, yeni kişiler firmayı daha iyi tanır.

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu ve hsm
Aynı yere BR-M445 hidrolik fren sormuştum. İkinci elini 190 Lira dedi :)

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
bisikletçiler kışın oturduğunun acısını yaz aylarında çıkarıyor tx51 ön arttırıcı alacak oldum bisikletçilerde (markalı bisiklet satan) en ucuz 30 internette 20 liraya buldum mahalle arası gibi bir yerde 10 liraya buldum üstelik biraz pazarlıkla 8 e bile bıraktı sonradan biraz araştırınca markalı bisiklet satanların buradan alıp üstüne kar koyduklarını gördüm bide torbalı gelen ürünlerde arttırıcının yanında çıkan yarım yuvarlak halkalarıda cebe indiriyorlar birde tavsiyem sizini bisikletten çıkan parçalarıda istemeniz yönünde olacaktır tamirci bu işe yaramaz çöp desede siz tekrar kontrol edin

• Beğen
Tepkiler: mektupla
@Şafak Başlar

Bakırköy'de Carousel'in hemen alt tarafında.

Basiniza gelenlere cok sasirdim. Ben sirkecide dolasip ve sirkecideki cogu firmadan ilgi goremeyince (alacagun diyorum umursamiyorlar) bakirkoydeki metin bisiklete gittim. Gittigim anda baya ilgilendiler beni depolarina goturduler modelleri gosterdiler. Ben kurmayin evim beyliduzunde dedim ve metin abi sagolsun kurmak istedi ve ben sizi arabayla birakirim dedi. Beylikduzune kadar biraktilar. Gittigimde de herkesle ilgileniyorlardi. Mahallenin cocuklari gencleri gelip toplarini sisirtiyorlardi. Fazla pazarlik yapamadm kartla aldigim icin ama memnun kaldim.

size katılmamak elde değil.

geçenlerde benimde yolum düştü, sadece arka tekere akort yaptırdım, kaç lira dedik tahminim 10 lira falandır diye düşündüm. demez mi 20 lira. öhöö? metin bisiklet hakikaten her şeye fahiş fiyat çekiyor... yazık. bu kafayla çok müşteri kaybeder.

@Halil EROĞLU

Nişanlım ve babamla gittik, daha çok babam ilgilendi, babam konuştu aslında. Bu yüzden bayan olmamla alakası yok diye düşünüyorum:) Eşi de çok ilgiliydi ayrıca. Belki de iyi gününe denk gelmişizdir, bilemiyorum. Ben ilk defa gittim.

@Şafak Başlar

gece gece güldüm çok haklısınız Allah korusun... :D

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@yasemin arcan

Her ne olursa olsun , aslinda sizin anlattiginiz gibi anlatmali herkes aldigi hizmet ile ilgili...Siz diger anlatan arkadaslara gore sansliymissiniz.

Konu bayan-erkek degil! Ama Turkiye de bu ayrimin olmadigi cok nadir diyecektim ama aklima gelmedi olmadigini gordugum bi yer:))

Bu bisiikleti bayan-erkek ziyade cocuk yastaki kardeslerimizde kullaniyor.75 yasinda biride kullanabilir.Yahu bisikleti maymun dahi kullansa hizmet alinacaksa ve bunun icin para veriliyorsa ki paranin ne oldugunu nasil kazanildigini bilmeyen yoktur bunu okuyanlardan, o vakit ayrim olmadan hizmet SART.He oyle bir hizmet yok mu? Sorun da yok.Acik kalp ameliyati degil ya yapilanlar...Bir bisikletci benim yapabilecegimden! neyi fazla yapabilir?

Amac bisikleti yapmak degil,bu guzelligi paylasmak zaman zaman.Bu yuzden bu tur hizmet alirken arkadaslar onem gosterelim kaliteye.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Ben de bunlardan vaktti zamanında sahibinden.com üzerinden fiyatı uygun diye bir pedli şort almış idim fakat ne berbat ne rezil bir şortmuş be öyle normal iç çamaşırı bile bundan daha rahattır, ürün tanıtımında ise coolmax gibi göz boyayayan yalan beyanlar,,herneyse bu zaten ilk ve son alışverişim oldu.

Burada artniyetli bir yaklaşım var, tek gittiğinizde farklı, çok gittiğinizde farklı olabiliyor. Benim anlamadığım siz madem babanız ve nişanlınızla gittiniz de sizi nasıl bırakıyor onu anlamadım? Mesajınızda beni bıraktı demişsiniz bizi dememişsiniz. Bir tutarsızlık yoktur umarım.

Açıkcası bu seviyisizliklerle muhatab olacak karakterde biri değilim, böyle kararkterlerle direkt diyalog kurmam, hakkımı yasal bir şekilde arayacağım. Salcano'ya da gerekli bildirimde bulundum, şikayetimi değerlendireceklerini söylediler. Bir an önce buranın yetkili servislikten alınması gerekiyor.

Umarım en kısa zamanda müşteri yaklaşımlarının düzeltirler.

Metin Bisikleti protesto için Ataköy Parkta toplanıldığı doğrumu ? :alkis:

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
@Yasin Kütük

Yanlis anlatmisim o sirada telefondan yaziyordum sanirum uzatmak istemedim. Tabiki de hepimizi birakti :) maksat bisikleti birakmakti. Bu kadar takilacak bir durum yok ortada dedigim gibi iyi gunune denk geldik herhalde. 60 li yillardan beri bakirkoyde hizmet veriyorlarmis ve babamin cocukluguda bakirkoyde gecti ve cocukken metin bisiklete cok ugrarmis. Aralarinda konusma gecti bu konuda, belki de bu yuzden iyi davranmislardir. Yani hepinize kotu davranmis olabilir anlarim, savunmuyirum orayi
Ben sadece bize yapilani anlattim, bu kadar takilmaya gerek yok.
Beylikduzunde de devlon diye bir yer var, nisanlimin bisikleti oraya kurdurduk ve sagolsunlar janti yamulttular ve dusman gibi davrandilar. Yani sanirim bu da sundan kaynakli: Bisikleti alip baska yerde baktirirsak kotu davraniliyor. Ben dedigim gibi bisikleti ordan aldigim icin boyle bir muamele gormedim.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kütük
ben böyle yüzsüz utanmaz esnaflıktan bir gram anlamayan insN GÖRMEDİM. bakım için götürdüğüm salcano bisiklete bakım yapmamak için elinden gelen tüm çirkefliği yaptılar. sakın gitmeyin pişman olmayın

Geri