Bir Salcano bisiklet aldım, yaklaşık 20 gün oldu ve zinciri bozuldu. Ben de yetkili servis diye Metin Bisiklet'e götürdüm. Gerçekten hiç bir şeyi garanti kapsamına almadan yapıp parasını istedi )kişinin adı Ayhan, Metin Bey'in yanında çalışıyor, mecburen verdim. Ama sonradan Salcano'yu aradığımda kendilerine tamir için masraf faturası yollandığını öğrendim benim bisikletim adına. Dolayısıyla iki kere para almış oluyorlar.
Bilenler bilir, Salcano'nun 30 gün bakımı var, bunun için gittiğimde 2,5 saat beklettiler. Bu arada neler gördüm inanamazsınız, sadece bir hava basmak için 10TL isteyip, para üstünü bekleyen adamın görmezden gelinmesinden tutun da(adam çaresiz ve söylenerek para üstünü alamadan gitmek zorunda kaldı), bisikleti tamir için arabayla getirip 1 saat sonra alacak aileye heryerine baktık, iç lastikte diken vardı yeniledik, zincirlerini onardık, fren tellerini yeniledik diyen adamın aslında o 1 saat boyunca gözümün önündeki bisiklete hiç ellenmeden 60TL. masraf istenmesine kadar, bir sürü akıl ve mantık dışı işlemler.
Sizlere tavsiyem Metin Bisiklet gerçekten ahlaksız ve insanların bisiklet sevgisini paraya dönüştürmeyi şiar edinmiş bir yer, ben kendilerinin bana yaptıkları işlemlerden dolayı fatura vermemelerine sinirlenip Vergi Daire'sine bildirimde bulundum. Zamanında kazık yiyenler de bir an önce harekete geçsinler, bu adamların ekmek yenmeleri engellesinler. Gitmeyi düşünenler olursa da bu yazıyı okuyup umarım gereken tedbiri alırlar ve gitmezler.