Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metro Turizm'le bisiklet taşımak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
buna rağmen madur edilen bi kaç kişi olmuş duyduğuma göre

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
Daha önce Metro Turizm ile yolculuk yapmamanıza veriyorum. (eğer öyleyse)

İstemez. Elimle ite ite götürürüm daha iyi.

Kamil Koç ve Nilüfer de taşıyor. Kamil Koç'tan eminim bir iki sene önce ilanlarını görmüştüm. Nilüfer de taşıyor diye duymuştum.

Kamil Koç her otobüsünde 2 tane bisiklete yer veriyor. Bunun için bilet aldıktan sonra otogarı arayıp bisikletli olduğunuzu belirtmeniz gerekiyor. Çanakkale dönüşü aynı otobüse birbirini tanımayan 4 bisikletli bilet almışız bu nedenle 20şer tl para ödemek zorunda kaldık. (Buradaki 20 tlyi otobüs şöförü vs belirliyor.) Ya da alternatif olarak diğer otobüse binerseniz para almayacaklarını belirtmişlerdi. Metro Turizm ise tamamen hatır gönüle bağlı bisiklet taşıyordu ama şimdi resmiyete dökmüşler. Ben Metro'yu tercih etmiyorum çünkü işlerini iyi yaptıklarını düşünmüyorum. Yine de bisiklet severler için güzel bir haber.

Hizmet kalitesi ve can güvenliği açısından tercih etmiyorum, tercih edeceğimide sanmıyorum!

Canını seven binmez bence...

Tüm kalbim ve samimiyetimle rica ediyorum.

Binmeyiniz, binenleri uyarınız.

Şuanda kamil koç ile yoldayım. Bisikletim var diye söylemenize bile gerek yok. Al bisikletini direk git. Arabaya sığdığı kadar bisikleti alıyorlar. Benim için dolmuş bagaj bölmesinde düzeltme yapamadıkları ve bisiklete zarar gelmemesi için özel boş bagaja koydular. Kamil koç bu yönde rakipsiz.

KAtlanırlarda zaten sorun olmazda. Büyük bisikletlerde belki ben taşıyacak olsam önce firmayı arayıp bilgilendirirdim. Sıkıntı olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
@h.erarslan86

Kamil koç acentesini aradığımda aramanıza gerek yok efendim güvenli bir şekilde sorunsuzca gidebilirsiniz cevabını aldım. Köylerden koca koca cuvallar taşıyorlar da benim 10kg bisikletimi mi taşımıcaklar. Çok saçma...

Metro ile bu konuda kac kez kavga ettim saymadim.yalandan yere gosteris yapmasinlar.eger bindiginiz otobus firmanin degilde otobus soforununse bu geminin kaptani benim kocum bagaj parasi vermeden koyamazsin der ve siz de o anda tum sinkafli kufurleri koyunlari citten atlatmak gibi saya saya bitiremezsiniz..kendinizi uzmeye gerek yok. Bilet almayin aldirmayin. Kamil koc forever..

@enqinHLC doğrudur aslında çok sıkıntı olmaması gerekiyor.

@H.T valla büyük bisiklette olsa, aslında bir büyük valizin kaplayacağı alandan daha fazla alan kaplamaz. Ama nedense bisikletlere genel olarak ucube muamelesi yapılıyor. Ya da örneğin bir bebek arabası... Dolmuş, otobüs, tren vb nerede olursa olsun kimse sıkıntı çıkarmıyor ama ondan daha az yer kaplayacak bir bisiklet için kıyametler kopar. Tamamen algı meselesi. Şuan için bisiklet bir bagaj olarak görülmüyor.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Arkadaşlar Metro ile seyahat etmeyin. Ben geçen sene işim dolayısıyla haftada 3-4 gün seyahat ederdim. Metroyla çok sıkıntı yaşadım. Ne kadar binmek istemesem de illa ki mecbur kalarak biniyordum. Şuan kesinlikle metro ile seyahat etmiyorum. Resmen gösteriş yapmışlar bisiklet taşıyacaklarını sanmıyorum. Otobüs kaptanları bu otobüs benim istediğimi yaparım havasında. Yol üzerindeki tüm duraklara girerler. Ayrıca benim bagajımı kaybettiler daha doğrusu benden önceki duraklarda inenlerden biri benim bagajımı da almış. Bagaj fişlerini kontrol etmeden vermişler benim çantaları. Aşti'de indiğimde bu durumu farkettik. Aştideki bölge müdürlüğüne gittim bir form doldurdular ama bagajı ben kaybetmişim gibi doldurmuşlar gece saat 3 te indiğim için uykuluydum fark edemedim. Müşteri hizmetleri ile görüşmelerimden de hiç bir sonuç alamadım. 1 yıldan fazla zaman geçti hala dönüş yapacaklar. Bisikletinizi de aynı şekilde kaybetmek istemezseniz metroya binmeyin arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: ykaya ve H.T
Metroda bana sattıkları bileti başkasına da satmışlardı daha başka bir şey demiyorum bu firmaya

• Beğen
Tepkiler: bono
Geçtiğimiz yaz Fethiye'den Ankara'ya Pamukkale'den bilet almak için satış ofisine doğru ilerlerken, acaba bisikletimi kabul etmeleri için neler söylesem nasıl bir bahane bulsam diye düşünürken görevli abiden aldığım net cevap şu oldu: "hiç merak etme, bagajda motosiklet de dahil her şeyi taşıyoruz senin bisikletini mi bırakacağız" : )

METRO İLEYOLCULUK YAPIP BİSİKLET TAŞIMAKTANSA O BİSİKLETİ GİDECEĞİM YERE GÖTÜRMEM O METRO YA DA BİNMEM

• Beğen
Tepkiler: ykaya ve enqinHLC
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri