Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mezuniyet Projem hakkında

ozan rusan

Üye
Tepki
2
Değerli bisiklet kullanıcı arkadaşlarım merhaba. Ben üniversitede tasarım bölumunde mezunıyet projem olarak Elektirkli Şehir bisikleti tasarlıyorum.Kron bisikletinde destekleriyle mezuniyet projemde güzel şeyler çıkarmak istiyorum.
Kullanıcılar olarak gözlemlerinize güveniyorum benim için şehir içi kullanımda mesela evden işe giderken yada okula giderken farketmez şehir içinde biiskleti kullandıgınızda karşılaştıgınız en önemli 1. yada 2.cil sorunlar sizin gözlemlerinizle nelerdir.
Benim araştırma kendi gözlemlerim ve kişisel görüşmelerimden çıkardıgım belirli sorunlar var fakat sizin tecrubelerinize güveniyorum.
bu genç arkadaşınıza deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Saygılarımla..

Dipnot: yasadıgınız sorunlar sürüş sırasında , depolanma yada park sırasında da olabilir.Bütün kullanım biçimlerinde yasadıgınız sorunları paylaşabilirsiniz..

Scudo
Projende basarilar. Boyle bir foruma danismandan cok memnun oldum. Umarim gerekli destegi gorursun uyelerden. Sende yazmissin ve biliyorsundur ama en onemli sorun bana gore guvenip de disariya park edememe. Bunun yaninda tasima kapasitesi diyebiliriz ki elektrikli bisiklet yapacaksan enerjiyi max verimle kullanma belki ufak bir panelle en azindan isiklar icin gunes enerjisinden yararlanma olabilir, gerci paneller pahali ve agirlik yapacaktir ama benim dusuncelerim bunlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben bu işe yeni başlamış biri olarak bu tarz bir çalışma yapmanıza çok memnun oldum size başarılar diliyorum.

Benim bisiklet kullanımında gördüğüm sorunların başında, istanbul gibi eğimin sürekli değiştiği yerlerde ki sürüş zorluğu ve bir yere gittikten sonra bisikletimizi bırakcak güvenli bir yer bulamamaktır.

ÖZELLİKLE YOKUŞLARDA EKSTRA ÇEKİŞ YARATABİLECEK BİR SİSTEM YARATABİLİRSEN ÇOK TUTACAKTIR:) Elbette guvenlik ve depolama sorunu büyükşehirlerde en önemli dert....

arkadaşlar yada büyüklerim ben teşekkuredediyorum yine aklınıza bir şey gelirse paylaşmanızı isterımm

Güzel birşey ortaya çıkar mı bilmiyorum ama çoğu insan kaska mı ayna alsam gidona mı diye düşünüyor. gidondan ayarlanabilen, görünüş olarak şıklık katacak kalabalık etmeyecek birşey yapılabilirse şehir içi kullanımda faydası olacağını düşünüyorum. Aslında aynası olmayan biri olarak yazıyorum bunu ama aklıma bu geldi şimdilik :)

Geri