Scudo Sports

Michael Jackson hayatını kaybetti

Sinto

Forum Bağımlısı
Tepki
1.928
http://www.haberturk.com/2009/06/26/resim/michaelolduman.jpg

Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson hayatını kaybetti. TMZ internet sitesinin haberine göre; 50 yaşındaki şarkıcı Los Angeles'taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kaldırıldığı hastanede öldü.

Scudo
(link)
doğruymuş ya, galiba dünyada yeni bi dönem başlacak adı da; jackson dan sonra....

• Beğen
Tepkiler: ateze
Nasıl yani ? :( 3-5 ay önce hasta diye bir haber okumuştum ama sonradan medyanın uydurması denmişti.Acaba doğru muymuş? :River-102

gerçekten ölmüş ya çok üzüldüm. kaçtır yalan haberler çıkıyodu öldü öldü diye :(

şarkılarını ve en önemlisi kendine has ve hiç kimsede olmayan dansını çok özleyeceğim kendisi iyi bir insandı allah rahmet eylesin.

ALLAH rahmet etsin..Herkeze hayırlı bir yaşam ve sonunda hayırlı bir ölüm nasip etsin..İyi forumlar..
"Her nefis Ölümü tadacaktır..Yıldızlar kadar uzak olsanız dahi"

sahnede show ne demekse Michael işte oydu
çok üzüldük ama hepimiz ölcez

Şarkılarıyla antreman yapardım.:River-102

İyi güzel de yaptığı pislikleri hep örttüler ünü ve parası sayesinde.

• Beğen
Tepkiler: sadana
show tv den tam show tv ye yakışacak bir yaklaşım

SİYAH GELDİ BEYAZ GİTTİ

her kim için olursa böyle bir yaklaşım sergilenmemesi lazımdı...

• Beğen
Tepkiler: Muhammed PINAR
@Anıl Kuşaksız

yanlış anladınız anıl abi adam müslüman değil allah rahmet eylesin yazacaktım müslüman değil toprağı bol olsun yazdım içimden bi gülümseme geçti...

toprağı bol olsun
bu kadar ameliyatı vucut yıne ıyı kaldırdı zaten cilt kanseri teşhiside konmuştu heralde.... allah rahmet eyleye

-Ben müziklerini dinlemesem bile üzüldüğümü belirtmek isterim.Dünya ya kendisini kanıtlamış bir insan,yaptığı o kadar emek ve çalışma vardır ve müzik dünyasına farklı bir boyut getirmiştir.Allah(c.c) rahmet eylesin.

Her ne kadar fırtınalı dönemlerini hatırlayamasamda ölümü beni çok ama çok üzdü...''Popun kralı'' aramızdan ayrıldı...Toprağı bol olsun...

Geri