Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso 2018

Serhat.

Forum Demirbaşı
Tepki
284
Bisiklet
Merida
Kadro7581XC-7005 TRIPLE BUTTED ALLOY
Beden16" / 18" / 20"
MaşaSUNTOUR SF-15-EPIXON-XC-DS-RL-R
Vites Sayısı3*11 33
Vites KoluSHIMANO DEORE XT SL-M8000 3X11
Arka VitesSHIMANO DEORE XT RD-M8000
Ön VitesSHIMANO DEORE XT FD-M8000
FrenSHIMANO DEORE XT BL-M8000 (Hidrolik)
AynakolSHIMANO DEORE XT FC-M8000-3
RubleSHIMANO CS-M8000
ZincirSHIMANO CN-HG701-11
JantSTARRIMS J20S
Arka HazneSHIMANO DEORE XT RD-M8000
Ön HazneSHIMANO DEORE XT FD-M8000
LastikMAXXIS IKON 27,5X2,20
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık12,30 kg

Bisikletim Mosso 7581 xc 2018 en iyileri sizlerin olsun arkadaşlar..

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Hayırlı olsun. Bende mavili olanı mayıs ayında almayı planlıyorum. Parayı anca denkleştireceğim için tabi :D Bu bisiklet hakkında 1 kişinin bile incelemesi mevcut olmadığından inceleme yaparsan çok sevinirim. Bu arada alalı kaç saat oldu :D +Takip

• Beğen
Tepkiler: Mrmath
@JusTiMe iki hafta oldu çok sağlam çok akıcı alırsan pişman olmazsın bende merida big seven carbon vardı bu renklerde bu yüzden bu rengi aldım..

• Beğen
Tepkiler: Mrmath
@Serhat. Pişman olursun diyorsun da bundan daha iyi ne var ki başka hem fiyat hemde üzerindeki parçalar olarak bundan 1 kademe üst olarak ktm myroon 29 master 22 Di2 var şayet karbon ve 1 üst seri shimano seti olduğundan 19milyar gibi fiyata denk geliyor :D 12,3kg olması gerçekten süper ötesi sonuçta bu bisiklet ktmde 10.2kg gibi kilo söz konusu bu bisikletimizde m8000 var ktmde ise m8050 var şayet kadrodan dolayı kgsi az

@Serhat. Hayırlı olsun güzel makinedir 7581xc.
Şahsen bundan başka tam xt setli bu fiyatlara bisiklet bulamamıştım
Daha evvel bu bisikletin 18"kadrosunu kullanmıştım şimdi 16"kadrosu var..

Capture+_2018-03-18-00-53-28-1.png

37ebeb2ca5cd9eee5b3d414ed84a25ec.jpg

2918. Mosso tca735. 105 set

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@redstormr1 Gidon ve vites kolu açılarınız biraz farklı gözüküyor.Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

@hamlet2006

Teşekkürler. Evet farkındayım özellikle bozdum ayarı. Henüz çok yeniyim yol bisikleti mevzuunda. İlk sürüşte boynum çok ağrıdı ileri bakarken bende çevirdim rahat ettim ama tekrar ayarlayacağım.

@FurkanKamacı çok güzel güle güle kazasız belasız kullanın kaça aldınız acaba 2017 ile farklılık gösteriyor mu biliyor musunuz

@FurkanKamacı

2 hafta önce

• Beğen
Tepkiler: FurkanKamacı
@Serhat. pedalların ağırlıklarını ölçme ihtimalin var mı acaba? 2si kaç gr geliyor?

@Serhat. Kardeşim Alüminyum ve 27,5de alınabilecek bence En iyi bisiklet. ilerde jant ve maşayıda değiştirdinmi ömürlük.
Güle güle kullan. Bu bisikletin 29 jantı olsa 1dk beklemeyeceğim ama maalesef 29da yok:agla:
Renklerde güzel olmuş mavisini görmekten sıkılmıştık:harika:
Allah nazardan saklasın.;)

@Anıl Erdoğan o zaman canını sıkacak kişi olacağım :D 7581xc xtde :D bana göre yeşil çok itici görünüyor kırmızı çok yapmacık mavi ise asaletli :D

tca 735 tiagra yeşil geçiyor aklımdan hayırlısı artık :acpsnr:

@JusTiMe yeterki sen sık kardeşim canımı ayıp ettin. Mavi dediğin gibi güzel duruyor ama o kadar çok görmeye başladım ki gerçekten kabak tadı verdi. Yeşil yine iyi.
Kırmızı dediğin gibi yapmasalar daha iyimiş.
Asıl hangi rengi yapacaklardı biliyormusun mat siyah yazılarda parlak siyah efsane olurdu

@Anıl Erdoğan Parlak olması gerçekten iyi olabilirdi. Asla durmanın bisikletini boyattırdığı yer onlara versek gerçekten göz alıcı renk yapabilirler diye umuyorum ama boyama ücretleri çok fena pahalı olabilir. Soul rider diye bisiklet yapan yer var istanbulda yine orası da olabilir :D 900tlye 3renkli yaptırabilirsin :D ama dağ bisikletinde pekte iyi fikir değil ne yazık ki ne de olsa dağa bayır gittiğinde çiziklerden bisikletimiz kaçamıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Geri