Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso 980 XC2 mi, Carraro Big 929 mi?

Hakan Aker

Üye
Tepki
20
Bisiklet
Carraro
arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda bu iki bisiklet arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir

NOT:Bu arada mosso carraro ya göre baya hafif kaçıyo

Carraro Big 929

(link)

Mosso 980 XC2 Acera

(link)

Son olarak mossa'nun kadro rengi bu olacak
(link)

Scudo
arkadaşlar kimsenin bi yorumu yok mu acaba yakın zamanda almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Mosso nun donanımı biraz daha iyi. Özellikle süspansiyon modelinde fark var. Görüntü olarak bakarsak ben Carraro yu alırdım fakat ikisini yanyana görmediğim için kesin birşey demek zor.
İkisi aynı fiyat değil zaten. Parasal açıdan sorun yoksa Mosso al derim. Mosso yu bütçemi zorlayarak alıcam diyorsan bence zorlama Carraro al, çünkü bütçeyi zorlatacak fark yok bence aralarında.

esasında ben iyi bir kadro olsun istiyorum carraro kadrosu hakkında olumsuz şeyler duydum ondan mosso ya bi yakınlığım var

Ben yeniyim ve carraro big 929 çok hoşuma gitti teknik bilgim yok ama maviye hastayım siz hangisini aldınız baya olmuş yazali

oyy oy, ben de yeniyim. 1000 tl ye kadar bütçe ayırdım ve kafam karmakarışık oldu. anlamıyorum da pek bisikletlerden. bakalım nolcak

@northpower düşünmesi bile güzel değişik hoşuma gidiyor Carrera 829 a da bakabilirsiniz 1200 civarı sadece ön değiştirici farklı bildiğim

Geri