Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Mosso cavalier 700 sora

@Nevfell ben Cavalier'im ile 2. yılımdayim ve bisikletimi severek kullanıyorum.

Bazı şeyler psikolojik, siz kendinizi dinleyin ve bisikletinizle mutlu olmaya bakın ki atıyorum 15.000 TL'lik bisikletiyle mutlu olamayan bile var.

Jant seti olarak rulmanlılarin daha akışkan olduğu bilindiği için rulmanli jantlara bakmakta fayda var. İlk akla gelen Mavic Aksium, sonrasinda Vision Team 30 ama 9'lu sistem destekliyor mu çok net değilim, bir de Fulcrum Racing serilerine bakabilirsiniz. Bunlarin hepsi rulmanlı(uygun fiyatlilardan bahsettim).
Çok saolun hocam birdahaki ay konu açarım yada bunları netten araştırıp bulurum..

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
2 gün önce aldım daha binmeye fırsat bulamadımGüzel bisiklet bu renkten bulamadım , darısı tüm arkadaşlarmızın başına inşallah

Dosyalar

• 20201231_175026.jpg
    20201231_175026.jpg
    1,4 MB · Okunma: 188
2 gün önce aldım daha binmeye fırsat bulamadımGüzel bisiklet bu renkten bulamadım , darısı tüm arkadaşlarmızın başına inşallah
Merhaba rica etsem deneyimlerinizi bizimler paylaşabilir misiniz?

@trek_turkey bisikletin üstüne oturduğum zaman oluşması gereken pozisyonun fotoğrafı var mıdır elinizde
O zaman yazdım ama hiçbir zaman alacak parayı denkleştiremedim, ikinci elden tourneyli bianchi mtb aldım buna da şükür.

• Üzgün
Tepkiler: Kutay P
Hocam mosso cavalier sora ile bisan rx9500 sora arasında kaldım ikisinden hangisini önerirsiniz biri 9000 tl (mosso) diğeri 9500 tl (bisan)

Hocam mosso cavalier sora ile bisan rx9500 sora arasında kaldım ikisinden hangisini önerirsiniz biri 9000 tl (mosso) diğeri 9500 tl (bisan)
Mosso Cavalier son derece akıcı, yol bisikletine yeni başlayan ve devam etmek isteyenleri asla üzmeyecek bir bisiklet. Bende yeri ayrıdır şiddetle tavsiye ederim.

Ancak;

SAVE_20220924_135141.jpg

Bisan rx9500, Bisan'ın websitesindeki, üst fotoğraftaki güncel rx9500 ise burda bir durmak icap ediyor.

Zira Bisan'ın bir adım önde olduğu bazı kıstaslar var, bunlara değinmek gerek.

Mesela karbon maşa, alexrims jantlar, michelin-cst dış lastik ve hafiflik.

Tüm bunlar ek bonus, verilen ücrete göre daha fazla karşılık almaktır.

Rx9500, jant göbeklerini de Cavalier gibi en az Sora olarak kullandıysa burda rx9500'ü önermek durumunda kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kemal.bahadır
Mosso Cavalier son derece akıcı, yol bisikletine yeni başlayan ve devam etmek isteyenleri asla üzmeyecek bir bisiklet. Bende yeri ayrıdır şiddetle tavsiye ederim.

Ancak;

294769 dosyayı görüntüle

Bisan rx9500, Bisan'ın websitesindeki, üst fotoğraftaki güncel rx9500 ise burda bir durmak icap ediyor.

Zira Bisan'ın bir adım önde olduğu bazı kıstaslar var, bunlara değinmek gerek.

Mesela karbon maşa, alexrims jantlar, michelin-cst dış lastik ve hafiflik.

Tüm bunlar ek bonus, verilen ücrete göre daha fazla karşılık almaktır.

Rx9500, jant göbeklerini de Cavalier gibi en az Sora olarak kullandıysa burda rx9500'ü önermek durumunda kalıyorum.
Evet bu görseldeki orta göbeklerinin de shimano olduğunu biliyorum ama sora mı blimiyorum

Evet bu görseldeki orta göbeklerinin de shimano olduğunu biliyorum ama sora mı blimiyorum
Hocam bende GTE sora var lastikleri fabrikanın elinde ne varsa mantığında takıyorlar yani iyi dış lastik gelmesi şans işi. Göbekleri ise benim bisiklette rs-300 yani sora. Büyük ihtimalle rx9500s de öyledir

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Bugün bisikleti basküle koydum stok halde 10.6kg gelen bisikleti 3 yıl içerisinde rejime sokup 9.4kg a indirmişim en büyük ağırlık üzerindeki jant setiydi.
Değişenler:
Jantlar(dt swiss)
Göbekler değişti(novatec)
32t ruble 28t ile değişti
Gigon değişti (xlc rr)
Sele değişti(fizik)
Sele borusu uygun sınır değer içerisinde kısaltıldı
Lastikler değişti (zaffiro pro graphene 2.0)

Geri