Scudo Sports

Mosso Cavalier Claris

amasseia

Forum Bağımlısı
Tepki
3.762
İsim
Ali
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kadro Model/Tip
Yol-Yarış Bisikleti
Bisiklet Marka
Mosso
Maşa
AL
Bisiklet Model
2019
Kadro Boyu (inç/cm)
54
Ön Aktarıcı
Claris 2'li
Jant Boyu
28 Jant
Arka Aktarıcı
Claris
Aynakol
Claris
Fren Sistemi
V Fren
Ön Fren
Claris
Türü
Amortisörsüz
Çekiş Sistemi
2 x 10
Arka Fren
Claris
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Vites Kolları
Claris
Ruble
Claris 8'li (2x8=16 vites)
Gidon
Mosso
Gidon Boğazı
Mosso
Sele
Mosso
Sele Borusu
Mosso
Jant Seti
Starrims j19D
Lastikler
Mitas
Ağırlık
10.6
Materyal
Alüminyum
Bulunduğu Şehir
Bursa
Kargo Seçenekleri
Elden Teslim
Fiyat
4.400
Kullanım Süresi
2 yıl
Durumu
İkinci El
İletişim
0531 708 09 29
Bisikletim fotoğraflarda görüldüğü üzere dikkatli kullanılıp her daim evde muhafaza edilmiştir.

Kozmetik olarak göründüğü gibi tertemiz, mağazadan ilk alındığı gibidir yalnızca aynakolda küçük bir çizik mevcuttur.

İlk alındığındaki jelatinleri dahi üzerinde durmaktadır.

Gidonda ek olarak 250 TL'lik FİZİK marka yepyeni gidon bandı bulunmaktadır.

Matara kafesi üzerinde verilecektir.

Jant göbekleri Shimano Sora, orta göbek Shimano Tiagra, fren pabuçları Tiagra, geriye kalan grupset Claris R2000'dir.

Mağaza fiyatı 5.700 TL'dir: (link)

1636304552952.jpg1636304939687.jpg1636304999570.jpg1636304999575.jpg1636320690068.jpg1636320690074.jpg1636320690071.jpg

Son düzenleme:
Scudo
kaliteli satıcı güzel bisiklet. alacak olana hayırlı olsun.

@celotr çok teşekkür ederim, eksik olmayın 🙂

Hayırlı satışların olsun kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
  • Beğen
Tepkiler: Myali
Merhaba hocam boyunuz ve iç bacak boyunuz nedir acaba ?

Fiyat 4.350 TL olarak güncel.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
@amasseia merhabalar hala satılık mı?

Merhaba, evet satılık.

Ürün mağaza fiyatı 7.000-8.000 bandına çıkmış.

Ben sıfır ayarında bisikleti hâlâ 4.350 TL'den veriyorum ama yeni alacaklar 10.000'e Claris- Sora bisiklet kovalama derdinde, şaşıyorum!

Bütçem olsaydı sizden almak vardı da işte malum Legarda'yı satsam(ki o da zor ihtimal şu zamanda) üstüne ekleyene kadar neler değişir kim bilir.

• Beğen
Size seve seve satardım, Cavalier'i biliyorsunuz zaten. Kesinlikle hiç üzmedi, sınıfının en iyi bisikleti bana göre. Merida ve Trek yol bisikletleri ile kaç kere teste soktuk inanılmaz şekilde (düz yolda ve rampa aşağı) Cavalier en akıcı olanıydı :) Gerçekten farklı ve güçlü karakteri olan bir bisiklet, evimde yerim olsa satmazdım ama koyacak yerim yok maalesef.

• Muhteşem
Tepkiler: ExKyotoo
Size seve seve satardım, Cavalier'i biliyorsunuz zaten. Kesinlikle hiç üzmedi, sınıfının en iyi bisikleti bana göre. Merida ve Trek yol bisikletleri ile kaç kere teste soktuk inanılmaz şekilde (düz yolda ve rampa aşağı) Cavalier en akıcı olanıydı :) Gerçekten farklı ve güçlü karakteri olan bir bisiklet, evimde yerim olsa satmazdım ama koyacak yerim yok maalesef.
Gaza getirmeyin vallahi legardayı satışa koyarım :D Alırken kargoyu da ne varsa harçları da öderim sorun olmaz yani :D

• Hahaha
Gaza getirmeyin vallahi legardayı satışa koyarım :D Alırken kargoyu da ne varsa harçları da öderim sorun olmaz yani :D
😂😂 Yok ya gaza getirmek değil maksadım, elbet bir şekilde satılacak hem bekleyince değer kazanıyor bı nevi ziynet sayılır artık bisiklet 😄
Ama gerçekten fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir bisiklet de bunun farkında olan insan sayısı az işte.

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Hayırlısı ya. Yol bisikletine geçmeye biraz daha vakit vermem gerekiyormuş demek ki ne diyelim :D

• Hahaha
Geri