Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Legarda 1521 MSM

Akort ayarın mı bozuk bir sürtüp bi sürtmüyorsa akort ayarı yapman lazım..

Scudo
@kronik
1.İlk başta fren kolundaki gevşeklik ayar yerini yerinden çıkacak seviyeye gelene kadar çeviriyorsun.
2. Pabuç halat vidasini gevşetip pabuçlar janta sıfır olacak şekilde yatıştırdıktan sonra halat vidasini sıkıyorsun. Şuan pabuçlar janti sımsıkı tutuyor olacak.
3. Şimdi ise en başta sona kadar gevşettigin fren kolundaki vidayı tekrar en sona kadar sıkıyorsun. Şimdi pabuçlar makul derece de janttan ayrılmış olacak.
4. Bu aşamada ise fren pabuçlarından janta yakın olanının altında tel gerginlik vidasi var siyah renkte minik bir alyan vidası. Bu vidayı biraz sıkıp fren koluna basıyor uzaklaşıp uzaklasmadığını kontrol ediyoruz iki fren de aynı a da çalışana kadar hafif hafif sıkıp kontrol ediyoruz ve eşitlenince süper fren ayarlarına sahip oluyoruz.

rengi pek bir asil duruyor hocam :)

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
@M.Fatih hocam mosso sitesinde bu bisikletin kadrosu için 6061 diyor ama siz sürekli 7005 olduğunu yazıyorsunuz; kadronuzu ayrımı aldınız yoksa ben mi hatalıyım acaba?

Not: Bisikletin rengine bayıldım

@fztserhat Yok doğru hocam 6061 Alu. Ben de önce 7005 biliyordum.
Bi de Legarda için demedim sanırım 7005.
Beğeniniz için teşekkürler hocam.

@M.Fatih doğrudur hocam. Mavi zaten en sevdiğim renktir sizin bisikletiniz de çok hoş durmuş kazasız belasız binin inşallah

• Beğen
Tepkiler: BYKUCUK
@armağannazlı
Süper, bari marinaya geçip bi de kahve içseydiniz önünden geçmişken. ;)

• Beğen
Tepkiler: armağannazlı
@kronik
Ben de Mersin deyim mersindeki bayiler üçkağıtçı )' bana 1521 mdm modeli icin 680 tl fiyat verdiler o da zorla. Bende ankara motordan aldım hem msm modelini 650 tl ye kargo ücreti de ödemedim ('

Arkadaslar strava kullanan varmı varsa strava da gördüğünüz en yüksek hızı yazarmısınız

Arkadaşlar selam. Sele değiştiren veyâ sele üzerine kılıf takan var mı acaba? Ayıptır söylemesi popom alıştı da pedal çevirme esnâsında seleye temas etmek kasıklarımda ağrıya sebep oluyor artık. Dediğim gibi, selenin sertliğine alıştım da hafif geniş geldi bana gâliba.

@7haiku
Kardeş ben jel kılıf kullanıyorum. Hiç yoktan iyidir. Fakat yine forumdan bir arkadaş aşağıdaki linkteki seleyi almış çok memnundu.
(link)
Ortası delik olduğundan daha sağlıklı olduğunu söylüyordu

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
@7haiku
m.aliexpress.com/item/32317466041.html Ben bunu aldım tavsiye ederim boşuna çok para verme kaliteli birşey bu.

@7haiku Ben bunu aldım tavsiye ederim kaliteli birşey hem de ortası boş olması çok rahat ettiriyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Tamamdır teşekkür ederim. Bakıyorum...

Legarda kullanan tüm dostlar biriniz Allah rızası için furş takımında hangi parçalar var ve sıralaması ne şekilde bir zahmet bi söküp bana fotosunu yollayabilir mi. Maşanin hemen ustundeki parçalari soruyorum .....

Mossocular bu postu baştan beri okuyorum çayımı yudumlayarak (gerçekten efsane bi post) bende mosso legarda 1521 msm v modelini almayı düşünüyorum nasıl gidiyor bisikletle geçirdiğiniz zamanlar herhangi bir sıkıntınız probleminiz var mı ? belirtirseniz sevinirim :)

Şimdilik yok 2 ay oldu galiba benim.
Ebay'den gelen aksesuarlarıda takınca durup soru soranlar oluyor.
3 bin lira var mı bu diyen 3-4 kişi oldu..
Sorun olursa sorabilirsin..

Geri