Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlarım. İlgilendiniz, yorumlarınızı üşenmeden aktardınız, gerektiğinde uygun bisikleti almam konusunda uyardınız...
Bisikletimi Ankara' da Yeni Ankara Motor' dan aldım. Yanında hemencecik bir kaskla berâber. Elcekleri sertti, bunu daha sonra değiştirmek yerine Mosso' nun kendi silikonlu eldivenleri gelmiş, bunlardan aldım. Çalışan arkadaş vites-fren ayarlarını yaptıysa da pek olmuş gibi değildi, Ankara' da Sincan' da Emre Bisiklet'e (ilk defâ) gittim, hem tanışmış olduk hem de vites-fren ayarını halletti; bir şeyler de kaptım açıkçası
Akşam bir saatten fazla turladım, çok çok hoşuma gitti. Bisikletten inip maşayı kilitlemeye üşendiğimden (çok uzun süredir bisiklete binmeyince üşenmekten ziyâde keyfime ara vermek istemedim), ne kadar yokuş varsa maşa açık halde çıktım, nefes olarak birazcık zorlansam da bacaklarım kaldırdı, ayağa kalkmadan veyâ kendimi kasmadan üç-dört yokuş tırmandım, çok çok hoşuma gitti. Bâzı viteslerde aynakoldan mıdır tam anlamadım, cızırtılı bir ses geliyor ama çözülmeyecek gibi olacağını sanmıyorum, biraz alışayım yeter. Kısacası ilk izlenimim hârika. MTB' den döndürenlere teşekkür ederim.
Ayrıca çok seri buldum bisikleti. İki pedal çevirerek uzun mesâfeyi rahatlıkla gidiliyor.