Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Legarda 1521 MSM

Scudo
@Kubilay Koparan Karaköy Perşembe pazarında bir bisikletçi var. Mosso bayisi. Oralarda çok gezdim ama hiç görmemişim. Bu da internet sitesi. (link)

@7haiku İşte bu ! :) Hayırlı olsun, benim sevindiğim nokta insanlara çok para harcatmadan da kaliteli ürünleri aldırmak.
Yorumlarını bekliyoruz .... :harika:

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlarım. İlgilendiniz, yorumlarınızı üşenmeden aktardınız, gerektiğinde uygun bisikleti almam konusunda uyardınız...
Bisikletimi Ankara' da Yeni Ankara Motor' dan aldım. Yanında hemencecik bir kaskla berâber. Elcekleri sertti, bunu daha sonra değiştirmek yerine Mosso' nun kendi silikonlu eldivenleri gelmiş, bunlardan aldım. Çalışan arkadaş vites-fren ayarlarını yaptıysa da pek olmuş gibi değildi, Ankara' da Sincan' da Emre Bisiklet'e (ilk defâ) gittim, hem tanışmış olduk hem de vites-fren ayarını halletti; bir şeyler de kaptım açıkçası :) Akşam bir saatten fazla turladım, çok çok hoşuma gitti. Bisikletten inip maşayı kilitlemeye üşendiğimden (çok uzun süredir bisiklete binmeyince üşenmekten ziyâde keyfime ara vermek istemedim), ne kadar yokuş varsa maşa açık halde çıktım, nefes olarak birazcık zorlansam da bacaklarım kaldırdı, ayağa kalkmadan veyâ kendimi kasmadan üç-dört yokuş tırmandım, çok çok hoşuma gitti. Bâzı viteslerde aynakoldan mıdır tam anlamadım, cızırtılı bir ses geliyor ama çözülmeyecek gibi olacağını sanmıyorum, biraz alışayım yeter. Kısacası ilk izlenimim hârika. MTB' den döndürenlere teşekkür ederim.

Ayrıca çok seri buldum bisikleti. İki pedal çevirerek uzun mesâfeyi rahatlıkla gidiliyor.

• Beğen
Tepkiler: akndgl ve M.Fatih
@Kubilay Koparan Ben Bakırköy Metin Bisikletten aldım, daha doğrusu Mavi-Siyah rengi orda bulabildik.
@7haiku Hayırlı olsun, güle güle binin, pişman etmeyecek. O aynakoldan gelen ses, orta arttırıcı yüksekliğinin ayarı için yapıştırılmış olan kırmızı sticker. Aynakol dişlisi o kırmızı stickera sürttüğü için çıkıyor o cızırtı, çıkartırsanız ses kesilir.
Ekran Alıntısı55.JPG

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
@akndgl Teşekkür ederim. Sizlere de hayırlı-uğurlu olsun. Uzun süredir bisiklete binmeyince, bisikletimi tanıdıkça teşhis koyarım diye düşünmüştüm, yarın dediğinize bakacağım. Ses falan geldi de inanın hiç düşündürtmedi, bisikletin üzerindeyken doğru karar vererek (sâyenizde) doğru bisikletin pedallarına asıldığımı bildiğimden içim ferahtı.

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
@akndgl Aldığım yer sözde ayar yaptı da, dediğim gibi ikinci bir bisikletçiye giderek ayarlattım. Dediğiniz gibi bu videoyu daha önce seyretmiştim, usta yapıyorken "evet, şunu da şöyle yapıyor..." dedim de, heyecandan ve bir an evvel hallolsun istediğimden elimi süremedim :) Bundan sonra videoyu daha dikkatli seyreder kendim halletmeye çalışırım.

@Kubilay Koparan Karaköy Probike'tan almıştım ben 650 liraya. Ben sonuncusunu almıştım ama bir arayıp sor istersen.

500 liralık hurda yığınını uçak yaptınızya zuhahaaa diyorum size bu alaşım konusundada gene saçmalamıssınız ben en çok 2 ünüversite bitirmiş bi adama çahil diyen adamın cehaletinden korkarım

Evet, arkadaşın iki (ÜNÜVERSİTE)! bitirdiği yazısından belli, biz (ÇAHİL)! kaldık...

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
Her universite okuyanda alim oluyor zaten

@M.Fatih

Yazınızı okuyunca sanki Mosso nun bütün kadroları 7005 Alüminyum alaşımmış gibi anladım. Ama sitesine baktığımda Legarda 1521, 1524, 1530 modellerinin tamamında 6061 Alüminyum alaşım kullanıldığını gördüm. Bu konuyu biraz netleştirebilirmisiniz. Sitede mi yanlış yazıyor, ben mi yanlış anlamışım.

• Beğen
Tepkiler: Emre Örsel
@HAKKANİYET Haklısın zaten uçaktaki alaşım miktarı bisiklettekiyle Eşit o o Yüzden 500 tl olamaz.
(He deyin geçer)

Arkadaşlar selam.
Mosso konunuzu severek takip ediyorum. Bisikletleriniz görüntü olarak çok hoş. Bence boş laflara kulağınızı tikayip, seviyeli sohbetinize devam edin.
Unutmadan; elbette bisiklerlerinizde sorun çıkacaktır. Bu isin doğasında bu var. Üstelik uygun bir fiyata almış olduğunuz için bazı parçalarda sorun çıkma suresi kısalabilir ama bunlar canınızı sıkmasın.
Hepinize kazasız, güzel sürüşler diliyorum.

@M.Fatih fatih bey bugün babamın beklenmedik sürprizi ile mosso hayalinden uzaklaştım kendisi salcano Excel 26 jant almış :)
Maalesef bu konudan uzaklaşıyorum :(

@M.Fatih Sağolun bakalım yarın gelecekmiş kargoyla.

Geri