Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Legarda 2121 MDM V

hallemon

Üye
Tepki
22
İsim
okan
Başlangıç
2020—21
Bisiklet
Ümit
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Ürünü gecen yaz sonunda bir hevesle aldım, ama gerek yol bisikleti kullanmam gerekse iş dolayısıyla kullanma imkanı bulamamam nedeniyle bodrumda eskiyecegine birine yarasın dedim.

13 kg ağırlığı ile sınıfındaki en hafif bisiklet olduğunu duymuştum.

Bir kaç tur binilmistir. En fazla 20 km diyelim. Lastiklerden anlaşılıyor zaten.

Alır almaz bayii de fren pabuçları baradine marka ile değiştirilmiştir.

Yanında Decathlon kadro altı çantası, Decathlon el pompası , yama seti ve yapışkanı, alyan setini , ön arka lambaları, sele kılıfını vs hediye olarak vereceğim

Kadro ölçüsü 56dır.

Sadece bisikletin sıfırı şuanda 4500 tl, internette daha ucuz yok. Araştırabilirsiniz.

Sıfırdan farksız, çizik dahi bulamazsınız, ben 3000tl nin makul olduğunu düşünüyorum.

Garantisi devam etmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
Arkadaşlar 15.03.2022 ye kadar ricası üzerine forumdan bir arkadaşımıza rezerve edilmiştir.

Selamlar iyi satıslar..
128 kg 1.83 luk bir adamı sorunsuz tasırmı ?

Arkadaşlar özel sebeplerle satıştan çekilmiştir, teşekkür ediyorum.

İzmir'de olsaymis alırdım hocam iyi satışlar.

Kusura bakmayın başlık açamıyorum. Kron Xc 500 satıyorum 2020 model Topeak çamurluk, pompa, araba taşıma aparatlı telefon uygun gövde çanta extralı iletişim numara 0533625 4207 mesaj atarsanız sevinirim. Konya içi elden dışı ise alıcıya bağlı. Hepsi birlikte 7000. Kısaca hidrolik disk, shımano acera, sele jelli yeni alındı pedallar yeni özel alındılar, sentaur maşa, maşadan kitlemeli amortisör VS. Teşekkür ederim.

Satılmıştır, teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Geri