Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Marine 2d

kskcole

Üye
Tepki
2
Merhaba dostlar,
İki hafta önce İstanbul'da kullanmak üzere mosso marine 2d aldim sirkeciden. Bisikleti almadan forumda araştırdım ama herhangi bir yazı bulamadım.Düşünen arkadaşlar olabilir diye bir yazı yazayım dedim

Arkadaşımla beraber 2 adet bu bisikletten aldık. Aldığımız dükkanda çok tatlı iki amca vardı fakat bisikletleri hazırlayan abi biraz bastan savma iş yaptı biz tabi en az 15 sene once bisiklete binmiş insanlar olarak mevzuya cok uzağız bunun önemini farketmedik biran once binip çıkma peşindeydik
O gün 20km yol yaptık ve biraz hor kullandık kaldirimlarandan atlayıp zıpladık maganda gibi takıldık baya heyecanlanmıştık çünkü ve günün sonunda bisikletlerin vidaları bayağı gevşedi ve sağından solundan azda olsa gıcırdılar gelmeye başladı. Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa sıfır bisikletlerde bu durum doğalmıdır ?
Onun dışında bir iki kez arkadaki vites parçasını vurduğum için vites arada bir atıyor. Ama genel olarak bisikletten memnunum diyebilirim ilk günden sonra biraz daha sakin kullanmam gerektiğini farkettim bugün 40 km yol yaptık arkadaşlarla birlikte bisiklet bahsettiğim sesler dışında hiçbir sorun çıkarmadı fakat arkadaşım biraz hor kullanıyor onun bisikletinin sol pedalına bağlı oldan nokta genişlemiş ve o parçayı değiştirmek zorunda kaldık bisikletçi parçanın gevşek olmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu söyledi bu acaba bizim suçumuz mu? yoksa aldığımız yerde yeterince sikmamislar mi? bilmiyorumhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/cfdce12117d340d44cd6b9106935a8bb.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/09814fe1ce62eac7dc8c71590179ef46.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/7c75dd683d6fc259e6b3d8c784052016.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/6afe5131eb4e36b08a118150ed5a56e0.jpg

• Beğen
Tepkiler: NZM! ve appendix
Scudo
@kskcole hocam bisikletler ne durumda memnun musunuz bende bu modelden almayı düşünüyordum yazdıklarınızdan sonra şüpheye düştüm. bide jantlar beni düşündürüyor yamulma olmaz mı acaba bu jantlarda

Bir vites ayari flan yaptırın derim genelde sirkeciden alınan bisikletlerin vites ayarları flan bozuk oluyo vitesinizdeki problem ondan olabilir

valla memnunum tek memnuniyetsizliğim sele sele mahfediyor beni daha geniş bir seleye geçicem (link) düşünüyorum viteslerde şuan düzgün çalışıyor sadece arada bir altıncı viteste terse pedal çevirince zinciri atmaya çalışıyor hemen vitesi düşürüp toparlanabiliyor büyük bir problem değil aldığımdan beri 200 km yol yaptım çok keyifli geçen gün gidonu seleye doğru eğdirdim chopper motorlara benzedi arka aktarıcıyı çok vuruyorum ona bir koruyucu takmam gerek frenleri çok hoşuma gitti güven veriyor yani eğer vidalarını düzgün sıkarsanız bisiklet yekpareymiş gibi bir izlenim veriyor sağlam alet. geçen çarşamba üsküdardaki işimden eve giderken yağmura yakalandım yağmurdan çok bisiklet beni islattı takıp çıkarilabilen çamurluklar varmı bildiğiniz sürekli çamurluk takmak istemiyorum fakat yağmurda büyük ihtiyaç genel olarak memnunum öneririm hatta 2 arkadaşımda aynısından aldı beraber sürüyoruz hepsi memnun

@baranooo git direk al çok düşünme ancak düzgün bir yerden al garantili al zaten bahsettiğim şeyleri yakın fiyat seviyesindeki bütün bisikletlerde yaşıyacaksındır emin ol çok şık bisiklet kim görse bi sorma gereği hissediyor woswoslar gibi bi etkisi var :)

@kskcole ustam ben de alacam da bulundugum yerde yok ancak netten istetebilirim. Sen kaça aldın?? şuan için nette en uygun mossonun kendi onine mağazası o da 980 tl daha uyguna bulabilir miyim?

@baranooo Ben sirkeciden nakit 900 e aldim ama bence dogru yerdesin benim bir arkadasim daha alacak aynisindan cok yakisikli bisiklet

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kskcole mariine 2d bisiklet her yerde tükenmiş sirkecideki bisikletcilerin telefonu filan var mı arkadaşlar?

@baranooo
Ben cumartesi gidicem arkadasa alicaz haber veririm varsa numarasini ulastiririm sana

Merak etme haber vericem

Bu bisiklet benimde cok hosuma gitti yalniz ilk olarak daha uygun bir sey almayi dusunuyorum. Hosuma giderse model yukseltirim. Iyi gunlerde kullanin.

koca koca adamlar olmazki :)
çok keyifli makinalar güle güle kullanın. Vidaları kendiniz muhakkak kontrol edin arkadaşlar

@baranooo hocam 1 yerde bulduk oda fiyat cekiyor biraz kalmadi diyor herkes yarin sirkeciye gidiyorum bir durum olursa haber ederim

hocam bu bisikleti almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz?

vallaa vben de bunda kaldım ama bu bısıklet vıtes artısı yapabılıyormuyuz

@kskcole zinciri terse çevirinde bir büyük dişliye geçme sorunu varsa vites teli gerginliği fazladır ondan yapabilir bilgilerinize

Geri