@Soner U. Öncelikle güle güle kullanın. Yanlış kullanılan bir tabir için sizi haddim olmayarak uyarmak isterim. Bir bisiklete Full karbon demek için. Sele, sele borusu, gidon, gidon boğazının da karbon olması gerekmektedir. Jantlar bu cümleye dahil edilebilir mi tam emin olamasam da güzel ve hafif bir bisiklet olmasına rağmen bildiğim kadarıyla full karbon değil.
Sadece aynakol/ruble oranları eğer Ankara gibi dere tepe şehirlerde yaşıyorsanız zorlayabilir. Onu da rubleyi degistirerek degistirerek kolayca halledersiniz.
Kendisi senin olması sebebi ile ve şahane rengiyle bizim de gönlümüzü fethetti. Bir tur veresene köşeye kadar gidip geleceğim diyip köşeden kaçabilir insan...
@trainspotting35 hocam fiyat bilgisini sürekli güncellenen ve liste fiyatının altında aldığımdan paylaşmam çok doğru olmaz sanırım 170 boy ile 53 kadro aldım bacak boyum biraz uzun olduğundan çok ciddi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum henüz kullanmaya başlamadım; kullanmaya başlayınca tecrübelerimi aktaracağım sadece profesyonel arkadaşların önerisi ile 53-39 olan aynakolu 50-34 ile değiştireceğim.
@CeRKeZ hocam parça ekipman satmak gibi bir huyum yok evimin garajı oldukça müsait herşeyimi orada saklıyorum zamanı gelince 53-39 ile devam ederim umarım
@Anıl Erdoğan renkler çok güzel fakat dediğiniz gibi KTM çakması gibi duruyor birde gidon bandı ve lastiklerde turuncuyu çok öner çıkarmışlar onun haricinde olumsuz bir yanını henüz göremedim ki binmeye fırsatım da olmadı