Birakmaktan ziyade bn sahsen cok dik rampali bi yerde oturuyorum bundan dolayi bi isim ciktiginda arkadaslarimla bulusucagimda vb. Motorla giderim bi nedeni de bisikleti park edebilcegimiz birakabilicegimiz guvenilir yerler olmamasi bisikleti hobi olarak yapan bircok kullabici zaten haftasonlarini iyi degerlendirmek,dogayla basbasa kalmak icin bisikleti tercih ediyor yani bu adam haftasonu motorla tek gezip naapsin
Sevgili arkadaşımız Bahadır Bey burada size böyle bir ithamda bulunmamış sadece dolaylı yoldan bir söz sanatı uygulamış
Bence de burada haklı eğer biz bisiklet aşıklarıysak böyle egzoz'lu motorlu benzinli şeylerle işimiz olmaz. Tabi ki özel durumlar hariç.
Tam da motor almayı düşünüyordum isabet olmuş konu Motor alınca bırakacağımı sanmıyorum çünkü motor la gidilecek yer var gidilmeyecek yer var. Motor un zevki başka bisikletin zevki başka.
Ben bu scooter tarzi ufak motorlar var onlara bayiliyorum carsiya inip gelmeye is gorur.vitesli hizli motorlardan bnde cok korkuyorum ama o scooterlar cok hosuma gidiyor hem ekonomik
Abi isim olmaz diyemezsin ya hepimiz muhtaciz bircok durumda motorlu tasitlara evde bayilsaniz aileniz sizi bisikletlemi goturucek hastaneye evt bnde bir bisiklet asigim her yere mumkun oldugunca bisikletimle giderim ayrica bircok turlara ve festivallere katildim ama sunu kabul etmek lazim motorlu tasitlar telefon gibi onlara bi sekilde ihtiyacimiz var
Merhaba arkadaşım evet böyle özel zorlayıcı durumlar da motorlu taşıtlar işimize gelebilir ama zaten özel durumlardan kastım bu hastalık,taşınma vs.
Gündelik gezilerde motorlu taşıt kullanımını istemiyorum ve önermiyorum sadece zaten Hollanda gibi Avrupa ülkeleri de böyle gündelik hayatta motorlu taşıt kullanan pek yok. Egzoz ' suz bir hayat dünyamız ve bizim için her zaman daha iyidir.
Bu arada motorlu taşıtlarla yaşanan kavgalar adam yaralama ölüm gibi çok ağır cezaları var ve kaza riski daha yüksek ben bisikletseverler arasında daha önce hiç kavga görmedim.
Elektrikli bisikletim var. Elektrikli bisikleti işim olduğunda pedal çevirip yolumamam lazım dediğimde kullanıyorum. Bisikleti hem spor hem hobi için kullanıyorum.