bu ocağı kullanıyorum, fiyatını sonuna kadar hak eden bir ocak, tavsiye ederim
2017 den sonra bir de güney amerika turu yaptım bu ocak ile, turun ortalarında pompanın basınç tutmama sorunu oluştu, elimde tamir kiti vardı, o-ring vs değişimi yapıp kullanmaya devam ettim. devamlı olarak bulunduğum bölgenin en yüksek fiyatlı benzinini kullandım, ancak tamir kiti varsa yanınızda kitin içinde dizel oil için kullanılabilecek memeler var, benzin bulamazsanız dizel oil de kullanılabilir. halen memnunum ocaktanMerhabalar; @bilgin b.
Hala bu ocağı kullanıyor musunuz? Yakıt olarak ne kullanıyorsunuz. Hala tavsiye eder misiniz?
MerhabalarBilgin Bey , Whisperlite hangi modelini kullanıyorsunuz? Universal yoksa international? Ateşi, düşük ayarda tutmak gerçekten sıkıntılı mıdır? Ben de international var ancak henüz hiç kullanmadım.Satın alalı bir kaç ay oluyor , henüz fırsat olmadı , ihtiyaç duymadım.
Aslında ön ısıtmayı bende alkol ile yapacağım ancak asıl dert yakıt borusu ve generator kısmının tıkanması anladığım kadarıyla. Bende benzinden bir tık daha iyi olduğu söylenen gazyağı ile başlayacağım. Bu arada saatçi benzini bulabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirimBen benzin kullanmayı düşünüyorum , ön ısıtmayı daha az is bırakan bir yakıt ile yaparsan , pek bakım istemiyor diye söyleniyor. Ben benzin ile kullanıp , bakımını sık yapmayı düşünüyorum. White Gas (Saatçi benzini ) bulması dert, fiyatı daha yüksek bir ürün. O yüzden şimdilik benzin ile başlayacağım![]()
international modelini kullanıyorum bende. ısıtma için özel birşey kullanmıyorum, yanmıyorken biraz benzin pompalayıp ısıtıyorum. is olayı sorun olmuyor, soğuduktan sonra üfleyerek üstündeki isi temizliyorum o kadar.Bilgin Bey , Whisperlite hangi modelini kullanıyorsunuz? Universal yoksa international? Ateşi, düşük ayarda tutmak gerçekten sıkıntılı mıdır? Ben de international var ancak henüz hiç kullanmadım.Satın alalı bir kaç ay oluyor , henüz fırsat olmadı , ihtiyaç duymadım.