Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

mtb bisikletimi trial a dönüştürmek istiyorum

yasin_942

Üye
Tepki
11
bisikletim beldeyama ve disc frene sahip olduğu için ön süspansiyonu atmadan trial kadro almak istiyorum lastik ebatlarım 26 jant 2.00 sadece kadro almak istiyorum. bu ebetlara en uygun kadro boyu ne olur sizce ve bana ne kadara mal olur

Scudo
bu sana kalmıs hareketleri yapıp yapamayacagın fakat calısırsan her bisiklette hareket yapabilirsin kadro almadan once kendi bisikletinde de biraz hareket yapmaya calıs yapamıyacak gibi olursan zaten hiç masraf etme kadro için:D :D

onerilebilecek kadrolar için once fiyat aralıgını bize solemen gerenk

ha bide bisikletindeki diskler orjinal olarak mi duruyo (yani bisikleti aldıgında ustunde olan diskler mi ) yoksa sen marklalı kalıteli bişi mi taktın??

eer bisikletin ustundeki ise o diske de fazla guvenme cunku ne olursa olsun beldeyamanın taktıgı bi komponent ;)

• Beğen
Tepkiler: yasin_942
haklısın disc fren ilk günki gibi diil bende bunu fren bölümünde gündeme getirecekdim. Rotor cok fazla aşındı fren mesefasi bi hayli artdı yeni bi 6 vidalı rotor alıp hidroliğe gecmek ii olucak mekanik cok canımı sıkıyo yüksek süratlerde sürtünme sesi cileden cıkartıyo saolun ...

Arkadaşım senin rotorlardan birini bana vermen mümkün mü?Fren sisteminde kullanmak için değilde başka birşey için lazım.Eğer kullanılamayacak durumdaysa birini verirsen çok sevinirim teşekkürler.

beldeyamayı kötülemenizi önermem. ismi beldesan ken tamam kötü olabilir ama yamaha beldesan ı satın aldıktan sonra beldeyama kadro oalrak çok sağlam bisiklet üretti kendim bizzat denedim takla attım 2 kolum kırıldı bisikette bişey yok tamir ederken sinirlendim koca çekiçle bisikete bi tane koydum 2mm lik bi göçme oldu(gerçekten çok hızlı vurdum) yani ilk satın aldığı zaman çok iyi kompenent kullanıyordu 3-4-5 yıl öncelerinde hiç duymadığım markalar kullanmaya başladı şimdide yanlış hatırlamıyorsam bianchii ye kafa tutuyordu. ve fiyatıda diğer markarlara göre ucuz sonuçra arkasında dev bi firma var.

Geri