goktugX Aktif Üye Kayıt 31 Temmuz 2012 Mesaj 121 Tepki 34 Şehir İstanbul 18 Ağustos 2012 #1 Evet değerli forum arkadaşları, bisikletin süspansiyon sistemi çok hoşuma gitti ve arazide baya keyif vereceğini düşündüm. Taşlık ve kayalık arazide deneysim geldi, bu recumbent bisikletlerde vites oluyor mu ? Ön dişlileri tek gibi ama ? (link)
Evet değerli forum arkadaşları, bisikletin süspansiyon sistemi çok hoşuma gitti ve arazide baya keyif vereceğini düşündüm. Taşlık ve kayalık arazide deneysim geldi, bu recumbent bisikletlerde vites oluyor mu ? Ön dişlileri tek gibi ama ? (link)
Koray06 Daimi Üye Kayıt 28 Haziran 2012 Mesaj 245 Tepki 94 Şehir Ankara-Natoyolu Bisiklet Sedona 18 Ağustos 2012 #2 Arka aktarıcıları mevcut. Ön de ben de yok diyebiliyorum.
A ahmet k. Üye Kayıt 20 Temmuz 2014 Mesaj 5 Tepki 2 Şehir sakarya Bisiklet Bisan 24 Temmuz 2014 #3 Önde de arkada da vites oluyor. Ön de isteyen kullanıyor istemeyen kullanmıyor. bu da farklı bir sistem. (link)
Önde de arkada da vites oluyor. Ön de isteyen kullanıyor istemeyen kullanmıyor. bu da farklı bir sistem. (link)