Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Murat Çömez kardeşime hediyeleri için çok teşekkürlerimi sunuyorum

Tepki
1.222
Başlangıç
1981—82
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Şehir bisikletine kaliteli ev tipi pompa konumu açmıştım ev tipi pompa arıyordum sağolsun Murat kardeşim beni hediyelere boğarak sorunumu çözdü tüm forumdaşlarımın huzurunda Murat kardeşime şükranlarımı sunarım ......Ayrıca küçük şirin zil içinde teşekkürederim....Murat durumları biliyorsun 40 günlük görev falan derken anca zaman buldum kardeşim .....

Scudo
Ertunga rica ederim tesekküre gerek yok, nede olsa biz arkadasiz (bu sözüm tüm foruma gecerlidir). Seni mutlu edebildiysem, ne mutlu bana. Bundan iki üc ay önce bi arkadasada bir parca göndermistim ve senden sonra ikinci bir arkadasda göndermistim, ama ne yazikki onlar bana parcalari alip almadiklarini bile yazmadi. Olsun ben görevimi yaptim gönderdim ve bundanda mutluluk duydum, gülle gülle kulansinlar. Sen de gülle gülle kullan. Birseye ihtiyacin olursa bana yaz.

Görevde oldugunu biliyordum, nereden diye soracak olursan evini aradim ve yenge hanim söyledi. :) Ben de sen görevden dönene kadar rahatsiz etmek istemedim. Aldigini zaten takip numarasindan görmüstüm. :)

Insallah gönderdigim parcalar isine yarar.

Murat Abiyi anlamadan dinlemeden yıkıcı eleştirilerde bulunanlarada ben teşekkür edeyim bu vesileyle :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@murataslan
Bu konuya bu yorumu yapan biri iyi niyetli olamaz. Bu h Murat'a hem de o mevzuda yorumu bulunanlara haksizlik. Zira konu kapandi ama siz temcit pilavi derdindesiniz. Elinize ne gecti merak ettim.

Paylasim sadece bilgi ile olmuyor. Boyle paylasimlarin da olmasi lazim. Ancak Murat in da dedigi gibi keske arkadaslar urunlerin ellerine ulastiklarini soyleseler.

@alp değer tanrıverdi
ne demek oluyor bu şimdi ben yalakalık mı yapıyorum ne karım olabilir bu işten ? nasıl bir kar elde edebilirim şimdi burdan :D burada o kişiler gibi bende düşüncemi dile getirdim. burada aykırı ne buldunuz bende onu anlamadım ?
Ayrıca kendinizi dedektif mi sanıyorsunuzda bir cümleden yola çıkarak benim niyetimi belirliyorsunuz?

• Beğen
Benim icin iyi veya kötü yorum yapan arkadaslara tesekkürlerimi sunarim. Lutfen kavgayi ve tartismayi birakalim, hepimiz dost olalim birlik olalim.
Bize kavga tartisma elestiri lazim degil, bize dostluk, birlik ve beraberlik lazim, dost olalim ve hep beraber su güzelim türkiyemizi gelistirmek ve bilgilendirmek icin hep beraber bisiklet sporunu tanitalim.

Neymis arkadaslar, hepimiz birimiz icin, birimiz hepimiz icin, haydin artik elele verelim ve kendimizi gösterelim.

@murataslan

Yazdiklarimdan bunlari anlayacak kadar izan sahibi iseniz sizinle muhatap olmamayi tercih ediyorum.

@alp değer tanrıverdi

Herşeyin en iyisini siz bilirsiniz Alp Bey. Bencede hiç muhatap olmayın benimle :) Neyse konuyu çok baltalamayalım. Konu sahibindende kendi adıma özür diliyorum. Bundan sonrada forumda pasif takılacağım. Forumda bir laf ediyoruz ardından sürüyle laf yiyoruz :) Böyle çabalara giremicem daha da benden alıntı yapmazsanız sevinirim. Varsada bir sorunu olan lütfen özel mesaj atsınlar

Böyle cömert insanları görmek ne güzel :).Forum olarak her zaman dayanışma içinde olmamız bize yeter :).Ayrıca herkese böyle abi lazım :) :).

• Beğen
Murat kardeşim yolladığın pompa o kadar işime yaradı ki bu gün anlatamam tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum ....

Rica ederim tolga, su dedigin aleti de dün gönderdim insallah bir kac gün gec gönderdigim icin kusura bakmasin.

walla böyle arkadaşları görmek ne güzel , bugün bende halil ibrahim duran kardeşimden , elinde fazla gözlük varmış aldığı fiyata verecek hoş almadım ama daha , en azından telefonlaştık tel de bile anlaşılıyor temiz adam, böyle insanlar varmı hala diyor insan,
Murat Bey de anladığım kadar dürüst bir insan helal olsun ona

• Beğen
Yaklaşık 8 sene olmuş çok yoğun görev yaptığın bir dönem de gardaşım Murat beni hediyelere boğmuştu ........İşte benim gardaşım Murat ÇÖMEZ bu kadar yüce gönüllü bir insandır bu başlığı yeniden açmam onu mahcup edecek ama tanımayanlar tanısın nasıl adam gibi adam olduğunu görsün istedim önemli olan maddi değerler değildir önemli olan düşünülmek dostça arkadaşça yaklaşmak bölüşmeği bilmektir...Tekrar gardaşıma teşekkür ediyorum .

Bir bize evet bir bize. Oysaki kendisiyle aramızda klasik kardesliğimiz de var. O kadar ortak noktamıza ragmen kendisinden beklediğim anlam ve önemi, ilgi ve alakayı bir türlü bulamadım. Artık finali bir colnago art decor ile taçlandırmasını bekliyorum. Adresi özelden gönderiyorum murat çömez

Geri