mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.142
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bence naturehike'ın ürünleri güzel fakat konun canlı kalmamasının bence büyük sebeplerinden bir tanesi döviz kuru, yakın dönemli bir tanesi de covid-19 durumu yüzünden uluslar arası kargo trafiğini durma noktasına gelmiş olması diye düşünüyorum. Bu arada aldığınız 5000 liralık ürünlerin gelip gelmeyeceğinden nasıl emin oldunuz? Aliexpressten alıp gelmeyen sadece 5 ürünüm oldu hepsini parasını aldım aliexpressten değilde, pandemi durumun kargoları etkilemesi / çalışmaması anlamında endişem var. yoksa bir kaç parça benim de almak istediğim var.Bu konular neden canlı kalmıyor? Siteye mi ilgi yok naturehike'a mı anlamadım. Bu ay 5000 liralık farklı ürün sparişleri verdim aliexpressten. %90'nı naturehike ürünleri. Bakalım para çöpe mi gitti memnun kalacak mıyız göreceğiz.
Hala almak istediğim bazı ürünleri kaldı. 2 kişilik (tek ben kullanacağım) yaz, bahar için bir çadır, tek kişilik şişme mat ve daha başka ürünler. Bu hususta tavsiyelere açığım. Başka kulanışlı ürünleri varsa önerebilirsiniz açıklamasıyla.