Scudo Sports

Neden Ülkemizde Gazelle out, Carraro-Salcano in?

onur d.

Üye
Tepki
19
İsim
Onur D.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar dün 1069 tl gibi bir tutara Carraro Sportive 225 alarak bende 10 yıldır belki daha fazla süreden bu yana bisikletsiz geçen hayatıma acıdığımı fark ettim ve aranıza katıldım. 100 tl maxipuan ve 250 tl (100-100-50, her biri 500'er liralık alışverişte geçerli) hediye çeki de sitenin sunduğu bir avantajdı. Tek isteğim bir Gazelle Orange sahibi olmaktı ancak çok güvendiğim forumlarda çok güvendiğim üstat niteliğindeki arkadaşlarda bile bu Gazelle ismini duymadım. Bildiğiniz gibi bir Hollanda markası olan Gazelle, dünya sıralamasında ilklerde geliyor, öyle ki 1000-1500 bandında bir sürü çiziksiz Gazelle satışı mevcut Sahibinden sitesinde. Neden benim gibi şehir bisikleti tutkunları buna yönelmiyor anlamıyorum, bende size uydum almadım yoksa 1350 tl'ye göbekten dinamolu, spor (klasik değil), göbekten 8 vitesli bir Gazelle alacaktım ve çizik yoktu. Bu soruyu gerçekten çok merak ediyorum :)

Scudo
Bakımını yapacak malzeme ve usta bulamazsın. [emoji53] Ayrıca Gazelle nin sport modelleri yeni çıktı ve dinamo vesayre donanımı olmuyor. Diğer dedikleriniz ise Trekking modelleri.

@onur d. Bisikletin hayırlı olsun benim kanaatim gücenmek yok ama yanlış tercihte bulunmuşsun.
Belliki forumda göbekten vites kullananlarla görüşmemişsin
Bahsini ettiğin göbekten 8 vitesli Gazelle'yi nerden buldun.
Koordinatlarını verirsen ilgileniyorum.

Geri