Scudo Sports

Nedir bu fitness bike

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
3
beyler meridanın sitesine göz atarken burada cross bike ,cyclo cross ve fitness bike kategorileriyle karşılaştım ki bu bisikletlerden biri 30 vitesliydi.Bunlarn anlamı açıklaması nedir.bu meridanın kendine özgü bir sınıflaması mıdır .bisiklet dünyası bisikletleri modeli ve fonksiyonuna göre tasnif işinde neden mutabakat içinde değildir.Son olarak 30 vites teknik olarak mümkünse neden yaygın değildir.cevaplarsanız memnun cevapsız birakırsanız kahrolurum kendinize iyi bakın

Scudo
fitness bike yol bisikletine düz gidon uygulanmış bisikletlere verilen addır. 30 vites ise mümkündür. yol bisikleti kompenantları buna uyumludur kaset 10 lu aynakol ise 3lü ise 30 vites elde edersin. ayna kol 2 li ise 20 vites. bu bir çok markada mevcut bi bisiklet çeşididir.

• Beğen
Tepkiler: BEfe
O halde benim redbull aida mtb dağ bisikleti grubuna girer mi hani ismi mtb ama,; 2011 modeline 25x1.75 lastikler bulunmakta.Bu yüzden soruyorum (mtb'nin dağ bisikleti demek olduğunu biliyorum ama altımdakinin off-road yabancısı bi bisiklet olmasını istemiyorum ) :) :)

Arkadaşlar merhaba.
Bu hafta içinde Sedona 345 yada Carraro Sportive 227'den birini alacaktım.
Ta ki arkadaşım bana Merida Speeder 300-D 'sini satacağını söyleyene kadar.
Sitesinden baktım, pahalı bisiklet. Bana Sedona parasına verecek.
Ama yazılana göre fitness bisikletiymiş. Sitesinde şehir bisikletinin altında başka bi başlık halinde.
Ben bu bisikletle %90 şehir içi asfalt düz yolda kullanacağım ama 2 haftada bir yayla turlarına katılacağım.
Yayla yolları da hep asfalt beton ama çok iniş çıkışlı. Merida'da süspansiyon yok diğerlerinde var.
Hangisini tercih etmemi önerirsiniz?
Derdimi paylaştım derman arıyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler

Asfaltta süspansiyona gerek yok... Hem merida her yola gider.. Al gitsin.. Naapcan süspansiyonu.. @selcukerol

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
Yokuş iniş çıkışlarda beni fazladan yormaz değil mi?
Yokuş çıkarken zorlamazsa en mantıklısı o görünüyor.

@selcukerol Merida Speeder T-2 kullanıyorum 2013 kadroya sahip,daha sonra Speeder 200 olarak sürüldü piyasaya.Eğer bisikleti kullanım alanı çoğunlukla asfalt ise Merida'yı almanızı öneririm.Hafif ve atak bir bisiklet olması yanında konforludur.

@selcukerol yokuş çıkışı vites oranlarına ve halifeliğe bakar.. Bisikletin olduğu kadar seninde :)

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
@mehmetsunu cevap senden mehmet abi arkadaşımızı bir aydınlat kullanıcı olarak.

@selcukerol eski şehir bisikleti, yeni Fitness kullanıcısı olarak açıklayayım:

• çukurdan, mazgaldan, kaldırımdan yukarı- aşağı geçtiğin zamanlar haricinde amortisörün hiç bir faydasını göremezsin.
  • amortisörün işe yarayacağı yerler gerçekten aşırı bozuk yollardır.
  • fitness bisikletler daha hafiftir, daha ince lastikler kullanır, marka/modele göre daha rijit yapıdadır. bu ne işe yarar? enerji kaybını engeller, bisiklet sana daha iyi cevap verir. hızlanmak istediğinde daha çabuk tepki alabilirsin. hızını yokuşta daha uzun süre koruyabilirsin, bisiklet üzerinde birim enerji ile daha fazla zaman geçirebilir, daha uzun km yapabilirsin.
  • fitnessta duruş pozisyonu biraz daha aerodur, rüzgara karşı daha iyi bir pozisyonda oturabilirsin. rüzgara karşı sürmek kadar tatsız bir şey yok.
  • şehir bisikleti daha konforludur. rahatına düşkünsen şehir bisikleti, performansa düşkünsen ama çok yönlü bir bisiklet arıyorsan fitness bisikleti. yukarıda fitness bisikleti için saydığım bütün artılar konfordan eksilerek ekleniyor. iyi bir fitness bisikleti alırsan konfordan da çok kaybetmezsin.
kendi örneğimi aşağıdaki linkten daha detaylı okuyabilirsin, farklı arkadaşların da yorumları bulunuyor.

Specialized Sirrus Elite (İnceleme)

@mehmetsunu nun aşağıda güzel bir fitness incelemesi var

Fitnesta yeni çıta: Cube SL Road Pro (Bir adet inceleme içerir)

+ Specialized Sirrus / İnceleme @oalmali ya ait yine güzel bir inceleme.

Geri