Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nihat bisiklet hakkında

Ozan T

Aktif Üye
Tepki
72
Bisiklet
Giant
merhabalar. salcano xrs 030 tiagra almayı düşünüyordum ancak nihat bisiklette yaklaşık 300 lira indirimli olduğunu gördüm sizce güvenli midir?

Scudo
Kesinlikle güvenebilirsiniz.

Bir firma neden sattığı ürünün açıklamasını siteye koymaz? Açıklamalar kısmı boş, özellikler kısmı boş, taksit kısmı boş, video kısmı boş, fotoğraf kısmı boş; boş allah boş.

İnsaf; ürün satıyorsunuz, biraz yabancı sitelerden nasiplenin yahu...

Ben de dün Apex'li modeline baktım 500 TL indirim var. Aynı soru işaretleri bende de oluştu..Pek mantıklı gelmiyor açıkçası..

gidince kampanyaydı bitti der :)

eğer istanbulda yaşıyorsanız gidip bahçelievlerden mağazasındanda alabilirsiniz.

Arkadaşlar nihat bisiklertin S.s.L sertifikası var yani güvenli alışveriş.

kadıköy yeşil bisikletten almaya karar verdim. samimi olduklarına inanıyorum zaten kadıköyde de oturduğum için bi sıkıntı çıkarsa rahat bir şekilde irtibata geçebilirim. çok teşekürler.

acaba fiyatları nihat bisikletten daha mı ucuz olduğu için orayı tercih ettiniz?

@emircan Başbuğ06 aksine pahalı. xrs 030 tiagra 2000 tl ye satılıyor. hani bi his vardır ya insanın içinde. işte aradığım yer burası dersiniz. bende açıkçası yeşil bisiklet için aynısını düşündüm bakalım zamanla göreceğiz eğriyi doğruyu.

nihat bisiklette kargo ücretini siz ödüyorsunuz ve 50-60 tl yibulabiliyor bilginize...şahsen ben kendilerini sevmiyorum...city sport 50 yi 630 olan fiyatı 600 tl ye vermediler..bende sirkeciye gidip 690 a city sport 30 aldım...inadına bisikleti görsünler diye yanlarına gittim...fiyatı da söyledim... suratları bir kariş...ne hoşgeldin ne nezaket

@adnan kahveci

aynen katılıyorum zaten internette yazdıkları fiyatlara vermiyorlar orda yazana bakmayın, gidince o kampanyaydı bitti diyo

lafa gelince gelin hallederiz yardımcı oluruz ama gerçek anlamda yetersiz ilgisizler oyalamaya yönelik söylemler dedikleri fiyata her yerden alabilirsiniz bir artısı yok yani..

yardımlarınız için çok teşekür ederim.

Arkadaslar gecen hafta aklimda olan bisikleti (sedona 820) internetten arastirdigimda 2015 modelini satan 8-10 bisikletci oldugunu gordum ve bunlarin arasinda en uygunu nihat bisikletti. Hatta acik ara (200-300 tl) fark vardi. Almak istedim fakat internetten alisverisin olmadigini gordum. Daha dogrusu havale ile calisiyorlar ve taksit yapmiyorlar. Sonra telefon ettim ve sanirim sahibi olan mehmet beyle gorustum. Kendisine tesekkur ederim bir hafta boyunca surekli bilgilendirerek benim icimi rahatlatti. Arkadasimla birlikte aldigim 2 bisikleti ptt kargo ile sapasaglam ve piyasanin cok altinda fiyatlara yolladi. Hatta son zaman bir kez daha indirim ricami kirmadi. Gelen bisikletler gayet gguzel kutusundaydi. Eger uygun bisiklet bulduysaniz nihat bisikletten alisverisi guvenerek yapabilirsiniz. Yolladiklari kutudan cikan bisiklet garanti belgelerinden cikan kurulum kartlariyla da bisikleti bayilerde bedava kurdurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
Konuyu hortlatacağım ama kusura bakmayın. Bende bisikletimi buradan aldım. Sedona'nın web sitesinden baktığımda ikamet ettiğim yere en yakın bayi Nihat bisikletti. Mehmet bey ile muhatap olmanızı tavsiye ederim. Web sitelerine pek özen göstermiyorlar herhalde. Gidip yerinde alışveriş yapmak en iyisi. En son bakıma gittiğimde de birkaç fotoğraf çektim.
5be43ff1d19da0589d735072c99f4b24.jpg
4c5930bd1d9badbd8ff5eabb4f8f699c.jpg
17940a936fb508b32e2493e7bc20c8ca.jpg
adb2841e79138821f7cb870d35629187.jpg
fb3e9aae4013b7bd04bcd39251dcd9cb.jpg
fcfd153ca97801dc503fc53712bd5983.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende dün ziyaret ettim burayı. Forumdan bir kullanıcı gidince mehmet bey'le görüş demişti. Bisikletforumdan bir kullanıcının tavsiye üzerine geldiğimi söyledim, ilgilendiler sağolsun. Sorularıma cevap verdiler, yardımcı oldular. Sedona 420 için gitmiştim aradığımı boyda kadroyu buldum, bisikleti benim için ayırdılar, kaporayı yarın vereceğim ve hafta sonu bisikleti alacağım. Nakit ödeme de güzel sayılabilecek bir indirim de yaptılar bu arada. İlk bakımda 1 ay sonra ücretsiz olacakmış. Yaklaşımları bana güven verdi şimdilik, ileride nasıl olacak göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
Önünden bile geçmem. Ordan aldığım bisikleti 2 gün güç bela kullanıp 2 ay sonrada sattım.

@Üye Adı
daha detaylı anlatır mısınız? ben de yeni bisiklet aldım oradan ama pek kullanma şansım olmadı.

Geri