Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nishiki Arrow Speed Restorasyon

Scudo
DSCN5262.JPG DSCN5265.JPG DSCN5266.JPG DSCN5267.JPG DSCN5268.JPG DSCN5269.JPG DSCN5270.JPG DSCN5275.JPG DSCN5277.JPG DSCN5280.JPG Uzun uğraşlar sonucu SON a ulaştık. Birtek zincir i takmadım. Acelem var diye evden çıkmam gerekti. Yarım kaldı ama dert değil 5dk lık uğraş sadece.. Ben kendi şahsım adına yaptığım işten etkilendim. Zevk alarak ve hevesle yaptım herşeyini. Montaj kısmını da parça parça fotoğraflayacaktım aslında ancak kendimi kaptırdım bi kere duramadım daha sonra fotoğraf çekmek için. Yine de bitmiş halinin resimleri insanı cezbediyor =)))

1-2 resim eksik kalmış. Onlarıda bırakayım şöyle =))DSCN5288.JPG DSCN5289.JPG DSCN5290.JPG DSCN5291.JPG DSCN5287.JPG

atabey kardeşim çok harika bi çalışma olmuş anlattıklarından daha fazlası var :) yarın tak da zinciri şu bebeğe bir pedal basalım

bisiklet çok güzel olmuş ancak bence koltuk yakışmamış boyasını bende beğendim

ya o koltuk sırf orda olsun diye var =)) eksik durmasın istedim. City Bike 'ımın kolduğudur normalde. Ama illa binmem lazımdı. Bi koltuk şart =) elime ilk geçen koltuğu koydum tepesine =) biliyorum çok itici gerçekten de ^_^

• Beğen
Tepkiler: Ali Burak T.
boya bir fotoğrafta bir renk görünüyor başka fotoğrafta başka renk görünüyor etkileyici

• Beğen
Tepkiler: Atabeysulku
@gazihanoglu
Teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim =)

Bisikletiniz güzel olmuş elinize sağlık fakat bir tek lastiklerin rengi uyumsuz olmuş,lastikler sırf siyah olsa harika olurdu :)

• Beğen
@İbrahim Yazıcıoğlu
İbrahim kardeşim işin içine renkler girdiği zaman olay çok farklı yerlere gidiyor zaten =)) herkesin düşüncesi farklı yönde oluyor zaten.ancak ben de ilk başta siyah aradım; jantlarla da uyumlu olsun dedikten sonra siyah alacakken bunlarda karar kıldım.belki doğru belki yanlış bilemeyiz :D ama pişman değilim sırıtmadığı sürece sıkıntı yok..

Sele geçici olarak takıldıysa sorun yok, gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık. Benim şahsi fikrim sele borusu ve gidon boğazı siyah renkte olsaydı ve gidon boğazı sivri hatlarda değilde biraz oval yavaştan kıvrımlı olsa daha çekici olurdu. Ama her şeye rağmen güzel. Güle güle kazasız belasız sürüşlerde kullanın...

@Anonim

Teşekkür ederim. Çok sağolun iyi dilekleriniz için.

@Gökhan Kovancı

26.6 çapında sele borusu bulmak gerçekten zor. Ben bunu bulduğuma şükrediyorum. Ancak bunu siyaha boyatabilirim. Bir an önce toplamak için eldeki malzemeleri kullandım. Gidon boğazı ve gidon Nishiki 'nin kendi parçaları zaten. Zamanla göze batan kusurlar da giderilir elbet =)))

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kovancı
Harika ;

tamamen zevk meselesi ben olsaydım diye başlar isem ;

jant stickerlarını sökerdim,gidon bogazı ve sele borusunu jant rengi siyaha boyardım gidon bogazını en alt seviyeye indirirdim tabiki kişisel fikir.eline saglık

• Beğen
@umito
Öncelikle çok teşekkür ederim.. Sele borusu ve gidon boğazı boyanacak kesinlikle dediğiniz gibi. Bütünlüğün sağlanması adına şart gerçekten de. Bakalım daha hiçbirşey bitmiş sayılmaz ;) değişiklikler olursa paylaşırım =)

Musadenızle ben de fıkrımı ve bırkac tavsıyemı paylasıyım .Lastıkler kırmızı yerıne turuncu ya da sıyah olsaydı cok daha guzel olabılır gıbı geldı.Ornek olması acısından su fotografı paylasıyım :) Ayrıca gıdon bandı ve seleyı beyaz yaparak ya da gıdon bandını ve sele borusunu turuncu yaparak farklı bır gorunum de elde edebılırsınız. Bence kırmızı lastıklerden kurtulun :)

Sıyah lastık , sele borusu ve gıdon bogazına ornek olması adına su fotografı paylasıyım :)

gran_premio_orange_xi_2100.jpg

Turuncu gıdon bandı ve turuncu sele borusuna ornek olması acısından su fotografı paylasıyım :)

10952243_987147224648544_2308909384094052193_n.jpg

IMAG0650.jpg

Beyaz sele ve gıdon bandına ornek olarak bu fotografı paylasıyım :)

cannondale_orange_x15_2__large.jpg

@Ebubekir

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım.sele borusu ve gidon boğazını siyah yapmak benim d eaklımda var olan şeyler. lastikleri kırmızı seçmemin sebebi ise jant göbekleri ile uyumlu olmasını istememdi. Zaman içinde bu kombinasyonları deneyeceğim. Resimlerini de paylaşırım mutlaka.

@Murat Cömez

Sana da çok teşekkür ederim Murat Abi. Yardımların olmasa bitiremezdim. Tecrubelerin bana çok yardımcı oldu gerçekten. İlana da bakıyorum hemen. =)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Atabeysulku
Rica ederim ata, elimden geleni yaptim. Dediklerimi uygulayip bisikleini tamamlaya bildigin icin cok mutluyum.

Merhaba.
Benimde bir tane bisikletim mevcut eski model ve şuanda kontra pedal/frenli. Yakında onu singlespeed'e dönüştüreceğim ve kadrom kırmızı. Bisiklette Beldesan marka yani herhangi "özel olma gibi bir durumu söz konusu değil.
Yaptırdığınız boya hem çok güzel hemde çok kaliteli gözüküyor buradan. Bende siyah veya mat siyaha boyamak istiyorum.
Bu boyama işlemini nasıl yaptınız? Yada yaptırdınız?
Bisiklet bu;
(link)

Zımparalayıp temiz ve hazır hale getirdiğim gidonu kullanacağım ve genel olarak siyah ve Fırçalı alüminyum yüzey gibi bir kombinasyon kullancağım bisiklette.
(link)

Birde quill stem yarış gidon boğazı temin edebileceğimiz bir nokta biliyor musunuz istanbulda?

Kaptan İyi İş Çıkarmışsın Bize Beğenmek Düşer..Yalnız Koltuk Bal Kabağı Gibi Durmuş Yol Bisikletinde.

• Beğen
Geri