Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Office 2007 YARDIM

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
330
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
Merhaba arkadaşlar.

Office 2007 sürümünü yükselttim fakat deneme sürümü olduğu için sadece görebiliyorum.Herhangibir işlem yapamıyorum.Bu programı çalıştırmak için ne gibi işlemler yapmam gerekiyor?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler

Scudo
@simplonmurat

serial nosunu girmeniz gerekiyor sanırım.işlem yapmak için tıkladığınızda karşınıza bir pencere açılyor ve lisans kodu girmeniz isteniyor. mu?:D

Serial numarasını da girdim lakin olmuyor.yükleme tamamlandı diyor ve yine hiçbir işlem yapamıyorum.Sayın Zürey siz bunu yüklediniz mi?

Office 2007'yi henüz denemedim ama sorununuza sanırım yardımcı olabilecek birkaç linki özelden yolladım.:rolleyes:

@Technetium

İlgine teşekkür ederim.Lakin bende bunun gibi bir sürü siteye girip denemeler yaptım.Sonuç olarak hiçbirşey elde edemedim.Yükleyebiliyorum fakat kullanamıyorum.Demo modundan bir türlü active edemiyoroum.Bunu kurup kullanmış arkadaşların kurulum ve aktivasyon aşamasında neler yaptığı hakkında bilgilere ihtiyacım var.

Murat

Office 2007 deneme sürümü benim bildiğim Şubat 2007'de sona eriyor ve seri numarası giremiyordunuz.

Ben size office 2007 programının orjinalini almanızı öneririm ancak diğer forumlarda tam sürüm olarak linkleri de mevcut.

Bende de tam sürüm var, cd ile yollarım isterseniz.

Aklıma gelenler bunlar.

Forumlardan indirdiğiniz tam sürüm programı bilgisayara yüklerken de muhakkak internet bağlantınızı iptal etmeniz gerekiyor.

murat abi bildiğim kadarıyla office 2007 ler office 2003 'ün olduğu bilgisayarlarda açılmıyor....

@simplonmurat

ben programın orjinal sürümünü aldım.sarial numarasını girdim ve herşey açıldı.eğer sizinki demoysa, ne kadar serial de girseniz programın bazı özellikleri yüklenmediği için kullanılamayabilir.yani demek istediğim programın orjinal hali 662 mb yanlış hatırlamıyorsam.eğer siz tanıtım amaçlı 12mb cıvarında demo programı gibi birşey indirdiyseniz serial girmeniz birşey ifade etmez:) programın orjinalini almanızı öneririm.cevap biraz geç oldu.kusura bakmayın:eek:

@zürey

Programın 523 mb lık bölümünü yükledim.

@simplonmurat

murat abi cd orjinal mi yoksa demo türü birşey mi? daha önce hiç karşılaşmadım böyle birşeyle.eğer orjinalse kaldırıp tekrar kurun.sorun yine çözülmezse cd yi test etmek için başka bir bilgisayarda kurun imkanınız varsa.eğer aynı problemi tekrar yaşarsanız yeni bir ofice 2007 almanız gerekecek:(

bu program işinize yarayabilir
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=252489#post252489

Geri