Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oğlum için bisiklet

Avatarımda gördüğünüz 2010 Eylül doğumlu, 7 yaş 125cm oğlum için bisiklet alacağım. Eylülde 8 yaşına girecek. Akranlarından biraz kısa.

Neredeyse yürüdüğünden beri bisiklet sürüyor. Destek tekere ihtiyacımız yok.

İnternetten fazla yorulmadan decathlondan alayım diye düşünmüştüm. Sonra modeller yetersiz geldi.

20" bisikletler için 6-8 yaş yazmakta. Geçen yaz denedik sürebiliyordu.

24" için 8-12 yaş. Bu ebat büyük gelmişti.

Biri iki sene sonra tekrar bisiklet almak istemiyorum.

Yazlıkta kullanacak yollar parke taşı, vites hevesi var.

Bu yaş grubunu karşılayacak ebat ve model tavsiyeniz ne olur?

Scudo
Arkadaşlar merhabalar,

7 yaşında oğlum var. Ona yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum. Ancak 20 jant çocuk bisikletleri hakkında internette ayrıntılı yorum bulamadım. Aşağıda belli sayıya kadar düşürdüm seçenekleri. Hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bunlar dışında tavsiyeniz var mıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- (link)

2- (link)

3- (link)

4- (link)

Dostlar selam.

12 yaşında, 135 cm boyu olan bir oğlum var. Bizin oğlanın bisikleti 20 jant salcano dağ bisikleti. Haliyle çocuğa küçük gelmeye başladı. Yeni bir bisiklet arayışına girdik.

Sürekli şehir içinde ve hatta site içinde asfalt yolda kullanacak. O yüzden amortisör gerekmiyor, zaten gereksiz bir ağırlık diyorum. Bu nedenle özellikle şehir bisikleti olsun istedim. Bir satıcı gezdik, bir de bilindik bir firmayla telefonda görüştüm.

Bana denilen şu, abi çocuk bisikleti yıpratacak, şehir bisikleti alma kısa sürede bu çocuk bu bisikleti dağıtır. Dağ bisikleti al, daha dayanıklı olur.
Adama bu konuda hak verdim. Ama ucuz bir bisikletin de amortisörünün çok uyduruk olacağını, dağ bisikleti kadrosu, geniş lastikleri gibi bir sürü etmen sebebiyle de gereksiz yere ağırlaşacsğını bildiğim için bir bahaneyle çıktım dükkandan. İçime sinmedi.

26 jant şehir bisikleti istiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? 800 lira civarı. Kron var, bianchi var, salcano var.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Şeffaf Bence 26" alacaksanız bence daha bekleyin bisiklet almak için. Çünkü ben oğlunuzla aynı yaştayım ancak 20cm daha uzunum, B'twin Tilt 120 kullanıyorum. Ama o boy 26" bisikletlere çok küçük. 1.55 boya kadar 24" bisiklet öneriliyor genelde. Bu nedenle B'twin Rockrider 300-500 ona iyi bir tercih olacaktır. 2 yıl kullanabilir. Sonra satıp hibrit bisikletlere (B'twin Riverside-Carraro Sportive-Bianchi Touring gibi modeller) geçirirsiniz. İyi sürüşler, oğlunuzun yeni bisikleti hayırlı olsun...

Geri