Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okulumuz için yardım.

sezginnatik

Aktif Üye
Tepki
172
İsim
sezgin
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar Merhaba ben şırnak cizrede sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum. Eğer elinizde işe yarar kullanmadığınız bilgisayar varsa okulumuz için istiyorum. Ayrıca evinizde ilkokul düzeyinde kitaplar Setler varsa onlarıda okulumuza bagislamanizi istiyorum. Yapılan yardımların fotoğraflarını mutlulukla burada paylaşacağım. Şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim.

Scudo
çok güzel konu ama...

utanıyorum ben kendi adıma.
şırnak gibi zorlu bir yerde insan yetiştirmek için bulunan bir insanın, devlet tarafından desteklenmeyip, adeta dilenci konumuna düşürülmesinden utanıyorum. bir tc vatandaşı olmaktan utanç duyuyorum.
böyle çok okul ve öğretmen var.

benim okulumda da malesef malzeme eksiği var, bize de sürekli "gidin hayırseverlerden isteyin" diyip duruyorlar.

yanlış anlaşılmasın hocam. . . siz tabii ki suçlu değilsiniz, size dilencilik yapıyorsunuz da demiyorum. neyse işte beni en iyi siz anlamışsınızdır zaten.

@recep24ank
Şehit polis ahmet toprakoglu ilkokulu konak mahallesi Çağlayan havuzu civarı cizre /şırnak
Müdürümüz faruk satıcı
telefonu : 05335685815
Ben :sezgin atik Telefonum :05345295486
Simdiden teşekkürler hocam
Not : arkadaşlar dün paylaştığım numaramı yanlış yazmışım düzelttim kusura bakmayın.

@cumali55
Anlıyorum tabiki hocam. Okul var ama idarenin evrak islerini yapabileceği bilgisayarlar hiçbir işe yaramıyor. Evimdeki masaüstü bilgisayarı bagislayacagim eğer çalışırsa

@cumali55 bir öğretmenin iyiniyetli sonuçlar doğurmak amacıyla yaptığı bir paylaşımı farklı mercilere çekme çabanıza katılmadığımı saygıyla belirtmek isterim

@sezginnatik sezgin diye yazılır adam diye okunur lise 1 öğrencisiyim dünki ilkokullu sayılırım heryerden toplamaya çalışcam arkadaşlar falan soruştururum

Müthiş bir konu lütfen sabitlensin @Atilla Gobel mümkünmüdür ?

• Beğen
Tepkiler: sezginnatik
@z. usta
biz de kötü niyetli demedik zaten.
o öğretmenin neler yaşadığını muhtemelen bilmediğiniz için, size belki de çok romantik geliyor böyle bir konunun açılması.

farklı merciler :D
yok yok dış mihraklar:kptmya:
saygılar...

ha bu arada, umarım gerekli ve yeterli bağış yapılır. . .

çocuklarımızdır bizi karanlıktan kurtaracak olanlar.

Konuyu takipteyim. Birkaç güne geri dönüş sağlayacağım

• Beğen
@Ulaş Çavuşoğlu
Teşekkür ederim güzel insan. Düşünmen yeter. Duyarlı arkadaşlardan kucucukte olsa destek bekliyorum. Yüreğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@sezginnatik Elimde sözünü ettiğiniz malzeme yok ancak eğer ihtiyaç listesi yazarsanız bir miktar kırtasiye malzemesi alıp gönderebilirim. Kargo benden :)

Bu arada konu sadece bir öğretmenin ihtiyaçları ile ilgilidir, dağıtılmamasını, özellikle günlük politik tartışmalara çekilmemesini rica ediyorum.

Gönlü temiz, yüreği zengin öğretmenim. saygıdeğer öğretmenim. taktir ediyorum, tebrik ediyorum. Önünde saygıyla eğiliyorum. İnşallah başarılı olursunuz. Herşey gönlünüzce olsun.

@Kaan.Özçelik
Oncelikle cok teşekkür ederim. Cocuklarimin kirtasiye malzemesi iyi kötü var ama elinizden gelirse bütçenizi sarsmadan zorlamadan 4. Sınıf düzeyinde bir kaç hikaye kitabı bizim için çok iyi olur. . Yok hikaye olmaz derseniz ucuzundan cetvel seti olur kuru boya olur oyun hamuru olur. Yüreğinize sağlık hocam

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Böyle öğretmenleri görmek ne güzel ama devlet erkanının saraylar içinde lüks hayat içinde yaşayıp ülkesinin eğitimine gerekli desteğini vermemesi ne kadar üzücü hocam allah razı olsun sizden bende elimden geldiğince size birşeyler yollayacağım ordaki kardeşlerim ve sizin allah yardımcınız olsun

• Beğen
@sezginnatik

Kendi kızlarıma aldığım ürünlerin aynısından 10 kutu boya, 10 cetvel seti, alabildiğim kadar oyun hamuru yarın, en geç pazartesi günü PTT kargoya verilecek. Kitapların seviyesi konusunda bilgim yok, ancak internetten bakıp link verirseniz onları da alıp gönderirim.

@sezginnatik Bilgisayarı ben gönderiyorum... Ekranı arada bir gidiyodu eski pc min bu yüzden yeni bir pc almıştım geçen gün kendime... Eski pc mi bilgisayarcıya verip kontrol ettirdiğimde bişeyi yok dedi birkaç gündür düşünüyordum iyi oldu bu konuyu gördüğüm... Yarın şehir dışında olacağım Ptesi ptt kargo ile yolluyorum...

@cumali55 saygılar hürmetler Cumali kardeşim inşallah ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılarlar..

@sezginnatik Kırtasiye paketi bugün kargoya veriliyor. İstanbul olsa yarın gelir ama orayı bilemiyorum.
Sizden bir de ricam var, çocukların bu boyalarla yaptıkları resimlerden seçtiğiniz birini buraya ekleyebilir misiniz?

@Kaan.Özçelik
Çok teşekkür ederim. Iyiki sizin gibi iyi insanlar var ulkemde. Tabiki memnuniyetle eklerim fotoğraf. kargo takip numarasını yollarsaniz çok sevinirim

Geri