Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ömer hayta-bike koca bir teşekkürü borç bilirim.

ATTy

Daimi Üye
Tepki
334
İsim
Atalay HAN
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Öncelikle herkese merhabalar. Yaklasık 1-2 Aydır bisiklet arayışı içindeydim.Daha önce Mosso Cavalier Tourney kullanıyorudum. Geçen haftalarda Ömer abi ile sosyal medya üzerinden iletişime geçtim. Bütçemi belirttim.Elinde benim bütçeme ve boyuma uyucak Trek Emonda S5 olduğunu belirtti.Öğrenci indirimide yaptı saolsun.Gönderdim adresi filan, en önemli konuda bence teslimat süreci:

TESLİMAT SÜRECİNDE KENDİSİ BENİ HİÇ TANIMADIĞI HALDE BİSİKLETE HİÇBİR ÖDEME YAPMADAN KARGO ÜCRETİNİ KARŞILAYARAK GÖNDERDİ.''DENE ,SAĞINA SOLUNA BAK BEĞENMEZSEN TEKRAR GÖNDER '' DEDİ.
AÇIKCASI ŞAŞIRDIM.KİM ŞAŞIRMAZ Kİ.. BU DEVİRDE ÇOK NADİR BÖYLE İNSANLAR KİYMETİNİ BİLMEK LAZİM
1 GÜN SONRA BİSİKLET GELDİ VE HAZIR..

KENDİSİNE BURDAN TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
987B8254-D89C-4816-8715-BB04C623F9B5.jpeg

Scudo
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız nice günlere. :) Acaba fiyatı nedir?

• Beğen
Tepkiler: ATTy
Ooooo supermis kardes. Omer hayta on numara adam. Guven meselesinde zirve yapmis bu hareketi ile. Kendisini face uzerinden takip ederim. Beni güldurebilen nadir insanlardandir kendisi.
Bisikletin detaylarinida yazar misin donanimlari jantlari vs :)
Screenshot_2018-04-14-10-25-30.png
Ehehe buna cok guldum :D

@ATTy
Supermis dostum gule gule kullanasin. Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin insallah :) nasil surus yapmisindir begendin mi bari ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@mariokaldato Teşekkür ettim abi, sürüş yaptım gayet akıcı ve karbon farkını hissettiriyor :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ATTy
Iyi artik parasini yolla adamin tribe girmesin :D şaka tabi ki, adam aşiri relaks biri. Tam sevdigim karakter :)

@ATTy Hayırlı olsun. Sağlıklı ve keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
@ATTy
Omer Hayta'mizin degimiyle; 'Tofaş''in hayirli olsun dostum tekrardan haha :D

• Beğen
Tepkiler: cayboylu ve ATTy
Tekeriniz hep düz bassın, hayırlı olsun. (Matara kafesleri biraz görselliği törpülüyor bana göre geri kalanlara söylenecek bir şey yok ;))

Böyle bir zaman da gerçekten çok iyi fiyat, güle güle kullanın. Arkadaşı tebrik etmek lazım, keşke her alan da İnsanlar birbirine bu şekil de güven duyabilse.

@MuratHan
Fiyat derken ben goremedim bir yerde fiyati dostum , Nerde yaziyor acaba?

Edit : Hah simdi gordum pardon 4600 iyi gercekten , kadro ve maşa orjinal mi acaba, emitasyon mu

• Beğen
Tepkiler: ATTy ve MuratHan
Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile.hayırlı olsun

• Beğen
Güzel bisiklet, güle güle , kazasız belasız sürüşler....

• Beğen
@CaRviLLE
Yok est . Bir imada bulunmadim , sadece fiyati iyi yani ondan sordum

@CaRviLLE videonun linkini rica edebilir miyim ? Ben sana abone oldugum halde bildirim gelmedi

Geri