Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ön aktarıcı kelepçe değişir mi?

yaboga

Daimi Üye
Tepki
336
İsim
Ergün Altmış
Bisiklet
Carraro
öncelik le konu daha önce açılmışmı diye baya bir aradım fakat bulamadım.

yakın zamanda carraro 052 imi 105 sete yükselttim ama tiagra setimin ön aktarıcısını kullanıyorum ön tarafta fakat oda sürtme yapıyor.

105 ön aktarıcım var fakat kelepçesi 31.8 benimki sanırım 34.9 tiagramın ön kelepçesini 105 e aktarabilirmyim yada elinde olup tam tersi sıkıntı yaşayan biri ile takas edebiliriz.

yaşıyan arkadaşlar sorunun üstesinden nasıl gelmişler yorumlarınızı esirgemez iseniz memnun olurum.

kazasız sürüşler.

Scudo
Dura-ace dışındaki serilerde kelepçe değişmiyor diye biliyorum. Yeni serilerde de aynı şekilde mi bilemiyorum tabii.
Sorununuzu çözmese de şöyle bir öneride bulunabilirim;

Ön vitesler için bir adet kelepçe (ör. (link)) alıp, sonrasında da istediğiniz braze-on aktarıcıyı kullanabilirsiniz. Gerçekten çok büyük rahatlık, uydu mu uymadı mı derdi olmuyor :).

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
öneriniz için çok teşekkürler tiagra sanırım 11 li ile tam anlamı ile çalışmıyor çünkü ne yaptıysak sürtme olmadan geçiş yapmıyor iş değişimden geçiyor anladığım.

@yaboga şu anda 105 set ile tiagranın 2 hızlı ön aktarıcısını mı kullanıyorsunuz. sökük durumdaysa aktarıcının üzerinde modeli yazar, okuyabilirseniz bilgili arkadaşlar da daha iyi yardımcı olabilirler

105 setim 5800 modeli 2*11 tiagram eski 4700 2*10 lu idi sürtme mürtme kullanıyorum kili kilina bir ayarla 2*11 de kullanıyorum şu an tiagramı

Geri