Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far, arka far, sele, kilit, vs tavsiyeleri - carraro flexi 121d

Tepki
4
Merhaba.

katlanır bisiklet aldım carraro flexi 121d (link) ve şu an aparatları toparlamaya çalışıyorum. daha kargoda hemüz

Işıkları güneş enerjili almak isityorum.

Ön far olarak şunu düşünüyorum:
(link)

Kilit olarak böyle pahalı bir şeye gerek var mı sizce?
(link)

markete filan gittiğimde kilitlerim en fazla. Normalde çok bırakacğaımı sanmam.

Veya şöyle basit bir kilit:
(link)

Arka led olarak da yine günşe enerjili şu var:
(link)

telefon tutucu da lazım. Koşu için Kol telefon tutucular var k, onlar daha mı iyi sizce yoksa şu tarz daha mı iyi?
(link)
sıcaklarda da etkilememesi lazım çünkü güneşten.

kask olarak güvenlli bir şey almak istiyorum . daha önce düştüğüm için korkum var. Tek korkum kafam aslında ağız göz. bu bölgeleri korursam, daha rahat edeceğimi düşünüyorum

(link)

şu tarz bir şey önerir misiniz?

şöyle gözlüksüz olanlar da var da bilemedim daha mı iyi:
(link)

Bu biskletin selesi kötü deniyor. daha kargoda olduğundan kullanamadım ama ekstra seleye gerek var mı sizce, şunu alsam mı
(link)

başka ne almalıyım sizce? Yama seti, yedek elcik, kış lastiği?

Scudo
Merhaba.
Arka ışık için benim kullandığım ürünü tavsiye edebilirim. Giant marka, şarjlı 30 lümen. Sanırım 90 liraya satılıyor. 4 modu var. Şarj olurken de çalışıyor.
Fikir vermesi için az önce çektim.

Dosyalar

• IMG_20210823_112002.jpg
    IMG_20210823_112002.jpg
    78,9 KB · Okunma: 24
  • IMG_20210823_112017.jpg
    IMG_20210823_112017.jpg
    20,5 KB · Okunma: 24
Lumen vs gibi durumlari cok anlayamadigimdam ben isigi gormeden alman acikcasi. O yuzden house of biketan aldim aydinlatmalarimi. 85 liraya giant on, 60 liraya epic (yanlis degildir umarim) aldim. Arkadan memnunum ama onu gece surmedigim icin bi sey diyemeyecegim. Eve gittigimde buraya linklerini birakirim.

Kilit icin ben decathlondan ince ucuz kilidi aldim. Koyde yasadigim icin hirsizlik soruni vs yok.

Yama olarak yine decathlonun yamalarini kullaniyorum ama ya ben yapamadim yada yamalar dandik. Bazen aciliyor.

Km saati olarak xlcnin bi modeli var. Tam hatirlamiyorum. Yine link eklerim aksam. Ama bakmak isterseniz beyaz kirmizi bi model. Yaninda nabiz olcer gogus bandiyla geliyor.

Telefon tutucu olarak da yine decatlhonun modelini aldim. Metal ve saglam. Yagmurlu havalarda surmedigim icin isimi goruyor.

• Beğen
Tepkiler: Caner Aydın
Şu mu acaba tutucu? (link)
Lumen vs gibi durumlari cok anlayamadigimdam ben isigi gormeden alman acikcasi. O yuzden house of biketan aldim aydinlatmalarimi. 85 liraya giant on, 60 liraya epic (yanlis degildir umarim) aldim. Arkadan memnunum ama onu gece surmedigim icin bi sey diyemeyecegim. Eve gittigimde buraya linklerini birakirim.

Kilit icin ben decathlondan ince ucuz kilidi aldim. Koyde yasadigim icin hirsizlik soruni vs yok.

Yama olarak yine decathlonun yamalarini kullaniyorum ama ya ben yapamadim yada yamalar dandik. Bazen aciliyor.

Km saati olarak xlcnin bi modeli var. Tam hatirlamiyorum. Yine link eklerim aksam. Ama bakmak isterseniz beyaz kirmizi bi model. Yaninda nabiz olcer gogus bandiyla geliyor.

Telefon tutucu olarak da yine decatlhonun modelini aldim. Metal ve saglam. Yagmurlu havalarda surmedigim icin isimi goruyor.

Geri