Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Moon bataryaların alt kısmında eksi kutup yok.Sadece üst kısımda + kutup dairesinin hemen dışında eksi kutup bulunuyor.
Böylece düz başlı olan piller de olmuyor çünkü onlarda çıkıntı olmasa da sadece pozitif kutup bulunuyor üst kısımda.Onun dışında ölçüleri bire bir aynı 18490 ve 18650 bataryalar ile.Yani fiziki olarak oluyor moon batarya yuvasına.Sorun + ve -- kutupların sadece üst kısımda bulunması moon bataryalarda.
Teşekkür ederim hızlı yanıt için.

Ancak dikkat ederseniz artı ve eksi kutuplar moon bataryalarda birbirine çok yakın.Zaten amperi yüksek batarya bunlar kendimiz el ile eksi kutbu yukarı taşısak (ince kablo,şerit veya film ile ) gene de ark yapma ihtimali çok yüksek ve riskli.( elektronik mühendisiyim bu arada ) Yani zorlama ile yapmak bu işleri bir çok riski bir arada barındırmak olur ki ne gerek var.
Moon satın alırken özellikle bataryanın kolayca değiştirebilir olması hoşuma gitmişti.Neden böyle saçma bir şey yapmışlar bir türlü anlayamıyorum Teşekkürler.

Ürün var yedek parça ve aksesuar yok. Saçmalık resmen.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Scudo
Eski pilin üst parçası söküldükten sonra bir sıkıntı yok gibi.
Alt kutuptan yukarıya bakır tel çekilir, tüm sistem makaron ile kaplanır, orijinaliyle aynı olur. Teşekkürler @Spartiat 👍

@Spartiat , Haklısınız tabii üzerinde oynamaktan başka çare bırakmamışlar bize yazık ki.
Her ne kadar orijinal moon pilde artı ve eksi birbirine değmiyorsa da söküp kesersek deforme olacağını varsayıp birbirlerine atlayabileceğini düşünmüştüm.
Ayrıca bu tür işlemlerin en ufak bir hatada kutuplar arasında kısa devre yapıp yanmaya,patlamaya kadar gidebileceğini unutmamak gerekir. Orijinal pilin üst kısmını keserken neler ile karşılaşacağımızı hiç bilmiyoruz bile.
Bir tane batarya için uğraştık yaptık diyelim bunca satılan moon farın batarya değişim zamanı gelince kaç kişi bu özenli çalışmayı yapıp bataryasını değiştirebilir ya da piyasada bu işi yapabilecek kaç tane titiz çalışan kişi ,iş yeri bulunabilir.

Hayretler içindeyim bu kadar iyi bir firma neden bu yola başvurdu diye.Bu arada reddit de buldum bu konu ile ilgili yazışmaları meğer bir çok kişi orijinal bataryaları bulamamaktan dert yanmış..
Teşekkürler tekrar.

Son düzenleme:
@cihan aksoy şaşılacak bir durum değil bence.
Bütün SLR fotoğraf makinelerinde değiştirilebilir batarya var ama hiçbiri üniversal ürün kullanmıyor, her markanın kendine özel standardı var.
Ayrıca herkesin kafasına göre istediği pili takmasını engelleyerek, olası birçok arızalanmanın da önüne geçmiş olurlar.

Herkese Merhaba ,

Bir süredir ön far için araştırma yapıyorum ancak bir sonuca ulaşamadım. Fiyat olarak aklımda bir şey yok 1000 tlye kadar da çıkabilirim. Uzun süreli pil ömrü biraz önemli elimde olan şarjlı ışığım 3 saat kadar gidiyor çakar modunda . Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Herkese Merhaba ,

Bir süredir ön far için araştırma yapıyorum ancak bir sonuca ulaşamadım. Fiyat olarak aklımda bir şey yok 1000 tlye kadar da çıkabilirim. Uzun süreli pil ömrü biraz önemli elimde olan şarjlı ışığım 3 saat kadar gidiyor çakar modunda . Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Biz Moon tarikatı mensubuyuz :D

Ben olsam biraz daha zorlar 1300 alırdım.

Bu yeni nesil 1300 lümen vortex pro

(link)

Bu da 1000 lümen versiyonu.

(link)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Biraz yorumlasmaları okudum baya bi moon konuşması geçmiş evet . Degerlendiricem. Aliexpresste gezdim modelleri hiç duymadığım için kararsiz kaliyorum.

Biraz yorumlasmaları okudum baya bi moon konuşması geçmiş evet . Degerlendiricem. Aliexpresste gezdim modelleri hiç duymadığım için kararsiz kaliyorum.
Aliexpress'ten aldığım Gaciron 600 kullanıyorum. 600 lm ışıkta 1 saat kadar ancak gidiyor. Sabah karanlığında 1 saatlik sürüş için ideal oldu benim için.

Aliexpress'ten aldığım Gaciron 600 kullanıyorum. 600 lm ışıkta 1 saat kadar ancak gidiyor. Sabah karanlığında 1 saatlik sürüş için ideal oldu benim için.

Ben genelde akşamları sürüş yapiyorum 3 4 saat en az pek yeterli olmayacaktır

Doğubank'ta şu anda ismini hatırlayamıyorum ama sadece pil satan bir dükkan var en alt katta bulunuyor dükkan. o arkadaşta aradığınız pil var .Aynı zamanda da cihaz üzerindeki pilden faydalanarak sorunu çözüyor.

(link)

Sizce nasıldır bu ürün arkadaşlar alınır mı?

(link)

Sizce nasıldır bu ürün arkadaşlar alınır mı?

aynı marka değil ama birebir aynı tasarıma sahip başka bir markanınkini kullandım. bağlantı kısmı çok dandik. 60 ile yokuşan inerken bir anda kırılıp fırladı gitti. o yüzden lastik ile bağlananların daha güvenli olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Selamün Aleyküm arkadaşlar;

Ön ışık bakıyorum, özellikle yanıp-sönme modu olan ışıklar dikkatimi çekti. Genellikle gündüz sürsem de sisli havada ön ışık lazım olabiliyor. Arka için lezyne satın aldım bir tane, ön için tek lamba yeterli oluyor mu? Yani bir tane sürekli yanıp sönebilen ve bir tane de normal aydınlatma lambası almak daha mı mantıklı?

Selamün Aleyküm arkadaşlar;

Ön ışık bakıyorum, özellikle yanıp-sönme modu olan ışıklar dikkatimi çekti. Genellikle gündüz sürsem de sisli havada ön ışık lazım olabiliyor. Arka için lezyne satın aldım bir tane, ön için tek lamba yeterli oluyor mu? Yani bir tane sürekli yanıp sönebilen ve bir tane de normal aydınlatma lambası almak daha mı mantıklı?
Moon serisi ürünlerine bir göz atın,hem kaliteli hemde uzun şarj süreleri ile sizi uzun vadede mutlu eder,yine bu başlık altında geriye dönük olarak yazılanları incelerseniz faydasını görürsünüz,bu arada moon serisi ön aydınlatmaların devamlı yanan veya çakar şeklinde yanan modları var,sadece lümenleri konusunda ihtiyacınız ve beklentiniz doğrultusunda kararınızı verebilirsiniz,örneğin gece zifiri karanlık yollardada sürerim derseniz yüksek lümenli (1300lümen),yok o kadar gece sürüşü yapmıyorum dersenizde adüşük lümenli (400 lümen) alabirisiniz.Ben 400 lümenliği aldım 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
Moon ön ışığı Gidon altına nasıl bağlarım .Coocspo yol bilgisayarı kullanıyorum şöyle bir görüntü çıkıyor 5621B9D4-20F3-4EF8-B5C3-0D8EDB649853.jpeg

Moon serisi ürünlerine bir göz atın,hem kaliteli hemde uzun şarj süreleri ile sizi uzun vadede mutlu eder,yine bu başlık altında geriye dönük olarak yazılanları incelerseniz faydasını görürsünüz,bu arada moon serisi ön aydınlatmaların devamlı yanan veya çakar şeklinde yanan modları var,sadece lümenleri konusunda ihtiyacınız ve beklentiniz doğrultusunda kararınızı verebilirsiniz,örneğin gece zifiri karanlık yollardada sürerim derseniz yüksek lümenli (1300lümen),yok o kadar gece sürüşü yapmıyorum dersenizde adüşük lümenli (400 lümen) alabirisiniz.Ben 400 lümenliği aldım 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Daha önce aynı markanın ürünlerine bakmıştım, memnun olan çok insan var galiba. Hayır, pek fazla gece sürüşü yapmıyorum. Sadece sisli havalarda ve hava kararırken peki zorda bırakmayacak bir ışık olması yeterli. Biraz daha inceleyip kararımı vereceğim, sağolun. Gayet kaliteli ürünlere benziyorlar, galiba bir tane alacağım.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Moon ön ışığı Gidon altına nasıl bağlarım .Coocspo yol bilgisayarı kullanıyorum şöyle bir görüntü çıkıyor 298013 dosyayı görüntüle
(link) ben şu aparattan almıştım bununla birlikte kullanıyorum. Lakin içinden gelen adaptör (görsel 1 ) daha yuvarlak silindir yapılı lambalara göre olduğu için bu seferde lamba yamuk duruyor. Uydurmasyon bir şeyler ile sabitledim. Yada bu eksta olarak gidona eklenen düz çubuk şeklinde ek alan oluşturan aparatlardan alıp alt tarafa konumlandırarak ona monte edeceksiniz. (görsel 2 )

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    19,9 KB · Okunma: 20
  • 2.JPG
    2.JPG
    52 KB · Okunma: 20
  • Muhteşem
Tepkiler: ghostt
Moon ön ışığı Gidon altına nasıl bağlarım .Coocspo yol bilgisayarı kullanıyorum şöyle bir görüntü çıkıyor 298013 dosyayı görüntüle
Şu parça ile takılıyor ama km saatinin altında go pro takma yeri olması lazım. Link verdiğim siteden almıştı ben, şu an stok yok görünüyor ama zaman zaman stoğa giriyor.

(link)

• Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: ghostt ve MakRo

Önceden paylaşılmış uzatıcılar da olur, bende birkaç çeşidi var ama oynak olmayanını bulmak zor. Ben en iyi sonucu (link) ile aldım, üstüne takılanlar bir uzantıdaymış gibi sallanmıyor, gidonun entegre bir parçasıymış gibi duruyor.
(Yerli satıcılarda var, ben yurtiçinden aldım ama her zaman linklerini paylaştığım en ünlü bisikletçilerden birinin sitesi trojan saçmaya başladığı için satıcı sitelerinden link paylaşmamaya karar verdim.)

Önceden paylaşılmış uzatıcılar da olur, bende birkaç çeşidi var ama oynak olmayanını bulmak zor. Ben en iyi sonucu (link) ile aldım, üstüne takılanlar bir uzantıdaymış gibi sallanmıyor, gidonun entegre bir parçasıymış gibi duruyor.
(Yerli satıcılarda var, ben yurtiçinden aldım ama her zaman linklerini paylaştığım en ünlü bisikletçilerden birinin sitesi trojan saçmaya başladığı için satıcı sitelerinden link paylaşmamaya karar verdim.)
Yol bilgisayarı tutatacağına takılanlar da mı sallantı yapıyor acaba? Elimde plastik olan garmin tutacağı var, altına takmak istiyorum doğası gereği dağ bisikleti çok sarsıntılı olduğu için dağda bayırda düşer mi diye merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Geri