ROCKBROS 1200 Lumen CREE XM-L T6 LED Bisiklet Far Waterpoof Bisiklet Işık Lambası Bisiklet Bisiklet Bisiklet Ön Işık & USB 3 Renkler
(link)
(from AliExpress Android) bunu almanı tavsiye ederim.
(link)
(link)
(link)
Arkadaşlar bu 3 ürünü almayı düşünüyorum 7000Lumen fazla mı olur? 10000mah bataryası olanı alacağım @citk60 her ürünün usb olanı olmuyor ama nasıl yapacağım şimdi bilemedim.?@citk60 hocam bu ürünü kullanıyor musunuz? Ben pek anlamıyorum 1200lümen aydınlatma olarak yeterli oluyor mu? Ya da lümen arttıkça aydınlatma daha mı iyi oluyor ne diyorsunuz? Bu gönderdiğiniz ürün usb bağlantılı mi? Ben 7000Lumenlik linkini attığım ürünü almayı düşünüyordum?
Bi de şu giYo marka arka çakar bayağı ayrıntılı ve güzel bir şeye benziyor? Ona destek amaçlı diğer ucuz olan arka çakari almayı düşünüyorum bununla ilgili de düşüncelerinizi söylerseniz memnun olurum
@Byburak linkini attığım ürünün kafası büyük olduğu icin ileriyi ve etrafı daha çok aydınlatıyor.
Ücretsiz kargo 6000 Lümen 3x CREE XM-L U2 LED Kafa Ön bisiklet bisiklet Far Lambası Işık Far 6400 mAh Pil ile Şarj
(link)
(from AliExpress Android) bende bundanda var diğeriyle çok büyük bir fark yok.
@N.ÖZKAN hocam bu gönderdiğiniz fotoğraftaki solarstorm x3 ürünün sadece usb far olarak olan modelini bulamıyorum da. Rica etsem bana link atabilir misiniz?
Ben siteden buluyorum ama alışveriş çok az ve satıcı bilgilerine güvenemedim . Fotoğrafını attığınız ürünün direk linkini gönderebilirseniz çok sevineceğim.
Aynen bu modeli istiyorum bende. Aliexpress te bulamadım aynısını iki çıkışlı olanı var. Bu ebay nasıl? Hoş ben iki siteden de daha önce alışveriş yapmadım da.
(link) bunu almayı düşünüyorum ayrıntılı güzel bir şeye benziyor buda 78liraya falan denk geliyor. Arka çakarda sıkıntı yokta öne solarstorm x3 direk usb olanı bulamıyorum
@Byburak burak bey,benim de size arka ışık olarak 2 önerim var.Bunlardan bir tanesi:
şu model: (link)
bir diğeri ise sizin almayı düşündüğünüz ürün fakat o ürün hakkında bi uyarı yapmak istiyorum.Almak istediğiniz şeyin orjinali meilan markasının x5 modelidir,yani giyo değildir.Zannımca giyo bu modeli taklit etmiş.Size orjinal linki göstereyim:
(link)
Öncelikle size önerdiğim 2 modeli de uzun zamandır takip etmekteyim.Yalnız ilk linkteki moon'un nebula modeli merlincyc'de stokta kalmamış ama onu aklınızda bulunsun diye attım.Kendi fikrime gelicek olursak hem fiyatının uygun oluşu hem kumandasının oluşuyla benim almayı düşündüğüm ve favorim meilan x5'dir.Kendisinin videolarını da izledim bundan dolayı oldukça etkilendim.Bence kullanışlı bir modele benziyor.Sadece teslimat süresi biraz uzun o kadar.
@Ahmet AKÇA hocam çok teşekkür ediyorum. Bakın bu çok önemli bir şeymiş ben anlamadığm ve bilmediğim için diğer markayı almayı düşünüyordum. Çok teşekkür ediyorum hemen sizin gönderdiğiniz markayı ekliyorum sepete . Çok sağ olun.
benim kullandığım ürün bu.. herkes "bunlardan uzak durun patlama riski var" diyor ama ebay'de binlercesi satılmış hala da satılıyor.
batarya paketinin içinde, sadece daha güçlü kalem piller var.. neden patlayacakmış onu anlamadım
(link)
ayrıca bisikletin arkasındaki dönüş sinyali lambasını araç sürücülerinin anlaması için, bu uygulamanın dünya genelinde bi standart olarak kabul edilmesi lazım..
yoksa kendi kendinize sinyal verir durursunuz.. bana göre en belirgin sinyal ifadesi döneceğiniz yöne doğru kolunuzu kullanmaktır..
yine de son karar sizin tabi, isteyen istediğini alabilir
@Türka¥ valla ben aslında yazmaktan yoruldum fakat sizin için son bir kez şöyle bahsedeyim.
1- patlamadan ziyade evde şarj ederken yangın çıkarmasından şüphe duyuyorum bunun sebebide kalitesiz piller.
2- bu ürünlerin içerisindeki piller, üzerinde yazan değeri sağlamıyor ne yazıkki. o yüzden size tavsiyem ya bir powerbankla kullanmanız yada kılıfını satın alıp içerisine kaliteli piller koymanız.
Pillerden veya batarya paketinden değil de ben powerbank olarak kullanır isem daha çok işime geleçek yanlız şöyle bi durum var 3led ile 2led arasında ciddi bi aydınljtma farkı oluyor mu? Yani lümen yüksek olsun 3 led li mi olsun ne dersiniz?
@Byburak % 50 farkedecektir. 3 ledli 2 ledliden daha iyidir fakat aydınlatma açısı nasıldır bilemeyeceğim. fener gibi tek noktayı çok aydınlatmasından ziyade geniş açıyı aydınlatması sizin görünebilirliğiniz açısından daha iyi olacaktır.