Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

İphone da patlayabiliyor bu arada. Anlayamayız orjinalliğini büyük ihtimal ama önlem alabilirsiniz. Gece yatarken yada evde olmadığınızda şarja takmayın. Şarja taktıktan sonra batarya ısısını elinizle aralıklarla kontrol edin. Başka bir seçenek usb başlıklı olanı alıp iyi bir powerbankla kullanabilirsiniz yada bunların ucunu kesip usb uç takarsanız yine çalışır ışık gücü biraz azalabilir usb de.

Scudo
Solarstorm3 te açma kapatma tuşuna 3sn basili tutunca strobe(çakar) özelliği devreye giriyormuş yeni öğrendim :)

@alipasha
Selamlar , bu solar storm ışık benimde hoşuma gitti . Bu direk usb güç kaynağından mı çalışıyor yoksa şarj edilebilir mi? Bir de memnun musunuz?

@hakanemrez 2 türlü olanı var nette.

Biri USB ile kullanılan diğeri ise sarj edilen batarya ile kullanılan. Bendeki sarj edilen batarya ile.

Gerçekten memnunum. Heleki çakar olayını keşfettikten sonra 2 kat memnun kaldım :)

@alipasha
Bugün aliexpress' e baktım ve çok model var. Siz dedikten sonra baktım ve sipariş etme kararı aldım.
Aslında bende olan elektro şok el feneri de oldukça başarılı (220V şarj olması ayrı bir güzellik) .
Birde güvenlik olayı da sağlıyor :) Issız yollarda ne olur ne olmaz diyerek.
Aliexpress den bir de el feneri sabitlemek için 1 dolara o sabitleme aparatlarından sipariş ettim.
Birde şu dikkatimi çekti Aliexpress de ki ürünlerin aynısı Vatanımız da oldukça pahalıya satılıyor.
Yanı sizin solar markaya baktım uçurum fiyat farkı var. en az 2 buçuk katı.
Sadece Sigma km saatleri aynı fiyata yakın Türkiye ile.

Benim solarstorm3 ü almamda en etkili olan Türkiye'de satan satıcı idi :)

Bataryasız sadece 3lü olan fara 70 tl, 2li olan fara 60 tl istedi.

Benimde acelem yok iken verdim siparisi gitti.

Solarstorm icin pisman olmazsiniz,simdiden güle güle kullanın.

@hakanemrez
hocam onceki mesajlarda paylastim o ucuz dediginiz solarstorm cakmalari sarjda cok isiniyoe ve yangin cikarma riski var.. ucuz etin yahnisi caniniza ya da maliniza mal olmasin aman dikkat.

LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hsngrms
teşekkürler . Fakat orjinali de zaten çin den gelen ürünle aynı değil mi?
Şuana kadar baktığım tüm ışıklandırma modelleri çin menşeyli..

@alipasha

İnşallah sağ olasın.. :)

Arkadaşlar bu işin solarstormla onla bunla ilgisi yok. Çinden aldığınız her türlü ürün bisiklet ışığı, powerbank hatta şarj aleti dahil, hatta Türkiye'den aldığınız ucuz market powerbankleri dahil, bu aletlerin içindeki pillere asla güvenmeyin.

Telefonlarınızda kullandığınız "ağbi aynısı zaaağtenn yaauuv" diye satılan bataryalara asla güvenmeyin. Batarya demek cebinizde bulunan taşınabilir el bombası demektir. İki kuruş fazla verin güvenilir olanını alın. O 18650lik laptop pilleriyle kullanmayın powerbankli olanlar ile kullanın. Powerbanktede lg-samsung-sony-xiaomi-blitzwolf-aukey-tplink gibi firmalarınkini tercih edin.

Çin'den alınan solarstorm'ların içinde batarya gelmiyor diye biliyorum zaten ben. Patlama mevzuğundan Çin ürünlerini kötüleyeceksek eğer, daha geçenlerde bir profesyonelin cebindeki iphone'u patladı.

@hakanemrez
cin menseili olmasi kalitesiz olduklari anlamina gelmiyor. xiaomi de cin markasi ama kalitesi belli urunlerinin. sorun cakma urunlerde, atiyorum fiyati 30 dolar olan bi urunu bi yerde 10 dolara buluyorsan ve saticinin da kim/ne oldugu belli degilse bu bir kampanya degildir cakma urun satisidir. ben sadece bu cakmalara dikkat etmenizi soyluyorum.

LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar bisikletime ön-arka far alacağım. Sitede herkes başka birşey söylemiş. Kararsız kaldım. Toplam en fazla 150 tlye özellikle n11den önerebilecek olan var mı?

Oguz81. Ben su feneri kullaniyorum ve cok memnunum: (link)

Ben "BlackWatton Kr-272" kullanıyorum, esasında silah feneridir. Bataryası ayrı oluyor. Bataryasından 1 adet şarj edilebilir pil çıkıyor ve 4 adet kumanda pili takılabilecek platformu var. 1 adet kalın pili iptal edip, 4 adet kumanda pili şarjlı olanlarından taktım, kendi adaptörü ile şarj edebiliyorum. Kumanda tuşu tıpkı batarya gibi ayrı bir yere monte edilebiliyor. Tabiyki elçiliğin yanına monte ettim :) kumanda tuşu aynı zamanda batarya hakkında bilgi veriyor, piller doluysa yeşil, azaldıysa sarı, artık bitmeye başladıysa kırmızı yanıyor. İlk bastığınızda 250 mt, ikinciye bastığınızda 50 metre, üçüncüye bastığınızda sürekli sellektör durumuna geçiyor.
Oldukça memnunun, hiç aydınlatması olmayan sokaklarda bile etkili, bana uzun far yakana bende uzunlarla karşılık veriyorum, artık hangimiz tavşana benzerse o uzunu kapatıyor :cool:

Şöyle bağıra bağıra ben burdayım diyecek,bisiklet yolunda gözümün içine baka baka sallana sallana yürüyen kişilerin,vurduğu aracın aynasından araç sürücüsünün kornealarını yakacak fiyat-performans olarak iyi derecede olan bildiğiniz ön far var mıdır ?

@oguz81 Fenix ve NiteRider ürünlerini inceleyebilirsin. İndirim kuponun da varsa :)

Merlincycles da şu an (en son) indirimde olan far seti var. Moon meteor x pro ve Moon arcturus. %48 indirimde. (link)

Geri