Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Şunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Black friday' de düşecekmiş. :)
(link)

Scudo
Kesinlikle niterider. Denendi ve onaylandı.

@oguz81
Ben de yeni bir ön far aldım dehşet bir şey...!!!
Panther marka 1000 lümen(Deneyerek aldım)
çok kuvvetli ışığı var ve şarjlı pil ile de kullanılabiliyor.
Ayrıca pil şarj etmek için şarj cihazı çıkıyor kutusundan
işte şu;
(link)

Eğer yurtdışı düşünüyosan (link) kullanmıştım. Gayet performanslı ve kullanışlı. Yaklaşık 1 yıl kullandım tazyikli su altina bile soktum. Hiç sorun yaşamadım.

Bu arada Aralık ayında Garmin HL-500 ve TL 300 alıyorum. Sanırım Türkiyede satın alan bi manyak daha yok :) Ayrıca konu başlığı açıp kendimce inceleme paylaşacağım.

sa arkadaşlar alışveriş sitelerinde dolanıyorum ana kafam karıştı resimlere bakarak da nasıl olduğunu anlayamıyoruz doğal olarak

Bir ön far tavsiyesi istiyorum fazla uçuk olmasın lütfen satan varsa konuşabiliriz tşkler.

Uzun ömürlü kış şartlarına uygun olmasını istiyorum . Taksitli olursa çuk olur :)

Kazasız belasız sürüşler dileğiyle.

Valla aynı şeyi yaşadım, sonunda Aliexpress'den L2 ledli ışık aldım, sorunum bitti. İsterseniz 2lilerinden de alabilirsiniz. Diğer türlü işe yarayan bir ışığa Türkiye'de 200-300 TL verirsiniz, o bile tatmin etmeyebilir.

Tekli:
(link)

Çiftli:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ersydn
Benim de ilgimi çeken bir konu bu, fakat Aliexpress'den aldığım son üç ürünün ikisi neredeyse 2 ay geçmiş olmasına rağmen henüz Türkiyeye girmedi bile. İki aydır ülke ülke gezdiriyorlar mı paketleri nedir anlamadım. Eskiden 15 günde gelirdi her şey. Çin posta şirketi zırvalamaya başladı sanırım.

@Trekkie Benim ürünlerde aksine Türkiye de çok bekledi

Moon markasının birkaç modelini kullanıyorum. Elimde şuan olan xp 780 ve lx 760 modelleri mevcut güçlü olarak.
İkisinin ışıkları da çok güçlü farkları ise
lx 760 modeli daha yeni seri, daha küçük hatta gücüne göre minik diyebilirim.Onun dışında hali ile daha hafif. 18650 pili rahatça çıkartılabiliyor.Yani yanınızda yedek 18650 taşırsanız pil gücünü ikiye katlarsınız
pil gücü demişken lx760 2.5 saat kadar yanıyor tam modda xp780 ise 1.5 saat kadar. aralarındaki diğer fark açıları falan yola vurduğunuzda fark edilecek bir boyutta değil. lx760 ın uzaktan kontrol kumandası var açıp kapatmak için. xp 780 çakar modda çok göz alıyordu gücünden dolayı ve lx 760 da çakar modu daha düşük lümende çalıştığı için daha rahat kullanabiliyorum.
Lx 760 merlinde 160 tl oluyor bazen fiyatı. Ben oradan almıştım.Normal fiyatı 300tl ye yakın.
Paylaştığım görsel kendi bisikletim ve kendi ışıklarıma aittir ve sokak lambalarının yanmadığı bir anda çekilmiştir.
Ön lx 760 arka Lx70

IMAG0093.jpg

@tolga akyol
Merhaba. Işık gerçekten çok güçlü. Merlin ile nasıl alışveriş yapabiliyorum? Gümrük kargo vs olayı nasıl işliyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

@ykaya merhaba. Şuan merlinde indirimde değil fakat ben anlatayım. Kredikartı ile alışveriş yaptıktan yaklaşık 6ile 14 gün arasında geliyor. Gümrük kontrolünden geçtikten sonra size ulaşıyor. Eğer alışverişiniz 75euro üzeri ise,kdv ödemek durumunda oluyorsunuz.

@tolga akyol tolga moon arka isik konusunda basarili. Bende comet modelini kullaniyorum. Proje degisikliginden de saticam. Memnun kaldigim bir ürün :harika:

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
n11 de satılan bir far var. ben ondan aldım. iki bisikletimde de aynısı var. gördüğüm tek problem su geçirmez olmaması. 2 adet AA tipi kalem pil ile 8 9 saat çalışabiliyor. endirekt olarak reflektöre ışık veren bir led var içinde. o paraya alınabilecek en iyi malzeme budur diye düşünüyorum.

(link)

1. @tolga akyol Bende xp780 kullanıyorum, gercekten cok memnunum.. Yalnız şarzı çabuk bitiyor galiba.. yaklaşık 40 dk içinde kırmızıya dönüyor.. bitirene kadar denemedim ama 1.30 saat dayanacağını zannetmiyorum boss modda.. Sürdüğüm parkurda yokuş çıkarken kısık modda kullanıp patikadan inerken yükseğe alıyorum, o şekilde idare ediyorum şuan..

Bir yıldır şunu kullanıyorum.
(link)
Üçlü T6 led kullandığı için çok güçlü. Üç aydınlatma kademesi var. Kendi powerbank cihazıma takarak kullanıyorum. Alet o kadar tasarruflu ki, birinci kademedeyken powerbank kendini kapatıyor, akım çeken cihaz yok diye düşünüp. Mecburen ikinci kademede kullanıyorum.
Bunun iki ledlileri bile yeterli aydınlatma sağlıyor. Daha ucuz arayanlara onu da öneririm.

Geri