Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Acikcasi 2 defa daha full sarj edip yola ciktim. Her ikisinde de 6. Saat civari kirmizi yanmaya basladi. Tahmini kırmızıyla da 1-2 saat giderdi diye dusunuyorum ama sonuna kadar bekleyemedim sabahlari erken ciktigimda karanlik oldugu icin.
Bir kez daha tamamen sarj ettim ve sadece dusuk cakarli modda 5.5 saatte tamamen bitti bu defa. Aydinlatmasindan cok memnun olmama ragmen sanirim ilk indirimi denk getirdigimde Moon Vortex Pro edinecegim. Cunku sabah 6da hava karanlik olmaya basladi bile. Bununla kisi gecirmek icin 2 gunde bir sarj etmek gerek. Bir kere unursan o gun kayip.
Cuma günü bir çılgınlık edip, Moon Vortex Pro 1100 Lümen aldım. 2 gece kullandım ve gayet memnun kaldım. Power bank takılıyken de çalışması çok iyi. SOS modu hariç,bütün modların lümen değerleri istenildiği gibi azaltılıp,çoğaltılabiliyor. Pili söküp taktıktan sonra eski ayarlarına geri dönüyor.
Gidon bağlantısı,kaska takma aparatı,uzaktan kumanda kablosu ve usb şarj kablosu ile birlikte geliyor. Şarj ederken,kendi USB kablosunu kullanmak daha sağlıklı çünkü ucun etrafındaki plastik bölüm ,farın üstündeki usb yuvasına tam olarak oturuyor. USB soketi sağa sola oynamadığı için zarar görmüyor.
İçindeki pili çıkartıp powerbanka bağlayınca da çalışıyor.
En düşük flasli modda kullanim suresi kac saat civarinda acaba?

Scudo
@Bıyıkov Ürünün kılavuzunda sos modu için 111 saat yazıyor ama ben hiç denemedim. Şarjının bitmesini beklemeden şarj ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Havana 1000 lümen için kullanım sonrası diyebileceklerim, bu paraya bu kadar(93 TL ye indirimden almıştım). Şehir ışıkları altında ekstra bir aydınlatması yok, karanlık yerlerde 8-10 metrelik bir alanı yeterli aydınlatabiliyor.Yol bisikleti ile yüksek hızlarda güvenli bir görüş alanı oluşturacak kadar gücü yok. Şehir içi normal hızlarda işinizi görür. Karanlıkta hızlı sürüş planlarınız varsa daha kaliteli seçeneklere bakmanızı tavsiye ederim. Keyifli sürüşler herkese.

Merhabalar. Katlanır bisikletim için şu tarz ön far arıyorum. Hangi model vs. olduğu hakkında yardımcı olur musunuz?

Dosyalar

• IMG_20200914_121707.jpg
    IMG_20200914_121707.jpg
    63,3 KB · Okunma: 42
Arkadaşlar merhaba bisikletim için bisiklet ışıgı arıyorum. Smart Rl380w marka bisiklet ışıgı buldum ama 25 lumen diyor. 25 lumen geceleri yeterlimidir önümü iyi aydınlatmasıni istiyorum sizin bir tavsiyeniz varmı.

(link)

Birde bu var

(link)

Arkadaşlar merhaba bisikletim için bisiklet ışıgı arıyorum. Smart Rl380w marka bisiklet ışıgı buldum ama 25 lumen diyor. 25 lumen geceleri yeterlimidir önümü iyi aydınlatmasıni istiyorum sizin bir tavsiyeniz varmı.

(link)

Birde bu var

(link)
Önümü iyi aydınlatsın diyorsanız 600 lümenden aşağısına bakmayın. F/p ürünleri Eastpower 3603, Eastpower 3604
Merhabalar. Katlanır bisikletim için şu tarz ön far arıyorum. Hangi model vs. olduğu hakkında yardımcı olur musunuz?
Resimdeki far Moon Meteor sanki.

(link)

Bu ışığı kullananlar var mi? Varsa memnunmusunuz, 1000 Lümen diyor fiyat olarak gayet iyi görünüyor acaba performansı nasıl gece yeterli oluyor mu?

(link)

Bu ışığı kullananlar var mi? Varsa memnunmusunuz, 1000 Lümen diyor fiyat olarak gayet iyi görünüyor acaba performansı nasıl gece yeterli oluyor mu?
Bunun 1000 lümen olacağını hiç sanmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: hykaynar
Moon meteo C3 400 lm edindim.Gunduz flaş özelliği gündüzleyin farkedilmeniz icin yeterli.ancak yayaların yüzüne dogru ayarlamamak ve yakın mesafeden bakmamak gerekir.Özellikle kucuk cocularin eriselicekleri yerlerde bulundumamak gerekir.mazallah kurcalayım derken yakindan bakip gözlerine zarar verebilirler.Kullanim klavuzunda yakindan bakilmamasi arabalara dogru tutulmamasi gerektigi zaten yaziyor.Tecrube ettikçe deneyimlerimi paylaşırım..

Moon meteo C3 400 lm edindim.Gunduz flaş özelliği gündüzleyin farkedilmeniz icin yeterli.ancak yayaların yüzüne dogru ayarlamamak ve yakın mesafeden bakmamak gerekir.Özellikle kucuk cocularin eriselicekleri yerlerde bulundumamak gerekir.mazallah kurcalayım derken yakindan bakip gözlerine zarar verebilirler.Kullanim klavuzunda yakindan bakilmamasi arabalara dogru tutulmamasi gerektigi zaten yaziyor.Tecrube ettikçe deneyimlerimi paylaşırım..
Akşam deneme şansınız oldu mu olduysa yeterli ışıgı sağlıyor mu? Birde nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim en ucuz 190 na buldum ınternette anladığım kadarıyla iyi bir bisiklet ışıgı için bu fiyatlara çıkacağız kaçarı yok gibi görünüyor

@hykaynar ucuz etin yahnisi misali gecen sene fiatlar daha aşigilardeyken ön arka toplam 140 tlye aldığım far ve stoptan bir fayda sağlayamadım.arka stop şarj almiyor, diger stop ve ön far şarjı çabucak zayıflayıp bitiyor.lazim olan yerlerde hep mi şarj biter..ancak bu son aldığım ürün kaliteli parasını hakediyor..ben daha ziyade gündüz flaş özelliği nedeniyle tercih etmiştim.zira aydinlatmalarin birçogunda bu ozellik yok.Bugün hava hafif kararmaya basladiginda gunduz flası kapatmak zorunda kaldım.cünkü simsek gibi cakip etrafi aydinlattigindan cevreye rahatsizlik verecek endisesi nedeniyle gece flas moduna aldim(gece modu 1 azami 400lumen gündüz flas 500 lumen).eve geldigimde hava tam kararmadigi icin gece aydinlatmasini deneyimleyemedim.insallah tecrube ettiğimde sorunuzu cevaplarım hatta videoda koymaya calısıcam.
Son olarak hepsi burada uzerinden doga bisikletten 3 taksitle 219tlye aldım.190tl peşin fiyat normal..

@Esatesat teşekkürler ayrıntılı bilgi için

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Moon meteo c3 400lm gündüz flası baktığı doğrultuda şimşek gibi çevresel aydınlatma etkisi yapiyo..yani ışığın (en az 100 metre) ulastigi nokta etrafinda cembersel bir etki birakiyor.ayrica gunduzleyin yayaları veya araçları rahatsiz etmiyor..videosunu ekleyemedim isteyen arkadaşlara tel boşunu verirlerse whatsupdan gönderebilirim.you tubada moon meteo c3 gündüzleyim flaş diye koyucam..
Düzeltme tel boşu tel nosu olucak

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Önerileri dinledik bisiklet ışığında kaliteli ürün almaya paraya kıymaya karar verdik.
Son kez sorayım dedim çok kafanızı sisirdim biliyorum ama malum iyi para vereceksek ne alacagimizi bilmek gerekiyor o yüzdende tecrübeli kişilerden yardım almak en doğrusu

(link)

(link)

Bu iki ışık arasında kaldım evet eastpower 1000 Lümen ama diğer taraftada moon var az biraz buradan okuduğum ve anladığım kadarıyla moon daha kaliteli sizce hangisini alayım. Maksimum bu fiyatlara çıkabiliyorum o yüzden moonun 600 1000 lumenlikleri biraz aşıyor beni :)

Önerileri dinledik bisiklet ışığında kaliteli ürün almaya paraya kıymaya karar verdik.
Son kez sorayım dedim çok kafanızı sisirdim biliyorum ama malum iyi para vereceksek ne alacagimizi bilmek gerekiyor o yüzdende tecrübeli kişilerden yardım almak en doğrusu

(link)

(link)

Bu iki ışık arasında kaldım evet eastpower 1000 Lümen ama diğer taraftada moon var az biraz buradan okuduğum ve anladığım kadarıyla moon daha kaliteli sizce hangisini alayım. Maksimum bu fiyatlara çıkabiliyorum o yüzden moonun 600 1000 lumenlikleri biraz aşıyor beni :)
East power bende çok kısa bir sürede çöp oldu,kablolaması tam bir rezalet. Moon alın,kafanız rahat etsin,hem de şarj olurken yanmaya devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: hykaynar
East power bende çok kısa bir sürede çöp oldu,kablolaması tam bir rezalet. Moon alın,kafanız rahat etsin,hem de şarj olurken yanmaya devam ediyor.
Benb yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Henüz kablo vs sıkıntı çıkarmadı. Ancak şarjından hiç memnun değilim. En düşük çakar modda 5 saat civarında bitiyor. Işık gücü ve aydınlatma performansı anlamında başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Ben bugün şu ürünü aldım 👇

usb-sarj-edilebilir-led-bisiklet-far-on-isik-kuyruk-lambasi__1528454901493183.jpeg

(link)

Akşam/gece çok fazla dışarı çıkamıyorum; çıktığım yerlerde genellikle aydınlatmalı yollar oluyor. Yorumlara bakarak sipariş verdim. Sanıyorum bu ikili bana fazlasıyla yetecektir. Ürün yurt dışından az önce kargoya verildi. Ulaştığında deneyimlerimi yazarım.

Benb yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Henüz kablo vs sıkıntı çıkarmadı. Ancak şarjından hiç memnun değilim. En düşük çakar modda 5 saat civarında bitiyor. Işık gücü ve aydınlatma performansı anlamında başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Ben biraz hard core sürüş yaptığım için oldu muhtemelen. Oradan buradan atlaya zıplaya kullanmayı seviyorum ama içini açıp baktığım için,kablolama ve lehim işçiliğinin kötü olduğunu gördüm.

Bende sizin yorumlarınızı okumuştum o yüzden kafamda soru işaretleri oluşmuştu dediğiniz gibi en iyisi moon almak şehir içinde akşamları işimi rahatlıkla görecektir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevap için

Geri