Bıyıkov
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.008
- İsim
- Ayhan Bıyıklıoğlu
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bir kez daha tamamen sarj ettim ve sadece dusuk cakarli modda 5.5 saatte tamamen bitti bu defa. Aydinlatmasindan cok memnun olmama ragmen sanirim ilk indirimi denk getirdigimde Moon Vortex Pro edinecegim. Cunku sabah 6da hava karanlik olmaya basladi bile. Bununla kisi gecirmek icin 2 gunde bir sarj etmek gerek. Bir kere unursan o gun kayip.Acikcasi 2 defa daha full sarj edip yola ciktim. Her ikisinde de 6. Saat civari kirmizi yanmaya basladi. Tahmini kırmızıyla da 1-2 saat giderdi diye dusunuyorum ama sonuna kadar bekleyemedim sabahlari erken ciktigimda karanlik oldugu icin.
En düşük flasli modda kullanim suresi kac saat civarinda acaba?Cuma günü bir çılgınlık edip, Moon Vortex Pro 1100 Lümen aldım. 2 gece kullandım ve gayet memnun kaldım. Power bank takılıyken de çalışması çok iyi. SOS modu hariç,bütün modların lümen değerleri istenildiği gibi azaltılıp,çoğaltılabiliyor. Pili söküp taktıktan sonra eski ayarlarına geri dönüyor.
Gidon bağlantısı,kaska takma aparatı,uzaktan kumanda kablosu ve usb şarj kablosu ile birlikte geliyor. Şarj ederken,kendi USB kablosunu kullanmak daha sağlıklı çünkü ucun etrafındaki plastik bölüm ,farın üstündeki usb yuvasına tam olarak oturuyor. USB soketi sağa sola oynamadığı için zarar görmüyor.
İçindeki pili çıkartıp powerbanka bağlayınca da çalışıyor.