Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Or Bisiklet

selami atay

Daimi Üye
Tepki
239
Bisiklet
Giant
merhaba pedalşörler istanbul kartalda or bisiklet varmış internette gördüm alışveriş güvenlimi tanıyan bilen alışveri yapan varmı (link)

Scudo
Güvenlimidir bilmiyorum ama kendim ücretsiz SSL sertifikası kullanan bir yerden alışveriş yapmazdım.
30000 40000tl lik bisiklet satacaksın ama ssl sertifikası için 4 kuruş vermeyeceksin...

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Linkteki Or bisiklet Kartal'da değil Ortaköy de. Aynı isimli bi bisikletçi var isim benzerliğinden bu siteye baktıysanız kasdettiğiniz yer hakkında bilgim yok. Ama linkteki bisikletçi güvenli ve direk mağazadan bazı malzemeler alıp sorun yaşamadığım bi yer.

Kartal denince akla ister istemez "Kartal Bike Shop ve mağdurları" geliyor. :) Aman diyeyim iyice araştırın aralarında organik bir bağ var mı, diye...

pedalşörler uzun araştırma sonucu tercihimi fenix bc 30r den yana kullandım.or bisikleti istanbul daki arkadaşlardan soruşturdum kendim internet üzerinfen araştırdım watsap ve telefonda görüştüm sonuç eft yaptım ürün kargoda sanırım pazartesi elimde olacak

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
kendi soruma kendim cevap veriyorum EVET (link) or bisiklet % güvenli pedalşörler almak istediğiniz ürünleri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. ben ilk alışverişimi yaptım feneri şu an kullanıyorum. fenix bc30r incelemesi başlıklı konu açtım ışığı merak ediyorsanız inceleyebilirsiniz

OR Bisiklet, Kaçkar ortaklarından Aydın OR'un salgın döneminde açılan yeni yeridir.

Kendisini ve eski ortakları Kaçkar Bisiklet Yusuf Kartar'ı, Bisiklet Sepeti Serkan Yazıcı'yı üçü Ortaköy'ün ara sokaklarından birinde Kaçkar bisiklet'i kurduklarından beri tanırım.
O zamandan beri de bu üç dükkan dışından çok az alışverişim oldu, hatta başka yerde bisikletlerime bakım bile yaptırmadım.

OR Bisiklet, Kaçkar ortaklarından Aydın OR'un salgın döneminde açılan yeni yeridir.

Kendisini ve eski ortakları Kaçkar Bisiklet Yusuf Kartar'ı, Bisiklet Sepeti Serkan Yazıcı'yı üçü Ortaköy'ün ara sokaklarından birinde Kaçkar bisiklet'i kurduklarından beri tanırım.
O zamandan beri de bu üç dükkan dışından çok az alışverişim oldu, hatta başka yerde bisikletlerime bakım bile yaptırmadım.
bu yorumu ilk sorduğumda yazsaydınız pedalşör araştırmak zorunda kalmazdım😀😀😀

Az önce biologic korna siparişi verdim, fiyatı iyiydi. Biraz aksak olsa da ilgileniyorlar kargolanacak 🙏🏻👍🏻

Son düzenleme:
Ürünler ve fiyatları konusunda bişey diyemem ama teknik konularda gayet iyidir OR bisiklet Aydın abi

Geri