Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Orijinal Stanley termos nasıl anlaşılır?

oguz169

Forum Demirbaşı
Tepki
460
İsim
OGUZHAN
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar. Stanley marka termos almak istiyorum fakat bir türlü orjinalliğinden emin olamadım,birde sizlere danışayım istedim. 1.9lt lik termoslarindan bir süredir araştırıyorum ve cok farkli fiyatlara rastliyorum. 150tl ve 350tl olarak değişiyor. 150tl lik olanı satan kişiye sorduğumda "orjinal ürün, üretimi cin amerikada vs zaten üretilmiyor artik" cevabını aldım. Sahtesi varmi onuda bilmiyorum. Sizlerde bu termoslardan varmi memnunmusunuz? Üretimi sizde de çin mi?

Scudo
Bu ürünün piyasada çokça sahtesi olmakla birlikte orijinalliği için satış temsilcisinden Emsal bir Karekod örneği ve ürün numarası talep edersiniz başka şekilde satın almadan veya test etmeden durumu öğrenmeniz mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: emrahb
@Bisiklet Muptelasi
Ben dün aldim stanley advanced 0.75 ml olandan . Altinda karekodu olan seri numarasi olan bi urun ama nasil emin olucam orjinal olup olmadigindan hala anlamis degilim. Bilgisi olan varsa benimde ihtiyacim var bu bilgiye

(link) Güvendiğim birisinden tavsiye üzerine bu web sitesine bir bakın isterseniz ?

Kutup ayisi resmi temsilcileri zaten orasi guvenlidir muhtemelen bencede ama ben baska bi yerden aldim altinda seri nosu olmasina ragmen orjinalmi bilmiyorum. Gepir .com diye bi site var oraya kodu girdim çince yazilar cikti. Sanirim orda uretilmis . Orjinalmi degilmi anlayamadim henuz. Sicak soguk su koyarak dedikleri gibi 24 saat tutup tutmadigini anlamaya calisicam baska turlu anlamanin yolu yoksa. Varmi bi onerisi olan arkadaslar nasi anlasilir baska

Kutupayisi.com' a sordum bugün stanley marka ürünlerinin üretim yeri nere diye şöyle demişler;
Merhaba,
Ürünlerin menşei U.S.A, üretim yeri Çin'dir.
Saygılarımızla

Ürünün Çinde üretilmiş olması malumunuz,orjinal olmadığı anlamına gelmiyor.Ben 1 lt.kapasiteli klasik modelini satın aldım geçen ay. Sıcak suyu 24 saat,soğuk suyu 48 saat muhafaza edebiliyor mu diye test ettim,sonuç kitapçığında yazdığı gibi çıktı. Zaten 1 lt.kapasitesi olmasına rağmen 2 lt.lik bir termos görünümüne sahip. Bunun nedeni çift çelik kaplamaya sahip olması.Bu saydıklarımı karşılıyorsa ürününüz zaten orjinaldir merak etmeyin.

1 ay önce 1,9 lt sini 240 tl ye aldım. Kutupayısı distribütörlüğünde Ankara ulus da bir avcılık mağazasından aldım. 10 saat test ettim sıcak tuttu. Ama sanırım 24 saat tutmayacak gibi.

Artık Çin'de üretilmeyen bir şey yok. Çin dünyanın bütün mallarını üretiyor. Şaka değil gerçek.

@Devilsbutcher

bende ankaradan bi yerden dün getirttim . sıcak ve soğuğu 20 saat , buzlu suyu 90 saat koruduğu yazıyor kağıdında . bugün saat 14.00 de normal suyun içine buz parçaları attım 1 saat sonra baktım buzlar erimişti. su normaldi ondandır diye düşündüm ve kapadım kapağını hemen. an itibariyle hala kapalı duruyor. bende gece 02.00 da açıp önce soğuk testini ve sonrada sıcak su koyup 12 saat sıcak testi yapıcam. ama banada pek 24 saat muhafaza edicek gibi gelmedi.

Bide bisikletin ön kısmına koyucaz onu güneşe maruz kalacak. o zaman dahada dayanıksız olur gibime geliyo :(

@Serkan Mıstınoğlu

malesef ingilizcemiz yok . şayet anlayan biri varsa veya siz anladıysanız nelere dikkat etmemiz gerektiğini ve nasıl anlamamız gerektiğini tercüme etseniz de bu konuyu okuyan tüm insanlar bilgilense çok makbule geçer .

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Kendi sitesine üye oldum sepete bir tane ürün ekledim adres için ayarlarda adresi ekledim de bazı seçenekler var ülke adları Türkiye yok ben yinede sepete gidip ödeme kısmına geldim oradan adresi seçtim adres gözüküyor altta yine city ve ülke var Türkiye yine yok rastgele seçtim ödeme kısmına geçti fakat ödemeyi kart ile yaptığımız taktirde kayıtlı olan adrese yollarlarmı bilmiyorum destek maili atmak lazım durumu. Ödeme kısmına gelince kayıtlı fatura adresimiz çıkıyor altta şehir ülkeden rastgele seçince ödemeye devam edebiliyoruz ödeme yaptığımız taktirde kayıtlı fatura adresimize gönderim yapıyormusunuz diye sormak lazım ama ingilizcemiz yok eğer evet gönderim yapılıyor diye yanıt gelirse en iyisi kendi sitesinden almak olur.

Simdi biz orijinal bir termos alsak. Birebir herseyi ayni 10 tane taklidini yapsak kare kod seri no vs. Bu taklitleri orjinalden ayiran ne olacak.?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Decsan hocam bi baktım da amazona. 150tl civarina denk geliyor 35dolar. Daha önce buradan siparis vermedim ben bunun gümrüğü vs birseyi olur mu biliyorsaniz yardımcı olabilirmisiniz

Biraz daha inceledim de 57dolar tutuyor nakliye vs derken malesef :)

Dosyalar

• Screenshot_2018-05-05-10-25-30.png
    Screenshot_2018-05-05-10-25-30.png
    8,4 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: Decsan
@oguz169

Yurtdışından 26 dolar üzerinde yüzde 18 vergi kesiliyor. (Kargo fiyatı hariç) bunlarıda ekleyince 268 tl gibi bir fiyat çıkıyor şuanki kurdan. Ben 1 ay önce 240 a aldım ve 2 sene distribütör garantili.

@emrahb

Hocam ben etrafını sardım siyah bir köpük ile. Bisikletin ön sepete koyuyorum çok sıkıntı olmuyor. Sıcak su ile denedim dediğim gibi 10 saate yakın sıcak tuttu. Ama 24 saat zor duruyor.

• Beğen
@oguz169
Acelesi yoksa takip edin fiyat 21 küsür bile oldu yanlış hatırlamıyorsam..
Amazon kendisi satıcı ise ki sizin seçtiğiniz öyle tüm vergileri başta keser ve kapınıza gelir
Doğru hatırlıyorum bakın
(link)

@oguz169

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Ben dolar 3 tl iken hem kendime hem de arkadaşım için birer adet "Stanley one hand thermos mug" satın almıştım. Yaklaşık yarım litrelik bir el termosu termos çeşidi. Fiyatı sanırım 18 dolar civarıydı. İki tanesi 36 dolara gelmişti. O zamanlar gümrük vergisi de 75 euro'ydu ve nakliye ücreti olarak da yanlış hatırlamıyorsam 9 dolar almıştı Amazon..

Neyse biraz karışık yazdım. Özetlersek iki tane termosu 45 dolara almıştım ve sapasağlam bir kutuda, sıfır poşeti içerisinde, el değmemiş bir vaziyette ayağıma kadar gelmişti. O esnada TR'de malum dükkanda o termosun adet fiyatı 130 lira mıydı neydi. Ben neredeyse tekinin fiyatına iki tane termos almış oldum. Hala da kullanırım, sapasağlam ve orijinalliğinden zerre şüphem yok.

O yüzden siz de Amazon'dan alın diyeceğim ama hem gümrük tarifesi, hem de dolar kuru çok değişti.. Hal böyle olunca bir şey diyemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@Devilsbutcher

ben suluk yerine koymayı düşünüyorum. oraya o şekilde koyunca su soğur diye düşünüyorum. bu arada üst mesajda yazmıştım . normal su doldurup içine buz parçaları atmıştım. buzlar su normal ılık olduğu için eridi ve su soğumuş oldu. 23 saat sonra açtım su soğuktu boğazımı acıttı soğuğu. bendeki termos işe yaradı ama işte yolda sürekli güneş vurcak üstüne . o zaman ne kadar dayanır bilemiyorum . bi çözüm bulmalı ama ne :)

yurdısı sitelerden hiç alısveriş yapmadım. stanley advanture vacuum 0.75 ml olan termosu ankarada bi yerden 3 gün önce 160 tl ye getirttim kargo dahil. aynısını amazon tarzı yerlerden alsam kaça alırdım kargo dahil an itibariyle acaba

@emrahb

Soğuk sıvıyı soğuk tutmak daha kolay. Ben soğuk da hiç demedim. Sıcak da ise 10 saate kadar tuttu. 1.6 lt sini içtim. O zaman sıcaktı. Kalan 0.3 lt sini de 2 saat Sonra içmek için baktığımda soğumuştu. Belki ağzına kadar dolu olsa yine sıcak olacaktı ama sıvı azalınca soğuması daha kolay oldu sanırım.

0.75 ml modeli pahalıya gelmiş sanki. Ama yurt dışından da alsaydınız aynı fiyatlara gelir. Sebebi yüksek döviz kuru ve vergiler.

• Beğen
Geri