Scudo Sports

orionun gidon çapı?

Onur Kula

Forum Bağımlısı
Tepki
797
İsim
Onur Kula
Bisiklet
Specialized
2005 model bianchi orionumun gidon çapını bilmiyorum ve internetten yeni bir gidon alacağım almayı düşünüyorum,bu gidonun çapı 25.4 mm . Orionunkini bilen varsa bi zahmet...

Scudo
25,4 olmalı. Henüz daha kalın gidon kullanan bir Bianchi, Salcano vs modeli görmedim. (2004 model olan Orion'un ki de zaten 25,4 mm.)

@HaliliOzturk

halil abi bende bi orion gordum de bole lacıvert siyah 350 ytl cıvarı dedi modeli hakkında bi bilgi varmı abi bide orionlar kac kg?:rolleyes:

Orion'ların gördüğüm tüm modelleri polisajlı aluminyum üzeri vernik atılmış. Yani lacivertini hiç görmedim / duymadım. Belki de vardır tabi...
Kilosunu bilemeyeceğim, ama çok hafif değiller :)

valla ben gordum renklerine hasta oldum :D 15kg varmıdır ? fiyatıda uygun sayılır alıım diom ama :rolleyes:

bisikletin fiyatı 540 mis ben 340 anlamıstım :S moralim bozuldu yaw:mad: :boese157: :boese157: :boese157:

@Condor

Eskişehirde 440 ytl sıfır.Ben de geçen sene İzmitten 380'e almıştım.Zaten 380 olduğu için almıştım.Orion şimdilik idare ediyor ama pek iyi olduğunu söyleyemem ve 15-16 kg vardır.

2007 modellerinden en iyisi ultra hem ucuz hende fazla kötü değil

arkdlsr mrb ben 2. el orıon arıyom bana yardmcı olabılck varmı veya bıldgnz satn kısı varmıydı

Geri