Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Dostlar konsolu da oyunu da heralde bi 10 sene kadar olmuştu bırakalı. Yeniden girsem diye düşünüyorum ama her şey olağanüstü hızlı değişmiş, gelişmiş, çeşitlenmiş.

Bellek, cd'li, slim, pro vs bir sürü seçenek var. kararsız kaldım. En pahalısı en iyisidir diyerek almadım çünkü orta halli kullanacağım, bana ne fazla gelir ne eksik kalır bilemedim. rica etsem bana yardımcı olur musunuz?

xbox mı, ps5 mi?

Ağırlıklı spor oyunları, call of duty vs biraz da vurdulu kırdılı bir şeyler oynarım. :)
oyun çeşitliliği, yedek kol gibi ekstralara ulaşım, bozulursa tamir imkanı daha iyi bir şey önerirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.
Bende PS5 var disksiz çok memnunum, zaten artık pek cdli oyun almıyorum genelde de ps plus deluxe ile indiriyorum çoğu oyunu, aldıktan sonra 1 tb ssd alıp kendim taktım cihaza, garantiyi bozmuyor bu işlem. Yeni dualsense çok başarılı gerçekten, oyundan alınan keyfi ciddi olarak arttırıyor

• Beğen
Tepkiler: Mazm
Scudo
@SerdarCYCoo2Bursa (link) Türkçe için buradan yapmışız arkadaş dedi.

Ayrıca forumdaki bilgisayar kullanıcılarına bir şey sorayım. Bu klavye ve mouse u da altına alan geniş tabanlı mouse padler den öneriniz var mı? Masayı kendimiz yaparken ahşabın dokusu görünsün diye olabildiğince az cila işlemi uygulamıştık. Klavyeden dışarı taşan avuç kısmım ve bilek kısmımın ahşaba temas ettiği yüzeyde terden olsa gerek belirli süre sonra iz olmaya başladı. Keza 1-2 yerde de sıcak bardak koymamdan kaynaklı izleri çıkmış. Ekstra olarak yeni telefonlar sağ olsun kamera yüzeyleri ilk temas eden nokta bu ve bunun gibi kullanım için XXL tipi mousepadlerden almayı düşünüyorum acaba önerisi olan var mı? Hali hazırda vaktiyle set olarak aldığım g300s ve onun mouse padi var.
(link) bu ürünü gördüm fiyat olarak boyutuna göre makul geldi. Aklıma takılan tarafı ise keçe olması kaşındırır mı?
Ayrıca (link) ürününü gördüm farklı öneriler de açığım.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Dostlar konsolu da oyunu da heralde bi 10 sene kadar olmuştu bırakalı. Yeniden girsem diye düşünüyorum ama her şey olağanüstü hızlı değişmiş, gelişmiş, çeşitlenmiş.

Bellek, cd'li, slim, pro vs bir sürü seçenek var. kararsız kaldım. En pahalısı en iyisidir diyerek almadım çünkü orta halli kullanacağım, bana ne fazla gelir ne eksik kalır bilemedim. rica etsem bana yardımcı olur musunuz?

xbox mı, ps5 mi?

Ağırlıklı spor oyunları, call of duty vs biraz da vurdulu kırdılı bir şeyler oynarım. :)
oyun çeşitliliği, yedek kol gibi ekstralara ulaşım, bozulursa tamir imkanı daha iyi bir şey önerirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.
Biraz daha bekleyebilirsen ps5 pro çıkacak.

Size bu oyunu öneririm.Bana göre çok güzel bir oyun.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Scyleia ve makaram
Hatta şöyle de bir yenilik oldu elimle birlikte artık disk drive PS5 gövdesine ayrıca takılan bir parça haline geldi, yani disksiz de alsanız ps5slimi sonradan disk okuyucu ekleyebilirsiniz.

Biraz daha bekleyebilirsen ps5 pro çıkacak.

Hocam ben çok pro değilim sanırım, gerek var mı emin olamıyorum. Sonrasında da slime gelmiş konu xatne, prp sizin de görüşünüz gecikecek diye.

Genel kanı ps5, o nedenle xbox'ı eledim. Ben düz ps5'den devam :)
Bende PS5 var disksiz çok memnunum, zaten artık pek cdli oyun almıyorum genelde de ps plus deluxe ile indiriyorum çoğu oyunu, aldıktan sonra 1 tb ssd alıp kendim taktım cihaza, garantiyi bozmuyor bu işlem. Yeni dualsense çok başarılı gerçekten, oyundan alınan keyfi ciddi olarak arttırıyor
Eyvallah hocam, teşekkür ediyorum. Fikkate alacağım.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Deadspace ReMake'i tavsiye ederim. Gerçekten çok keyifli(korkutucu) bir oyun severek(tırsarak) oynadım. No Man Sky'ı yakında başlamayı düşünüyorum. Şuan Deadspace doyamadım bir kere daha oynamaya başladım.

@MakRo
Üyeliğim henüz yeni link paylaşamıyorum. KLASSE PRO diye aratırsanız amazonda var güzel mousepaddir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Son zamanlarda snowrunner ve one shot'a çok sardım. Özellikle one shot aşırı hoşuma gitti. Niko ile birlikte bulmacalar çözmek, Niko'yla uğraşmak çok zevkli.

@MakRo
Üyeliğim henüz yeni link paylaşamıyorum. KLASSE PRO diye aratırsanız amazonda var güzel mousepaddir.
Teşekkür ederim, ilgili soruyu sorduktan sonra bakınırken önüme çıktı ve ertesi günü aldım. İşlerden anca bugün kullanma fırsatına eriştim hem uygun fiyatlı hem de performans olarak beklediğimin üzerinde çıktı. Ürün 90x40cm boyutlarında aldığımda 260 liraydı şuan 294 lira olmuş, tam bir fiyat performans ürünü.
(link)

• Beğen
Tepkiler: SneeX
Teşekkür ederim, ilgili soruyu sorduktan sonra bakınırken önüme çıktı ve ertesi günü aldım. İşlerden anca bugün kullanma fırsatına eriştim hem uygun fiyatlı hem de performans olarak beklediğimin üzerinde çıktı. Ürün 90x40cm boyutlarında aldığımda 260 liraydı şuan 294 lira olmuş, tam bir fiyat performans ürünü.

Güzel günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@makaram Bugün ilk defa kahverengi anahtarlı klavye denedim. Tam istediğim gibi. Mekanikte membran klavye hissiyatı. Tuş strokunu tarif etmem gerekirse: Yarısına kadar bastıkça sertleşiyor, eşiğe ulaştıktan sonra kuvvet azalıyor. Mavinin click sesi olmayanı diyebilirim. Elimdeki kırmızılıyı (Corsair k65) satmaya karar verdim. Kırmızı dümdüz iniyor, geribildirim hissi yok.

Şöyle bir fırsat sunmuş Epic. İyi oyun olduğu söyleniyor.

Plague Tale: Innocence
(link)
EpicGames 250 ₺ lik Oyun Bedava

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Şöyle bir fırsat sunmuş Epic. İyi oyun olduğu söyleniyor.

Plague Tale: Innocence
(link)
EpicGames 250 ₺ lik Oyun Bedava

bunun 2 sini oynadım ben. Harika grafikleri var. Fakat açık dünya gibi bir oyunda oyunun sana görev için belirlediği alanların dışına çıkamıyorsun. Ufacık taşın üzerinden seni ileriye geçirmiyor. Senaryo oyunu sevenlere tavsiye edebilirim belki. Benim için hayal kırıklığı oldu. 1. oyunu oynamadım hiç.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve specific
@SerdarCYCoo2Bursa Türkçe için buradan yapmışız arkadaş dedi.

Ayrıca forumdaki bilgisayar kullanıcılarına bir şey sorayım. Bu klavye ve mouse u da altına alan geniş tabanlı mouse padler den öneriniz var mı? Masayı kendimiz yaparken ahşabın dokusu görünsün diye olabildiğince az cila işlemi uygulamıştık. Klavyeden dışarı taşan avuç kısmım ve bilek kısmımın ahşaba temas ettiği yüzeyde terden olsa gerek belirli süre sonra iz olmaya başladı. Keza 1-2 yerde de sıcak bardak koymamdan kaynaklı izleri çıkmış. Ekstra olarak yeni telefonlar sağ olsun kamera yüzeyleri ilk temas eden nokta bu ve bunun gibi kullanım için XXL tipi mousepadlerden almayı düşünüyorum acaba önerisi olan var mı? Hali hazırda vaktiyle set olarak aldığım g300s ve onun mouse padi var.
bu ürünü gördüm fiyat olarak boyutuna göre makul geldi. Aklıma takılan tarafı ise keçe olması kaşındırır mı?
Hocam selamlar. Yaklaşık 1,5 yıldır hem işte hem evde 90x40 olan mousepad’i kullanıyorum. Link için üyeliğim yeterli değilmiş. Ürünün ekran görüntüsünü şöyle atabilirim.

Link niyetine:
IMG_2801.pngFotoğrafı da şöyle ekleyebilirim. IMG_2800.jpeg

Kaç senedir kullanıyorum hatırlamıyorum bile. Şu konuya bakmadan önce mouse pad kullandığımı bile hatırlamıyordum.
(link)

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve mnurbulut
Geri