mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.015
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
wattpad
wattpad
Gerçekten çok iyi bu arada, can sıkıntısından birkaç kez bitirdim, hatta bazı bosslara no hit yapmaya başlamıştımson zamanlar da oynadığım en sağlam oyunlardan biri diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin çok başarılı
geçen yaz bitirdim bunu hala tadı damağımda Shogunı izleyin bunu bitirince mutlakason zamanlar da oynadığım en sağlam oyunlardan biri diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin çok başarılı
tek olsa yine iyi Rammstein da var. Bugün yakın zamandaki metal müzik konserlerine bakarken önüme çıktı. Mazallah köpük falan atan makine çıkar önlerine"Dedeciğim! Sakın Roblox.com'a girme! Orada LGBT'lerin yaptığı oyunlar var. Oynayanlar gay, oynatanlar lezzo..."
Mataramasuko!diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin
ben bunu bi deneyeyimson zamanlar da oynadığım en sağlam oyunlardan biri diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin çok başarılı
bayağı iyi hocamben bunu bi deneyeyim
3-4 yıl kadar oynamıştım, hala o dönemdeki boşluğu ve sürekli oyun oynamayı çok özlüyorum. hala kesintisiz boş kalabilsem, bi hafta bile olsa sıfırdan başlayıp oynasam diye içimden çok geçiriyorum. sorunuzun yanıtı ise, hayır. en azından Türkiyede demosu doğrudan Metin2 olarak geldi ve onun ardından canlıya geçti.Cehaletimi mazur görün. Bu Metin2 oyununun Metin1 olanı da var mıydı? Bir önceki versiyonu çok sevilince ikincisi yapılmış gibi yani...
cs 2 güzel fakat hileler yüzünden oynanmıyor 5 ay oldu bırakalı sırf hile yüzünden bıraktım illah ettirdiler hile çözülmediği sürece ben yokum oynamamFps
Cihaz iyi ise arena brekout
Oyun pc de ise cs2
Dusuk sistemli mobilse adina tam hatilamiyom seneler once oynadiğim fps Oyunu poly war
Cihaz ortalama veya iyise blod mena strike
Ve standof
Pc iyise veya konsol varsa kesinlikle rdr ve elden ring
Butun valve oyunlarında malesef ustun liglerde cok fazla hile varcs 2 güzel fakat hileler yüzünden oynanmıyor 5 ay oldu bırakalı sırf hile yüzünden bıraktım illah ettirdiler hile çözülmediği sürece ben yokum oynamam
çok bekledim bu oyunu fakat sistem sömürüyor gereğinden fazla low ayarlarda oynayabiliyorum ama o zaman da grafik çok kötü oluyorAlan Wake 2 oyunu güzel bir oyun.Gerilim,macera,dram mevcut.
Bu çok sinir bozucu bir şey bu arada. Aynısını Mount&Blade Bannerlord'da da yaşıyorum. Pcnin en azından orta-yüksekte oynatması gereken oyunu çok düşük ayarda oynamak zorunda kalıyorumçok bekledim bu oyunu fakat sistem sömürüyor gereğinden fazla low ayarlarda oynayabiliyorum ama o zaman da grafik çok kötü oluyor
PS deluxede 2.5saat ücretsiz full sürüm kullanım hakkı varmış, vakit olursa bakayım, teşekkürlerAlan Wake 2 oyunu güzel bir oyun.Gerilim,macera,dram mevcut.