Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
son zamanlar da oynadığım en sağlam oyunlardan biri diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin çok başarılı :)
Gerçekten çok iyi bu arada, can sıkıntısından birkaç kez bitirdim, hatta bazı bosslara no hit yapmaya başlamıştım :D

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
son zamanlar da oynadığım en sağlam oyunlardan biri diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin çok başarılı :)
geçen yaz bitirdim bunu hala tadı damağımda :D Shogunı izleyin bunu bitirince mutlaka

"Dedeciğim! Sakın Roblox.com'a girme! Orada LGBT'lerin yaptığı oyunlar var. Oynayanlar gay, oynatanlar lezzo..."
tek olsa yine iyi Rammstein da var. Bugün yakın zamandaki metal müzik konserlerine bakarken önüme çıktı. Mazallah köpük falan atan makine çıkar önlerine

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin
Mataramasuko!
Çok susadım, bir bardak su verir misin?

Oramakoma Buramako!
Şiddetten hoşlanmıyorum, mevzuyu konuşarak çözelim...

Bonus zeka sorusu: Taşıma suyla neden değirmen dönmez?

Çünkü Taşimasu bir Japon çocuğudur...

ben bunu bi deneyeyim :)

E devleti hacklettirip, instagramı erişime kapattığını sanan hükümetten böyle şeyler beklerim.. neticede ekonomiyi , eğitimi düzeltecek halleri yok..

Tek bildiğim ve geçmiş zaman oynadığım tek oyun: metin2

Cehaletimi mazur görün. Bu Metin2 oyununun Metin1 olanı da var mıydı? Bir önceki versiyonu çok sevilince ikincisi yapılmış gibi yani... :)

• Beğen
Tepkiler: templeos
Cehaletimi mazur görün. Bu Metin2 oyununun Metin1 olanı da var mıydı? Bir önceki versiyonu çok sevilince ikincisi yapılmış gibi yani... :)
3-4 yıl kadar oynamıştım, hala o dönemdeki boşluğu ve sürekli oyun oynamayı çok özlüyorum. hala kesintisiz boş kalabilsem, bi hafta bile olsa sıfırdan başlayıp oynasam diye içimden çok geçiriyorum. sorunuzun yanıtı ise, hayır. en azından Türkiyede demosu doğrudan Metin2 olarak geldi ve onun ardından canlıya geçti.

Fps
Cihaz iyi ise arena brekout
Oyun pc de ise cs2
Dusuk sistemli mobilse adina tam hatilamiyom seneler once oynadiğim fps Oyunu poly war
Cihaz ortalama veya iyise blod mena strike
Ve standof
Pc iyise veya konsol varsa kesinlikle rdr ve elden ring

Fps
Cihaz iyi ise arena brekout
Oyun pc de ise cs2
Dusuk sistemli mobilse adina tam hatilamiyom seneler once oynadiğim fps Oyunu poly war
Cihaz ortalama veya iyise blod mena strike
Ve standof
Pc iyise veya konsol varsa kesinlikle rdr ve elden ring
cs 2 güzel fakat hileler yüzünden oynanmıyor 5 ay oldu bırakalı sırf hile yüzünden bıraktım illah ettirdiler hile çözülmediği sürece ben yokum oynamam

cs 2 güzel fakat hileler yüzünden oynanmıyor 5 ay oldu bırakalı sırf hile yüzünden bıraktım illah ettirdiler hile çözülmediği sürece ben yokum oynamam
Butun valve oyunlarında malesef ustun liglerde cok fazla hile var

Alan Wake 2 oyunu güzel bir oyun.Gerilim,macera,dram mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Anonim ve ATALAY16
çok bekledim bu oyunu fakat sistem sömürüyor gereğinden fazla low ayarlarda oynayabiliyorum ama o zaman da grafik çok kötü oluyor

• Beğen
Tepkiler: MaxEmre
çok bekledim bu oyunu fakat sistem sömürüyor gereğinden fazla low ayarlarda oynayabiliyorum ama o zaman da grafik çok kötü oluyor
Bu çok sinir bozucu bir şey bu arada. Aynısını Mount&Blade Bannerlord'da da yaşıyorum. Pcnin en azından orta-yüksekte oynatması gereken oyunu çok düşük ayarda oynamak zorunda kalıyorum

PS deluxede 2.5saat ücretsiz full sürüm kullanım hakkı varmış, vakit olursa bakayım, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MaxEmre
Şu alttaki oyunlardan oynamadıklarınız varsa kesinlikle demeli, en azından bir kaç saat şans vermelisiniz.

Elden Ring (inanılmaz bambaşka bir hayal dünyasına sokar sizi)
Red Dead Redemption 2 (Muhteşem duygusal film tadında bir hikaye, süper gerçekçi bir dünya)
Witcher 3 Wild Hunt + DLC'lerinin ikisi de müthiş. (Olağanüstü fantastik bir dünya, her noktası yağlı boya tablo ve müthiş fantastik hikaye).
Ciber Punk 2077 (Çok söze gerek yok, son yamaları ile tam olmuş)
Mortal Kombat 1 (Dövüş severler iki kumanda ile ailecek çok eğlenceli)
Uncharted (Türkçe dublaj, çok iyi bir hikaye, film tadında)
Last of Us (O kadar iyi ki dizisi bile çok iyi)
Assassin's Creed Odyssey (A.C. serisinin günümüzdeki en iyisi)
Elder Scrools Skyrim (EFSANE)
Half Life 2 (Tüm bölümler EFSANE Hala çok iyi. Akıyor ya oyun)
Portal 1 ve Portal 2 (Deha oyun, hiç sıkmayan müthiş bulmacalı dünyası)
Shadow of Mordor (Lord Of The Ring sevenler, kaçırmayın)
Shadow of War (Aynı şekilde Yüzüklerin efendisini sevenler kaçırmasın).
Spiderman Remastered (PC ye oldukça iyi aktarılmış)
Rise of The Tomb Raider (Bence çok güzeldi).

Geri