Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Commandos Origins'in çıkmasına az kaldı. Uykusuz geceler beni bekliyor .Sabaha kadar oynayacağım :))

Scudo
Commandos Origins'in çıkmasına az kaldı. Uykusuz geceler beni bekliyor .Sabaha kadar oynayacağım :))
Demosu gelmiş oynayabilirsin şu an

PS5 için bi aparat aldım normal bluetooth kulaklığı bağlayabiliyorum artık öneririm, indirimle 30usdnin altına indiği için tr siparişi mümkün şu an
(link)

Demosu gelmiş oynayabilirsin şu an

PS5 için bi aparat aldım normal bluetooth kulaklığı bağlayabiliyorum artık öneririm, indirimle 30usdnin altına indiği için tr siparişi mümkün şu an
(link)
Demosunu oynadım.Eski Commandos ruhu aynen devam ediyor.

Pokemon go oynayan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Engineerserkan
Red Dead Redemtion 2 oynuyorum şu ara ps de Şu beyaz arap atını elimden kaçırdım 2 saat aradım bulamadım. Tekrar yakalayamazsam ne yapmam gerekir çıkarmak için?

COD MW 3'ü genelde çok beğenmiyorlardı, geçen bitirdim biraz ters oldu ama devamında 2'yi oynamaya başladım, gerçekten 2 harika olmuş, senaryo tempo vs harika. Bu bitsin 1e başlıycam :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
COD MW 3'ü genelde çok beğenmiyorlardı, geçen bitirdim biraz ters oldu ama devamında 2'yi oynamaya başladım, gerçekten 2 harika olmuş, senaryo tempo vs harika. Bu bitsin 1e başlıycam :D
Ben serinin en iyisinin COD II olduğunu düşünüyorum.

COD bahsi gelmişken söylemeden geçemeyeceğim (biraz spoiler gibi de olacak sizin için); sadece COD serisinin değil muhtemelen tüm oyun dünyası hikayelerinin en dramatik kesiti de Shepherd şerefsizinin MW2’de Task Force 141’e ihanetidir bence :(

1) Mario odyssey
2) Mario wonders
3) Mario 3D lands
4) Mario 3D worlds
5) Mario U deluxe

rdr 2 indirdim gamepasste 154 tl ye düşmüş görünce. bakalım övüldüğü kadar var mı?

rdr 2 indirdim gamepasste 154 tl ye düşmüş görünce. bakalım övüldüğü kadar var mı?
çok yavaş ilerliyor, ilk bölümde bıraktım bi ara tekrar deniycem

• Beğen
Tepkiler: dalanper
Red Dead Redemtion 2 oynuyorum şu ara ps de Şu beyaz arap atını elimden kaçırdım 2 saat aradım bulamadım. Tekrar yakalayamazsam ne yapmam gerekir çıkarmak için?
O ata çok odaklanmayın, daha heybetli ve güzel atlar var. Ayrıca hızlı gidiyor sanılıyor ama hikayeyi etkileyebilecek hiçbir etkisi yok. Ben siyah-beyaz ineği andıran heybetli bir at satın alıp onu geliştirmiştim. Beyaz atı da buldum, kullandım ama atın ufak olması gözüme battığı için ahırda bıraktım, kullanmadım. Aradan bir süre geçsin, bulunacağı bölgeye tekrar gidin bakın. Geri dönecektir oraya.
RDR2, Wolfenstein gibi hurraaa aksiyona dal oyunu değil. Bence olmaması da çok doğal. Ağır oynanmasının bir nedeni var, detay görmenizi istiyorlar. Hatta detay gördüğünüz her manzara, eşya, npc, aksiyon aslında Amerikan tarihinde yaşanmış olayların betimlemeleriyle dolu. Çok detay manyağı biriyseniz, oyuncuların %99'unun gözünden kaçmış veya farkedilmemiş olaylarını (link)ndan izleyebilirsiniz. Halen yeni gizem çözülme videoları da gelmeye devam ediyor. Türkiye'den de bazı kullanıcıların çözülen gizemlere katkıda bulunduğu oluyor.

Bu arada, o kanalı izlemeden çözdüğüm bazı yan hikayeler var. Kesinlikle atla sağa sola koşturup görülebilecek detaylar değil. Hatta, spoiler olmasın ama yürüyerek gezmeyecekseniz, bulamayacağınız yan hikayede bulunması istenen objeler var. 1000 saat harcasanız, karış karış gezseniz yine 10 tanesini anca keşfedersiniz. Ben oyunu bitireli 2 sene oldu. Halen silmedim ve ara ara girer oynarım. Online modu gördüğüm en film gibi moda sahip oyun olabilir...

Oyunu, oynamak için değil, hikayeyi yaşamak için odaklanırsanız, sıkılmazsınız. Gerçek hayattan her kesit bulunabilir.

Oyunda konu ilerledikçe o yavaşlık, yavaşlık olmaktan öyle bir çıkıyor ki, siz yeter ki parmaklarınızı o tuşlara ve oynanabilirliğe tam olarak alıştırın. Aslında oyun yavaş değil, olması gereken gerçekçi hıza kavuşuyor. Gerçekçiliği yüzünden tam aksiyon oyunlarından ayrılıyor. Oyun sizi müthiş duygular içine sokmak, ama bunu yaparken sanki orada gerçekten vakit geçirmişsiniz, yaşamışsınız hissine de sokmak istiyor. Bu oyunun aynı zamanda iyi bir Western film kadar kaliteli hikayesi var.
Bence bu oyuna en kısa sürede uzun süreli bir şans verin. Tamam hepi topu bir oyun. Yani olmasa ne zararı olur da denilebilir amaaaaa bence dünyanın en iyi oyunlarından birisini pişman olacak kadar kaçırmak üzeresiniz.

ps duals sense edge kullanan var mı aramızda?

Edge muazzam bir şey gibi duruyor ya parası da kullanımı da. Videolarda vs. çok iyiydi
Ben de beğendim ama almaya değer mi kullanan birisine sormak istiyorum, elimde tek dualsense olsa düşünmeden alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Y. B. Tekin
Geri