Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Cities Skylines 17,99'dan 1,79'a düşmüş, baya iyi indirim hemen yapıştırdım. rFactor 2 29,99'dan 5,99'a, WRC4 9,99'dan 0,99'a düşmüş. ETS2 serisinde ve DLC'lerinde de fix %60 gibi bi indirim var sanırım. İyi ya genel olarak benim hoşuma gitti indirimler :)

Scudo
Ben steam para birimini dolara çevirdiğinden beri oyun satın almıyorum. Yıllardır bir ara oynarım diye aldığım oyunların hepsi kütüphanede boş boş duruyor. Ortaokuldan beri beklediğim Baldur's Gate 3'ü bile tamamlayamadım daha. O sebeple yeni oyun satın almayı düşünmüyorum uzun bir süre.

Birkaç gün önce abim brotato aldı, beraber oynuyoruz. Bir yumurtamsı patates adam var, bazı görevler tamamlandıkça yeni karakterler geliyor, farklı tür silahlarla belirli sürelerde 20/sonsuz tur tamamlayıp seviyeler ilerlettiriyor. Eğlenceli geldi.
👆 Bu "Brotato" Epic Games'de 5 Aralık akşamına kadar başvuranlara ücretsiz: (link)

1732883500802.png

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Bedavadan biraz pahalıymış zaten

Steam zorunluluk değil ya da epic. Bazı online oyunlar hariç internet aleminde oyunlar bulunabiliyor. Bazı topluluklar var oyunları kıran ve internete yükleyen. Torrent olur direkt olur farketmez.

(link)
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Birkaç gün önce abim brotato aldı, beraber oynuyoruz. Bir yumurtamsı patates adam var, bazı görevler tamamlandıkça yeni karakterler geliyor, farklı tür silahlarla belirli sürelerde 20/sonsuz tur tamamlayıp seviyeler ilerlettiriyor. Eğlenceli geldi.

Şu an bu oyun Epic Games'de ücretsiz. 5 Aralık'a kadar.

Klasik arcade oyunu olan Snow Bros'un 30.yılına özel hazırlanmış versiyonu olan Snow Bros Wonderland çıktı. (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Counter strike 1.5 varsa beni yazın kesin gelirim :D

Geri