Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pahalı kameralar yerine cep telefonu tutucu?

10binlik 15binlik powerbanklardan alırsanız kayıt süresi epey artabilir ama sürekli kayıt telefonu olumsuz etkiler mi onu da bi araştırın isterseniz

Scudo
telefonun görüş açısı çok dar oluyor gopro ve xiaomi yi ye kıyasla ben de bir xiaomi yi siparişi vermiştim kardeşim için ve bir tane de fazladan vermiştik. Fazla olanı kullanıp kullanmayacağımız belli değil satın almak istersen haberim olsun :)

@soneryen
Aa anladım teşekkürler ben o aparatı kaska monte etmiştim bi bakayım

Yalnız nasıl bağlıyorsunuz anlayamadım abi

Konu 2015 de açilmış ama suan gorenler icin soruyorum ben daha çok atlama zıplama merdiven inme gibi freeride dh alanlarıda kullanıyorum bisikletimi bana uyar mı göğüse takmak yoksa go pro şartmı

@undefined anladığım kadarı ile telefonmu gopro mu diye soruyorsun ? bisiklet ile video çekimlerinde görüntü sabitleyicisi olan bir kamera şarttır yoksa çok sallantılı titreşimli videolar elde edersin bu videolarıda izleyene zevk vermez görüntü sabitleyicisi olan gopro markasında ben gopro kullandığım için bu markadan örnek vereyim gopro 7 ve sonrası black serilerinde var djozmo 'dada sabitleyici var fakat çekim açısı gopro'ya göre dar ama cep telefonu seni tatmin etmeyecektir kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Keşke bu kadar pahalı olmasa goprolar :/

Geri