A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 2 17 Eylül 2007 #1 ARKADAŞLAR BİSİKLETİMİ PARÇALARA AYIRIYORUM VE PARÇALARINI SATIYORUM MSN KORAY_2FAST_2FURIOUS@hotmail.com
ARKADAŞLAR BİSİKLETİMİ PARÇALARA AYIRIYORUM VE PARÇALARINI SATIYORUM MSN KORAY_2FAST_2FURIOUS@hotmail.com
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 2 17 Eylül 2007 #2 arkdaşım bu konunun yeri burası değil ikinci el ilanlarına resimli ilan açmanız lazım ve aynı zamanda site kurallaının 13.maddesini ihlal etmişsin Site Kuralları
arkdaşım bu konunun yeri burası değil ikinci el ilanlarına resimli ilan açmanız lazım ve aynı zamanda site kurallaının 13.maddesini ihlal etmişsin Site Kuralları
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 2 17 Eylül 2007 #3 pardon biilmiodum naparsın yeni üye affedin bu seferlik
Admin Yönetim Kurulu Kayıt 5 Eylül 2004 Mesaj 1.739 Tepki 2.908 17 Eylül 2007 #4 diğer ikinci el kurallarına da uyacaksın arkadaşım. Neler onlar? -her bir parçanın markası,teknik özellikleri varsa ölçüleri -her bir parçanın fiyatı -her bir parçanın gerçek resmi. kolaygelsin. Tepkiler: tugayabicim, berkay92, macerakolik ve 1 kişi daha
diğer ikinci el kurallarına da uyacaksın arkadaşım. Neler onlar? -her bir parçanın markası,teknik özellikleri varsa ölçüleri -her bir parçanın fiyatı -her bir parçanın gerçek resmi. kolaygelsin.