Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Parça yenileme ve gereklilik

ec038

Üye
Tepki
4
Yeni konu açmam gerekir miydi bilmiyorum da gereksizse moderatörler ilgili konuya taşırlar sizlere olan sorumu.

Bisikletimi 2 yıl önce aldım ama çocuklarım küçük olduğu için kullanamamıştım. Tam da kullanırken göbeklerin rulmanlı olması arzusu doğdu birden 😊.

Üzerinde shimano m475 göbekler var önde ve arkada fakat ben çinden rulmanlı göbek sipariş ettim. Çemberiydi teliydi derken uğraşmam gerekecek. Hala kargolanmamışken vaz mı geçsem? Uğraşmaya değer mi sizce ? Meroca km6.0 diye bir göbek aldım. 1500 tl ye geliyor aşağı yukarı gümrük vergisi ile beraber.

• Beğen
Tepkiler: ercan_elo_bil
Scudo
Bence değmez fuzili masraf. Böyle kullanın gitsin cok fark olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: seljuk11 ve ec038
vazgeçmenizi öneririm

• Beğen
Tepkiler: ec038
Aklınızda böyle bi soru oluşuyorsa zaten siz de gereksiz görmüşsünüz diye anlıyorum, ama bir iki kişiden "olur mu yav çok iyi yapmışsın" gibi bir destek bekler gibi de bi haliniz var sanki :)

Gereklilik konusu bisikletin yürüyüp yürümemesine göre değişir ki sizin bisikletiniz gayet yürüyor diye düşünüyorum. Haliyle gerekli değil. Ama istediğiniz bişey için istemeyin demek de hoş olmaz, haliyle alın dursun bi kenarda. O motivasyonu bulduğunuzda uğraşır değişirsiniz, beğenirseniz kullanırsınız beğenmezseniz eskiye dönersiniz ama neticede içinizdeki bu merak konusu netleşmiş olur.

Göbek+Çember+tel ve en önemlisi bu jantı düzgün örecek bir usta derken fazlaca zahmetl, diğer herkesin de dediği gibi bu işten vazgeçin derim ben de.
İlla ki yükseltmek istiyorsanız, yeni bir jant seti ya da yeni bir bisiklet almak daha zahmetsiz ve daha iyi fayda sağlayan işler.

• Beğen
Tepkiler: ec038 ve MAERKEK
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Aslında kendimde bu enerjiyi bulana kadar kenara koysam fena olmaz çünkü yola çıkmış Bile maalesef 😔. Hep bekletiyordu 2 gün kadar tek paket olunca hemen yola çıkarmışlar.

Bisikletimin gidişinden çok memnunum. Yani aslında biraz boşa gibi oldu da uzun süreli binmeyi düşünüyorum. Aynı standartta ve rulmanlı bisiklette alamayacağıma göre kenarda dursun göbekler biraz eskiyince takarım yada yedek yaparım artık

Tam gerek yok almayın diyecektim ama artık alınmış alınmıştır hayırlı olsun. Kullanmazsanız ihtiyacı olan birine satarsınız.

• Beğen
Tepkiler: ec038
Normalde 28 Euro idi. İndirim oldu 26 ya düştü aldım bende. Takılmaz umarım
Aslında hep bisikletçinin üçkağıtçılığından oldu. Normalde bisikletim de easton jant seti varmış. Onları shimano ile değiştirmiş. Uhte kalacağına alayım diye düşündüm de neyse artık

Geri