Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Paris-Nice 2016

Eurosport yayınlamıyor belli ki, 1 gün kaldı hiçbir yerde bir bilgi yok :(

Scudo
Stream kanallarından izlenir sanırım. Bulursam buraya linklerim.

15.15 te canlı yayın var. Eğer oysa yazarım buraya.

Strade-Bianche yarın değil bugunmus. Bahar klasikleri konusu açıldı mi acaba boşuna başlık acmayalim

@Hasan Saylık başlık yok galiba ama asıl konuda da konuşabiliriz onu diye düşünüyorum ama istersen açarsın :)

Yarın 14:30'da Eurosport'ta yayın varmış :harika::harika:

Ganyancılar sizi..

Eurosport yayın akışına baktığımda 18:00 - 19:00 arası Paris-Nice turunu gösteriyor...Ancak hafta içi reklamlarda yanılmıyorsam 15:30 'da bir bahar klasiğinin canlı yayını olduğunu görmüştüm...

Saat 18.00 banttan gösteriyor, neden canlı yayın yok. Bıktık biatlondan kayaktan :)

@Onur YCL 14.30 da canlı yayın bisiklet var EUROSPORT 2 de. Biathlon aslında severek izliyorum,yakından takipte ediyorum ama Fransızların bir diğer milli sporları oldukları için çok önem veriyorlar.

Velogames takımlarınızı kurmak için son saatleriniz :)

Bugün 6 kmlik bir prolog ile başlıyoruz; en büyük favori Tom Dumoulin gibi gözüküyor :harika::harika:

Digiturk'te rehber tuşuna basınca 14.30'da kayakla atlama gözüküyor. Saat 18'de ES 1'de bant yayın var olarak gözüküyor o_O

Vermezlerse haksızlık olur gerçekten.

Ligde güzel takimlar kurulmuş. Bu da benimki:
http://4.1m.yt/LiBP7_Z.png

• Beğen
Tepkiler: taner07
Yayin basladi arkadaslar, gozumuz aydin, eurosport 2 ...

Arkadaşlar Salak digiturk bilerek dahi yanlış veriyor dur. Bu yüzden Eurosport sitesinde tv schedule kısmından akışı kontrol edin.

Eurosport saçmalamaya devam ediyor :)

Reklamda bile hala konuşuyorlar:D

Geri