Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PassoLig Hakkinda yardim eder misiniz ?

onur güneş

Forum Bağımlısı
Tepki
170
Bilindigi uzere artik passolig var guzel fakat bende yok ve arsenal macina gitmek istiyorum bugun alsam karti bana gonderi gelmeden arsenal macin bilet alabilir miyim yani passolig elime ulasmadan en kotu saat 11 de kartal yuvasina gidicem onuda istemiyorum 10 tl fark var ayrica gider passo lige veririm daha iyi ne yapmam lazim kararsiz kaldim :(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
PASSOLİG KARTI BULUNAN AMA KARTLARI ULAŞMAYANLAR

Passolig kart başvurusu yapmasına karşın kartları ellerine ulaşmayan kombine veya bilet satın alan taraftarlarımız, TC Kimlik numaraları ile stadyum gişesinden tek seferlik pass kartlarını teslim alabilirler.

Yazıyor resmi sitede :)

@Ömer B.
aynen bende okudum simdi fakat ben bugun aksam versemde(basvuruyu) bu durum gecerli olacak mi acaba orasi kafama takildi bilgi bulamadim fakat sanirim gecerli olacaktir emin olmamakla birlikte

@Onur Gunes
Ararsan daha iyi olur.

Onur kombine varsa beni de götürsene. :)

@Berke Kazankaya
Kombine yok, zaten girilmiyormus oyle passolig kartinin uzerinde resim varmis sistem taniyormus neyse cumartesi alicagiz insallah her iki takimin fanatigi olarak istanbulda besiktasliyim londrada arsenal :)
bu arada suleyman seba vefat etmis allah rahmet eylesin cuma gunu vodafone arenada toren varmıs il disinda olmasam katilmayi isterdim :(

Passoligden anlayan arkadaşlara soruyorum: Arkadaşlar kız arkadaşıma süpriz olarak onu bir maça götürmek istiyorum. Fakat tek passolig ile iki kişi için bilet alınıyorum mu? Yani kendim passolig çıkartabilirim fakat ona da çıkartmamız gerekiyorsa süprizi kaçacak. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen :)

@nevzatsercanoktay

Tek kart ile olmuyor. 7 yaş altı hariç maça girecek herkese kartı zorunlu tutmuşlar.

Birden fazla maç bileti satın alabilir miyim?
Passolig Kart'ınızla kulübünüzün seçili maç için açıkladığı maksimum sayıda bilet alabilirsiniz. Ancak 6222 sayılı Sporda Şiddeti ve Düzensizliğin Önlenmesine dair Kanun gereği Passolig Kart'ına sadece bir bilet tanımlayabilirsiniz. Birden fazla bilet aldığınız durumlarda, her bir biletin Passolig Kart sahibi bir TC kimlik numarasına veya Pasaport numarasına tanımlanması gerekmektedir.

Maçlara ailemle gidiyorum, tek bir Passolig Kart ile tüm ailemi maçlara götürebilir miyim?
Maça girecek herkesin bir Passolig Kart'ı olması ve bu karta tanımlanmış bir bileti olması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Geri