Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü "Narlıdere DH"

artofriding

Daimi Üye
Tepki
248
4X yarışının yalan olmasıyla birlikte bize bu haftasonu da dağlar göründü.
Pazar sabahı kalabalığız.Mis gibi çam havasının ve bol kayalıklı parkurların
tadına bakmak isteyen olursa haberi olsun. Kesin saati daha sonra
yazacağım...

Scudo
rezil oldum rezil.

haftalardır başınızın etini yiyorum benide çağırın diye. bu hafta sonu mesaiya kalıyorum.

rezil oldum iyice.

:) pazar günü narlıdere yine toza toprağa bürünecek gibi gözüküyor :D

Bu pazar Narlıdere parkur planımızı iptal edip Balçova iniş parkuruna daldık.
2.Manastır - Manastır - Toprak yol kısmını benim gözümden, yüksek kalitede görebilirsiniz. Bir daha takmayacağım dedim kocaman kamerayı ama yine dayanamadım kafamı vurmadığım dal kalmadı. Bu son oldu artık. Ne zaman küçük kameralar gelecek o zaman adam akıllı rahatça çekim yapabileceğiz.

(link)

Manastırda da izciler vardı cuma akşamından kamp kurmuşlardı belki 100 kişi, tam onlar da inişe başlamıştı biz inerken. O kadar ikaz ettim arkadaşların yavaş gitmesi için ama dinlemediler bir sürü küfür yedik.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
Manastır parkurunuzda kısa ama güzelmiş.Biraz çalışmayla güzel bir single track olabilir.İşyerinde izlediğim için sesli izleyemedim O teyze de sövüyor galiba size biraz :D

Parkurun ufak bi kısmı sadece orası, teyze arkamızdan sövdü evet :D

Ufak dediginiz ne kadar ? Km olarak ve zaman olarak, negatif rakim ne kadar ?

Videodaki ilk başlangıç 2. Manastır ve 500 metre. Buradan Manastır a iniyoruz Manastır da 400 metre, teleferik ile aynı hizada. Oradan da stabilize var o da en fazla 20 25 metre falandır.

Ama o parkurun asıl başlangıcı behzattepe den, orası da 740 metre. Deniz seviyesine kadar iniş.

Geri