Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot Tourmalet (1987)

Umut Kılınç37

Forum Demirbaşı
Tepki
138
Bisiklet
Salcano
Merhabalar elime yeni geçen bisikleti sizlerle paylaşmak istiyorum.Nereden buldun diye sorarsanız komşumuz taşınıyordu taşınacağı evde küçük olunca bana kaldı :D Bisikleti görür görmez babamın 5yıl önce çalınan bisikleti geldi. :agla: Bisikletin bazı parçalarını değiştirip bakımlarını yaptırdıktan sonra çok az kullandığını biliyorum.Bisikleti alır almaz deneme turu yaptım eski olmasına rağmen gayet güzel gidişi var (km saati takmadım henüz ama mtb ile 40dkde geldiğim yolu bunla 25dkde geldim). Tek sorun vitesin fren kolundan değilde kadrodaki koldan değişmesi vites değiştirmek için elimi bırakmam gerekiyor. Şimdi gelelim fotoğraflara:

Rublede birazcık eksik diş var ama çoğu 1. ve 2. yaprakta

Beni en çok etkileyen arka fren kablosunun kadronun içinden geçmesi.Yorumlarınız bekliyorum sizce nasıl?

Scudo
Eğer bir gün siz de küçük bir eve taşınırsanız haberim olsun :) güzelmiş

@Mert S.

Teşekkürler küçük eve taşınırsak bunu yatağa yatırır kendim kanepede yatarım :D

Bayılıyorum klasiklere :) Çok iyi yapmışsınız böyle yapmakla, ayrıca çokta temiz duruyor lastik ve jantlar iyi kadroda güzel iyide denk getirmişsin e değmeyelim biz senin keyfine :) Ama tabi ileride yükseltme de yapabilirsin o zaman daha da güzel olur ;) Aklıma sonradan geldi aynı göbekten bende de var Güzel bir temizlikten geçti şuan pırıl pırıl tavsiyem metal parlatıcı macun. Diş macunu gibi birşey 10 tl ye her yerde bulursun.

@Mustafa demirbacak

Teşekkürler yükseltmeyi düşünüyorum ilk olarak aktarıcılar teller ve pedaldan başlamak istiyorum ama bir yandan bunlara dokunmayıp paslı yerlerini giderip odamın duvarına asasım geliyor :)

öncelikle hayırlısı olsun, bence önce bir rubleyi değiştirin :)

Bisiklet gerçekten çok iyi halde. Mükemmel görünüşü var. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Böyle bir şey askıda değil yolda olması lazım :) Boş verin askıyı atlayın ve rüzgarı hissedin

Çok güzel bir bisiklet. Peugeot'nun eski modelleri efsanedir. Kaza yapma, güzel koru bisikletini. Vites aktarıcıları, frenler vs orijinal değil; zaman içinde bunları orijinalleriyle değiştirirsen çok daha güzel olur.
Hayırlı olsun.

Enfes görünüyor, klasikler çok hoşuma gidiyor yahu. Kazasız belasız.

Çok ihtiyacım var..satarmısınız....:)

güzel bisiklet ancak biraz detaylı bir temizlikle daha güzel görünebilir

Bu kadro '''peugeot'un en özel ve güzel kadroların'dan'''gördüğüm kadarı ile iyi durumda umarım kıymetini bilerek kullanırsınız kazasız ve belasız sürüşler dilerim.

merhaba frenlerin quick release leri açık. yani fren kollarının üzerindeki gümüş pimi diğer tarafa itip kapatmanız gerekiyor. iyi günlewrde kullanın.

Konu açılalı neredeyse 1 yıl olmuş. Bu güzel klasiğin son halini de görmek isterim.

yol bisikletiyle 2004'te ilk tanışmanda bir hafta kadar makara üzerinde yapmış olduğum idmanlarda bana eşlik eden bisiklet :)

Geri